lauantai 24. elokuuta 2013

Reni Floppaa!! Taas !!

                                                                     http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288592592084.html

Noo ni, ja siinä se sitten tuli. Rennyn uusi leffa on ylläri-pylläri "naurettava" ja täyttä sontaa ja totaalista paskaa ja mitätöntä, haaleaa, valjua lietettä jne jne.
Wau !. Mikä Pommi !!.

Ikäänkuin Harliini olisi joskus ollut muuta kuin täyttä sontaa!!...paitsi toki Cliffhanger ja oliko niitä vielä joku toinenkin,....en nyt juuri muista, mutta kun koko uran ainoa saavutus on, paitsi päästä ulkopuolisena Juutalaiseen Haliwuudiin, -yksi ainoa hyvä leffa, niin tuskin se ketään yllättää jos kaikki mitä Reni tekee on liukuhihnalta ulostuvaa potaskaa. Keskinkertaista ja muovista ja aikalailla visionäärisyyden totaalinen vastanapa !.

Harlinin kaikkienaikojen suurin floppihan oli se meriroisto keikarointi, Kurkunleikkaajien Saari, joka taisi tienata jonkun,....en tiä "kolkyt donaa" kai. Mutta kuten joku Amerikkalais kriitikko sanoi tässä männä vuosina; "on käsittämätöntä, että tämän miehen annetaan vielä tehdä elokuvia!" ja nämä ovat hyviä ja tosi -sanoja.



Joko Renny on vain yksinkertaisesti ihan täysi paska, tai sitten se ei ole vielä koskaan tehnyt sitä, mitä juuri yksikään Suomalainen "taiteilija" ja taiteilija ei koskaan teekkään ; eli ilmaise jotain itsestään, jotain juurevaa ja todellista, jotain yksinkertaista ja aitoa, jotain uniikkia ja virtaviivaista ja ehkä jopa ...henk.kohtaista. Junou, jotain viriiliä!!, ...jotain epätyypillisen Suomalaista, eli jotain missä on jotain vitun elinvoimaa. Mutta ei !!. Turhaan ma ootan, aina vaan. Kun ei, nin ei !.

Lakkaa ny jo Reni tekemästä tätä paskaa !!. Herran tähden. Ja seuraavaksi on tulossa jotain niinkin originaalia kuin, wait foooor iit ; Herkules !!!. Jahuu, jippii, jip-vittu-pii !!.

Miksei samantien jotain kekseliään originaalia, ...Suomalainen känniläinen puukottaa vaimonsa ja kaksi naapurin lasta "Puukko Juntti"  tai ....huonohampainen Anglo juo teetä ja silittelee tapeettia  "Nirppaturpa" tai ehkä jopa ...uu ai dont nou joku Gladiaattori höskä!! joo, hehei!! niitähän kansa rakastaa !!. Niistä nämä nuijat ei saa ikinä tarpeekseen !!. Jotain mahdollisimman loppuunkulutettua ja turvallista, keskinkertaista ja tylsää pliiizzz!!. Jotain lahjatonta ja visiotonta ja tympeää ja haukotuttavaa ja väritöntä, hajutonta, mautonta ...suolensisältöä, pliiiizsszsz.

Roikottaisi ees sitä Waka-Wanhaa Wäilonea,...siis hetkinen ..aatos sekosi,...siis Stallonea jostain vuorelta, kun kerran se toimi kerran niin se toimii toisenkin !!. Ja kun ei tässä nt mitään saatanan ; uusia ideoita!! kerran keksitä, niin miksei sillä mentäs ?!!?.

Tiättekö, että...minä tiä!! mikä olisi suosittu Renny Harliini leffa !!. No ; sellainen missä jotkut satunnaisesti valitut yleisön / kansan jäsenet, saavat kukin vuorollaan esim, leikata Renin partaa jollain kuokalla tai viikatteella ja sivellä Renniin jotain syttyvää ja sytyttää sen tuleen, tai vaikka vain tyrkätä jostain kielekkeeltä roikkumaan tai jos se ei pysty "cliffhängeeraamaan" niin vain, alas. Tai jotain vastaavaa, tai jos Rennyä vetäs vaikka heppa perässään, kuten länkkärileffojen rikollisia ja sitä saisi valokuvata ja sylkeä tai jotain, en tiä   onko nää nyt sitten niin hyviä ideoita, mutta kyllä sen ehkä kattos, jos tylsää olisi !. Tai jos yhdistettäisiin Renny ja Duudsonit ja lähetettäisi ne johonkin Gobin autiomaahan selviään Jakin kusella ja silavalla tai jotain, ja se filmattaisiin, niin a vot!!. Kyllä tsiigaisin. Mutta vain jos kusi olisi aitoa !!.

Ja summa summaarum ; mieluummin sitä melkein joisikin, jakin-kusta kuin katsoisi Renny Harlin leffoja !!.
P.s Rennyn tulisi ehkä juoda sitä, ihan periaatteesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti