lauantai 3. elokuuta 2013

Sanokaa jotakin !!...tai älkää

Tämä postaus ei ole vielä se lupailemani "amazing" ... juttu. Mutta olen jokatapauksessa halunnut jo pitkään tuoda esiin tällaisen yhden modernismin tai "post-modernin" tai mikä lie, piirteen, vaatteissa tarkalleen ottaen, joka on alkanut ketuttamaan itseäni. Käväisin Espritin sivulta anastamassa käyttööni nämä Tee-paidan kuvat jotka editoin täksi, yhdeksi kuvaksi, joka on jo aika hyvä esimerkki siitä mitä ajan takaa.Eli purnaukseni aihe ja syy on ; nämä tällaiset "slogan" vaatteet, yleensä paidat, jotka "sanoo jotakin" sanomatta oikeasti & oikeastaan yhtään mitään. "Manhattanin keskuspuisto Nyy Jookin sielu"...."Californian..käsintehtyjä hyödykkeitä"....ja kaikkein selvin, joka ironista kyllä, taitaa jopa vihjata / sanoa jotain!..."kun mikään ei mene oikein, mene vasemmalle".

Tämä tällainen on tyypillistä näille, mitä kutsun...ja sitähän ne onkin!! 60-lukulaisiksi sukupolviksi / -sukupolville. Tällaiset löyhän ympäripyöreät jonninjoutavat jankutukset, missä ei ole mitään merkittävää päätä saati häntää. Ajatelkaa joskus asiaa niinkin, eritoten jos olet joku Suomlantilainen "vaatesuunnittelija", että pistäisitkö päällesi paidan jossa lukee vaikka ; "Kaisaniemenpuisto ; Helsingin sydän" (no itseasiassa tuo on oikeastaan aika hyvä!:) tai "Alastaron kesoil est. 1968" tai "Uts-joen laukkarata, sininen maili" tai jotain muuta ihan täyttä soopaa ja paskaa ja ...sekalaista sködää ?!. Periaatteessa tällaiset painatukset on usein pelkkiä asia-listoja, tai esine listoja tai paikan nimiä yms, sekaisin. Enkä vain näe siinä, ainakaan Suomalaisilla silmillä, mitään merkittävää järkeä. Luetella jotain triviaa T-paidassa.

Tällainen vaikuttaa minun silmilläni, jo eräänlaiselta kiertelyltä ja kaartelulta kaiken aidon ja verevän ympärillä, haluttaisiin sanoa jotakin, mutta olla kuitenkin sanomatta, jottei jokin kateellinen Jumala tai muu apinalauma vain suuttuisi. Vähän sellaista platkua ja nynnyä disainia, minä sanon. Vaikka hetkensähän silläkin on, ei sitäkään voi kiistää.

Mutta tuo särähtää kuitenkin jo silmään tuo "mene vasemmalle" kehoitus, ja se kun tässä pari päivää sitten satuin tsiigaan Simpsoneita ja siinä mainittiin ohimennen kuinka "oikeistolaiset on luusereita". Mikä sinänsä on tietenkin ihan tasan totta, mutta se asenne siellä taustallla, se omahyväinen, moraalisessa supremasismissaan kupliva, äärivasemmistolainen niskojaan nakkeleva ja nälvivä, nirppaturpainen eetos, on se mikä todella etoo !. Ja luoja paratkoon mitä paskaa muuten, asiasta toiseen, on Simpsonit nykyään !!. Vittulav´väet miten munatonta ja mitäänsanomatonta ja valjua paskaa !!. Mitä totaalista sontaa !! mitä lahjattomuutta ja kekseliäisyyden absoluuttista puutetta!!. Ne oli käyttäneet jo kaikki ideansa silloin ennen wanhaan, hyvinä aikoina ja jatkoivat vain rahan ahneuksissaan tai koska luulivat, että taito on vielä tallella ja ketään kiinnostaa koko roska. Siinä käy usein niin, sekalaiset audio-visuaalisen alan taiteilijat ja "taiteilijat" alkavat piiskata kuollutta kaakkia, koska kuvittelevat sen olevan Zombiena yhtä menestyksekäs kuin se oli vielä loiston päivinään, mutta aika aikaa kutakin. Sanoi ilmeisesti puhuva pässi, kun päätänsä leikattiin / irrotettiin. Meillä on siis ollut Suomessa myös puhuvia eläimiä ennen, nykyään ne vain naukuu tai muuaa (ammuu), tai haukkuu ja räksyttää jne. Muttei puhu !. Sekin on kadonnutta kansanperinnettä.

Eniwei, sangen tylsää ja loppuunkulunutta alkaa jo olla monet piirteet kulttuurissa, mitä 60-lukulaiset on meille "suoneet" ja jopa maahantuoneet. Koettakaa modernimmat nyt sitten jo olla oikeiksi ihmisiksi, löytäkää itsenne ja aidot juurenne uudestaan ja sanokaa saatana joskus johonkin jotakin !!. Älkää yniskö, maailma kävelee sellaisista suoraan läpi !. Ei nekru, ei ryssä, ei jutku, eikä mikään muukaan ..mutku, sellaista kunnioita mikä toimii kynnysmattona ja apologeettana ja hymyilee kuin pieni viaton tytteli, kun golfpallo-kalloinen* neekeri tulee ja ryöstää. Sanokaa neekeriä aina neekeriksi ja ryssää ryssäksi, älkääkä antautuko asioiden maineelle. Summa summaarum ; niiden(kin) paska haisee !.

*niillä (Sapiens Sapiens) on pieni pää ja pienet aivot. Ne on siis ; tyhmiä !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti