sunnuntai 18. elokuuta 2013

24h Uutisvirtaa osa.2

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081717380338_uu.shtml
Stadissa pierrään verta ja sydän kylmänä liikutaan aidanviertä nuollen, sillä ; joku on laukaissut ilmakon !!. Saatana !!. Juoskaa bunkkeriin ihmiset !! juoskaa!!, me urheat siat, tarkoitin siis Poliisit, suojelemme teitä, me suojelemme teitä ylivertaisuudellamme ja säännöillämme ja pullistumillamme ja sinisillä väreillämme ja pampuillamme, jaaniinmutta mainitsinkin ne jo, no.... juoskaa !!

http://www.iltalehti.fi/popstars/2013081717380046_ps.shtml
Hipit / sekalainen nuoriso ja "nuoriso" häiritsee ja ilakoi pidäkkeettä, pitkin Stadia. Mitä uutta tässä on ?!. "Melutaan ja syljeskellään" eikös se ole näiden rättipäiden laki ja Tao ja Bushidó jne ?!.

http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288590841961.html
Whohohouaa !. Olin pitänyt Arhinmäkeä tähänmennessä lähinnä yhdentekevänä ylimalkaisena ja Ryssän-näköisenä vasurina, ja sellaisena siivoojan kaltaisena taustalle hukkuvana hahmona, mutta kappas vain!. Sieltähän kuoriutui ihan ihka aito ihmis-oikeus-Rambo !. Itseasiassa aika munakas teko, täytyy kyllä myöntää !!. Ja vieläpä "Venäjällä" eikä vähempää. "Maa" jossa voi joutua pahoinpidellyksi tai tapetuksi tjms, vain jos on esim, älykkäämpi ja kauniimpi kuin pahkasika, tai jos nyt vaikka sattuisi olemaan liian vapaa tai homo tai ...entiä.. mitä se sitten onkaan mistä TPTB ei sillä hetkellä diggaa. Mutta eniwei ; hyvä Pave ! ei paha ei paha, vaikka vähän oudohko juttuhan tämä koko höskä on, mutta Ryssä sen on omalla siniverisellä pahuudellaan ja luontaisella kusipäisyydellään ja taantumuksellisuudellaan ja muulla vastaavalla, aikaansaanut / provosoinut / päälleen ihan itse usuttanut.
Mutta siitäs saatte, saatana !!. Pave heiluttaa nyt miniatyyristä sateenkaarilippua!!. Häh!? vieläkö naurattaa??!! vieläkö ollaan kovvoo hommoo !!?!? HÄHÄHÄHÄH HÄH !?!. Fak juu !.

Adolf Arhinmäki aitiossaan, hurraa Jesse Ow,...siis hetkinen...oh sry !.


"Ainoa asia joka miehiä ja naisia yhdistää on se että he molemmat pitävät enemmän miesten seurasta"
Oscar Wilde.
Sitten, Paavo Väyrysen lärvä !.

Ei Frankenstein ! HUOM!


Oletteko pistäneet nootille, että Paven lärvässä tuo keski osa / kohta, jonka olen teille hyvää hyvyyttäni oikein korostanut tai eristänyt tai reunustanut, niin oletteko huomanneet, että tuo kohta on ikäänkuin jostain täysin toisista kasvoista tuohon "tränspläntätty", jostain paljon suuremmista kasvoista !!??!??!. Muutoin tuo pää on suhteellisen normaalin kokoinen tai jopa muotoinen, mutta tuo horizontaalinen keskiosa on liian suuri.
Ja hänhän näyttää tavallaan itseaasiassa vähän T-Rexiltä, siltä saurukselta siis, tuo suun ja hampaiden perus virne on lähes ällistyttävyyteen asti identtinen !!. Itseasiassa se Jurassic Parkin T-Rex perustuneekin meijän Paveen !!. Wau !.


Wauuuuu !!. Johan pomppas !. Ovat sitten myöntäneet sellaisen tukikohdan olemassaolon minkä kukatahansa ja oikeastaan apinakin, on voinut osoittaa selkeästi ja kiistatta esim ...uuu ai dont nou ; Guugle Mäpistä tai Örthistä tai mitä näitä nyt onkin !!. Ja niin kauan kuin kyseiset palvelut on olemassa olleet !!. Ja sen lisäksihän tuo plantaasi on useampaankin otteeseen sekä filmattu, että fotottu ja siellä pärrää ja pörrää ja pyörii häiriöksi asti kaikkia mahdollisia "foliohattuja" yms. Mutta "eihän täällä mitään ole, jatkakaa vaan matkaanne!. Jaa tuo tukikohta tuolla selkäni takana?...se...seh...sehän on siis vain kangastus, ei siis mitään todellista, c´mon ppl move on!".
Ja tässä taas kierrellään ja kaarrellaan ja saivarrellaan, pyöritään ympäri tuota tulikuumaa puurolautasta (hehei!! katsokaa, mikä sanavalinta!!. Ja täysin alitajuisesti ; lautanen !!. Fakin hell!) ja sanotaan, ettei "täällä mitään lautas-aluksia ole", mutta vaikka suuri-yleisö on siinä uskossa, että sitä aina väitetään, että ne olisivat siellä, ne jotka näihin asioihin ovat milläänlailla perehtyneet, kuten, kuvitellaanko esim,....minut!. niin tietää sanoa, että ne onkin siellä S-4 nimisessä ja paljon pienemmässä platsernassa, siinä tuon komplexin alla !!. Että mitäs siellä on? viittittekö filmata vähän demoa sieltä, sieltä S-4:stä !??! Häh ?? hä?!? ähähä häh?!? ..niimpä niimpä, niin ajattelinkin !.
S-4 = Sektori / Sector 4.


"Beyonce muutti jälleen hiustyyliään, katso kuvat!"
"Tästä syystä Michelle Obama luopui otsatukastaan"
"Suomalaiselle huippukapelimestarille avioero"
"Eva Longoria bongattiin T-paidassa"

jne jne jne ad nauseaum, ad infinitum. Tuollaista katsellessaan, tulee vääjäämättä mieleen se yksi sitaatti
jonka lausujaa en nyt juuri muista, saattoi olla Wilde, mutta menee suurinpiirtein näin; "ihmiset janoavat tietoa, mutteivät halua tietää mitää tietämisen arvoista".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti