torstai 29. elokuuta 2013

Aamun Unelma-Runo

Nyt kun näyttävät juhlivan tuolla Sfäärissä tuota Martti-Lutter neekeriä, niin minäkin voisin julistaa ja juhlapuhua tässä Unelman.

Minulla on Unelma !! ; leikatkaamme Hellsinki irti uusta Suomesta kuin siivu kakkua ja työntäkäämme se ajelehtimaan Maailman Merelle, kaikkine kommareineen, luihuineen, köyhineen ja rikkaineen, neekereine ja ählämeine, Ryssine ja Mustalaisineen.
Hakatkaamme kepillä pusikoita ja vatukoita, peloittaaksemme Johanna Tukiainen, tuupatkaamme Ändi parvekkeelta ja puhkokaamme Maikelin silmät !. Sillä oi! katso, mikä vapahduksen taivaallinen päivä se olisikaan, se päivä kun alkoholiveroa taas siirreltäisiin vähän sinne ja sitten taas, vähän tänne, kun kaikilla olisi karvalakki ja punainen tähti rinnassa, kun kissat puhuisivat Tsaarien-kieltä, kun Suomalaiset eivät osaisi puhua muusta kuin KePusta tai KoKoomuksesta.

Oi oottakaa,  oottakaa te sitä siunattua päivää kun Martti könkkää neuvottelemaan rauhan, Jutkujen ja Rättipäisten Palestiinan Marakattien välille, ja kun taivaat aukenevat ja alas laskeutuu Jari Sarasvuo uuden tookshounsa kanssa !!. Oi oottakaa !!.

Ja Unelmassani, myös, Hellsinki ja Turku lämmitetään talvisin, kippaamalla lasti Juutalaisia uuniin ja neekereitä myös, ja ehkä ...Jari Tervo.
Itä-meri myös imettäköön vedestä tyhjäksi, ja siihen paikalle, aatelkaa, tehtäköön suuri suuri, suunnattoman suuri -skeittipuisto !!. Oi niitä ramppeja ja kaiteita, niitä kouruja ja kuoppia, niitä mahdollisuuksia liiskata kivespussinsa !!. Oi !!

Itä-meren elukat, Unelmassain, käytettäis´rakennusaineena vain !. Ollos Hylje kuin tiili ja Norppa kuin kivi !. Sillä Silli vois´ hyvin laudan tointa toimittaa !!.

Unelmoin ma vaan, Talitinteist´ kautta maan !.
Ja Skeittarit, hoi, maahan naamanne ; iskekää vaan !!.



~Aploodeja~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti