tiistai 27. elokuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.6
Siinä se sitten oli, kuten Kimi itsekkin totesi !!. Se oli sitten totisesti siinä !.

Se oli siis, niiiiin, siinä, ettei o hiljaa tosika !!. Sinne jäi, entinen formula-suuruus ja Suomen jäätävin mykkä, merenpohjaan surraamaan ja ihmettelemään. Kimin ura ja elämä on sitten tätämyöten varmaankin aika selvää pässinlihaa !.
Siellä se killuu, korallien ja kalojen kanssa kahden, Kimi, luultavasti lopun-ikäänsä. Se on ohi sitten, se !.

Sitä päivittelee nyt jo myös mm Vettel, joka osoitti myötätuntoa entiselle kaiffarilleen...
"Kyllähän se pirun harmillista on" sanoo Vettel, "olisin mieluusti nähnyt Kimin vielä, täällä pinnalla ja järjissään" hän jatkaa. "Mutta toisaalta, toivotaan, että hän löytää onnensa siellä 20 000-liigan syvyydessä ja kokee riemuja ja loiston päiviä!".

Nii in, nii in, onhan siellä mitä kauneimpia kaloja ja ystävällisimpiä Saksalais-seiloreita Uubouteillaan, joten eihän siellä ainakaan aika pitkäksi tule !!. Ehei !.
Kuka ties, ehkä Kimi löytää sielä Bodom-järven surmaajan tai Jimmy Hoffan (joka on itseasiassa niiden Muukalaisten hallussa). Jäämme odottamaan, josko tästä vielä joskus jotain kuullaan, kaikki mitä kuulette virallisemmissa medioissa on tietenkin pelkkää siloteltua ja valheellista paskaa, jolla sumutetaan teitä ja verhotaan se simppeli totuus, että ; Kimi on lähetetty ulapalle !!.

Siellä on ja pysyy.

Adios

~Fin~

         ...ja muistakaa ; veden alla, kukaan ei kuule huutoasi !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti