keskiviikko 7. elokuuta 2013

Sons Of Anarchy ´hajatelmia´

Olen ottanut asiakseni oikein katsella tuota Sons Of Anarchyä, ja haluan huomauttaa tässä, mm tästä.
Sarjan "protagonisti" eli päähahmo, "Jax" jota näyttelee Charlie Hunnam, pitää vaatteita joita lähinnä "Gangsta neekerit" pitävät, vaikka onkin suht puhdas, lähes profiili-esimerkki, "Arjalaisesta" "Alfa"-tyyppistä fenotyypiltään yms. Hänhän näyttää miltei Suomalais-Ruotsalais-Norjalaiselta Hevimetal / Kalastaja -tyypiltä, mutta kuitenkin ; pitään usein vaatteita jotka ovat tuttuja lähinnä murjaanien kuninkailta.
Minähän en oikeasti tiedä mitään, oikeista "pärrähiiristä", mutta kuvittelen, että ne on jonkinlaisia "valkoisia supremasisti tyyppejä" tai jotain vastaavaa ja sinneppäin, joten en viitti hyväksyä tai jaksa uskoa, että esim Hellvetin Enkelit yms, pistäisivät, ainakaan Suomessa, juuri kyseistä vaatekertaa niskaansa. Vaikka paskanko väliä tällä on, se on vain yksi sarja. Ja sopiihan ne kledjut sitäpaitsi sille aika hyvin, mutta ovat vain vähän turhankin kanssa moderni-näkemys laistensa univormusta.

Sekin myös raastaa tässä sarjassa, että tämän heidän poppoonsa eli Anarkian Poikien, "Alfana" häärii se saatanan, susiruma juutalainen köntys. Joka siis, todettakoon taas, näyttää ihan aidosti ja oikeasti joltain apinalta, se onkin yksi tämänhetken rumimmista jutkuista, mitä tulee niiden niihin maailmankuuluihin lärviin. Eikä kyseisellä rodulla suinkaan ole mitään puutettakaan näistä etovista naamoista, jos mitään, niin niitä niillä piisaa !. Ad nauseaum, ad infiniittum !.

Sarjan tapahtumatkin on välillä kuin ...kuin seuraisi mitä jossain apinahäkissä, elukkatarhassa, tapahtuu. Nytkin se saatanan juutalais-rumilus meni ja kynsitytti naaraallaan se ruman lärvänsä vielä brutaalimmaksi, ja käyttäytyy kuin jokin ...no jokin mikä niin käyttäytyy !.


Tuo on muuten aika khuuli kuva^^ ja khuuli nimi ja khuuleja fiudeja yms. Vaikkakin tuo kyseinen prätkähiirten käyttämä ulkonäkö / tyyli on toki sangen synkkä ja pahansuovan oloinen, joka lieneekin sen idea!, on se siltikin onnistuneena toteutuksena iteasiassa varsin cool.

Eniwei, toivon, että ensi-jaksossa ne lyttää jo sen juutalais-alffansa ja ottaa vaikka sen pihisevän, karvaa tursuavan läskin, bossikseen !. Vaihtelu virkistää !.
Oli muuten sangen sopivaista, että tässä juuri äskettäin loppuneessa jaksossa, juutalainen ryöväsi kassakaappia !! Hah ! iroonista...tai jotain. Ja sitten piestiin, rauhoiteltiin vähän muijaa siinä sivussa, ja tilailtiin palkkamurhia yms arkista vääntöä. Sehän oli toki sen oma kassakaappi, mutta... eikö se tee siitä yhä kahelimpaaa ?!?!. Ne ryöstelee jopa itsensä ! on kuin Mannet "ostelisi" itseltään !!. Kaikkea sitä näkee, kun Wanhaksi elää !.


P.s avoin kirje, kaikille mopoilijoille, teiniklopeista ammattisuhareihin ja ei-rikollisiin jengiläisiin ; säätäkää niitä saatanan ääniä pienemmälle niissä pärrissänne, niitä saa saatana pelätä sydän kylmänä !. Ne äänet on karmivia ja ärsyttäviä ja hermoja raastavia yms. Ja niiiiiiiiin lapsellisen "machoa", että alta pois !.
Sellainen rauhoittava matalataajuinen protina on vielä ihan jees, mutta semmoinen brutaali öykkärimäinen Cthulhun mylläystä vastaava infernaalinen Brätinä on kamalaa(varmaankin sen idea!) !!. Kerrassaan kamalaa !. Lakatkaa se paska !.

Ps. Ps. ja ostakaa vaikka Prius !. Se käy kuin viilipytty.

ps.ps.ps Miksette te keksi Suomen TV:n lahjattomat äärivasuri mäntit ikinä edes mitään tällaista ?!. Tai ylipäätään mitään omaa ja hyvää ja lahjakasta ja khuulia ja ei-junttia ?!?!?.

ps.ps.ps.ps
- Motzkareitten tulisi ehkäpä pitää samanlaista meteliä kuin tuulikellojenkin ! aaaahh, se se olisi poikaa ja rauhoittaisi isot, karvaiset, väkivaltaiset tatuoidut pärrähiiretkin !.
Eniwei, kumotkaa sen juutalaisen hirviön valta ja asettakaa Patruunaksi se karvaläjä, prätkä-äijä parta-jeebus. Tai vaikka kissa !!. Aaaww se olisi ihanaaa  ...awwww !. Japanissahan on se kissa yhden rautatieaseman bossina, joten ...miksei ?!. Päätöksiätekevä kissa, sillä maailma pelastuu. Jos ei sillä niin milläs sit !?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti