torstai 22. elokuuta 2013

Hirveää Sontaa !

Ja sitten on vielä tämä !!. Ahahahahah a HAHAHAHa HAH HAH HAH HAH HAAAAAaaAaaa !!!!111!!...Ahahahaaaaa HAAHaha AhahahahAHAHAhaaaa, siitäs sait vitun neekeri !!. Tai siis tarkoitin ; Veekeri !!. Ahaha haha HAHAHAAAAAAAAa
HAHA
aAHaha Haha
hahah
aa
Lolololo LOOOOOL !!. Asiaa, Arhi, asiaa !!. Thänk vittu juu !!

Eli Arhinmäki teki toisenkin urotyön, hyvin lyhyen ajan sisään ja haukkui tai lähinnä hyvin tarkasti kuvaili Cheekin "musiikkia" "hirveäksi sonnaksi" !!. AAHHAHaa, ooou boi. Lol !.

Ja sitähän se totisesti on, totisesti !. Lakatkaa hei sitten ihan oikeesti jo toi Veekeri-pelleily, vitun spedet !!. Te olette niiiiiin tyhmän-näköisiä ja oloisia ja eleisiä, että, ....sanotaan niin, että parhaassakin tapauksessa tulette häpeämään itseänne tulevaisuudessa samaan tapaan kuin nykyään jo vähän "varttuneemmat"ihmiset, jotka katselevat kultaisten muistojen kuviaan, siis valokuvia, kahdeksankymmentäluvulta !!. Tai jos haluaisin oiken ilkeä olla ja nuijia "pointtini" / sanomani, kotiin, niin sanoisin, Seitkytluvulta !!!. Mutta se olisi jo turhan brutaalia ja häikäilemätöntä ja ilkeää ja vyn alle iskemistä, joten pidättäydyn sitä julkituomasta.

Junou, niitä fotoja missä joku setä tai kaukainen serkku on jossain puutarhakeinussa niissä saatanan, hivenen kamalissa, keltaisissa munanpäähän asti ylttyvissä (siis alhaaltapäin katsottuna!) shortseissa, munanpää vilkkuen ja sellaiset saatanan käkkärät permanentilla olevat hiukset päässään, joita vielä täydentää ne saatanan "Burt Reynolds"viikset!!. Eli sellainen kauhtuneen pornotähden / hyvin huonosti naamioituneen pedofiilin perus "luuk". Tai joissa talon emännällä on päällään jotain mikä vaikutta siltä kuin se olisi hädissään äkkiä kääriytynyt vanhahkoihin kulahtaneisiin verhoihin ja tukka märkänä käynyt äkkiä trombissa ja pistänyt silmilleen sitten suvun-vanhimman moniteho-linssit, toki sankoineen mutta kuitenkin.
Tai voi olla, että joillakin, esim ...uu ...Stadilaisilla! on sellaisiakin tyyppejä kuvissaan, jotka yrittivät sekä epätoivoisesti, että ihan hyytävän tosissaan näyttää autenttiselta Maiami Vais-sarjan hahmolta, pastellivärisessä bleiserissä hihat käännettyinä ja tukka jossain märkävahassa ja kesoililta ostetut "Rei-Bänit" silmillä. Ja alentuneen typeä virne lärvässään !.

Eli periaatteessa se sellainen "luuk" jota se yks kuvotus kai käyttää ihan tahallaan, markkinointi-kikkanaan, oliko se joku Stig vai mikä vittu se äklötys nyt olikin, junou huu ai miin !.

Tai olisin voinut vain sanoa ; Matti Nykänen !. Bäm !.
Mutta hyvä Arhi, sanon ma !.P.s Mutta jos haluatte oikein virallisen vakavasti "puhua", niin sanottakoon, että onhan tuo toki aika töksähtävää ja tahditonta "kulttuuri-ministeriltä" mennä haukkumaan joku onneton spede joka vain yrittää omalla panoksellaan luoda juurikin sitä "kulttuuria". Itse sanoma on ihan napakymppi, mutta kun sen sanoo vallan Ministeris-henkilö niin onhan se toki vähän moukkamaista. Lähes Hakkaraisen tasoa !!.
Mutta summa summaarum ; kuten olen sanonut, näinä tiukkapipoisina aikoina, on nämä moukat arvossaan ja hyödyllisiä !. Moukat ja totalitärismi yms ei käsittääkseni oikein pelaa yhteen, se ei kai toimi kuten totalitäärit haluaisivat ja odottavat. Joten muistakaa aina arvostaa moukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti