perjantai 23. elokuuta 2013

Artsin Morlokki !

Arto Nyyberi on tekemässä tai jo tehnyt ; dokkarin / -a Helvetin Enkeleistä.

Artsi on seuraillut niitä autollaan, jonkun määrittelemättömän ajan, ja autoillut siinä sivussa, luultavasti huomaamattaan, aina Unkariin tai Ulvilaan tai mihin vittuun ny menikin, asti !. Mutta tämän jutun idea on kuitenkin huomauttaa teille kaikille, für alle da, eräästä asiasta, nimittän ; tuon kuvatun "Enkelin" naamasta !!. Katsokaa !!

Arto Nahka               Tero Nuppi


Katsokaa!! minkä kaunottaren se löysikään !!. Herra isä !.

Ensinnäkin se taitaa olla Kanukki, eli Känädästä. Ja toisekseen, se taitaa olla myös ihan ihka oikea, elävä & hengittävä ; Morlokki !!. Olen itseasiassa aika vakuuttunut, että se on ja myös hyvin hyvin vaikuttunut!!. Arto ei mikään turha kekkana o ! se meni autolla pärrähiirten perään ja kävi sieltä esiinmanaamassa / löytämässä samantien oikean Morlokin !!. En ollut aiemmin edes ihan varma onko niitä oikeasti olemassa, mutta kyllä näihin kuviin on pakko luottaa ja uskoa, jos siitä kerran on kuva niin siitä on kuva !!.

Tuo "lokki" näyttää siltä kuin olisi juuri ulostautunut sentrifugista, missä oli matkustanut niska edellä ja sen jälkeen tai sillähetkellä kun hän oli sieltä fugin pallosta / hytistä astunut ulos, joku olisi lyönyt lapiolla päälaelle ja näin ; upottanut tuon pään, leukaa myöden tuohon kaulaan !. Uskomatonta, mutta siitä on tämä foto !!. Uskokaa pois !.

Tai ehkä se on vain ajanut prätkällään väärinpäin, mene ja tiedä, rajuja ja arvaamattomia jällejähän nämä on kai tarkoituskin olla, nämä Enkelit !. Eikä siitä paljoa rajummaksi enää voi tulla, kuin jos ajaa nurin niskoin !.
Mutta yhtäkaikki ; miten voi tuollaiset uurteet olla naamassa ?!. Ne on kuin väreet, lammen pinnassa ! nahkaisen lammen, ja karvaisen. Vai onko sillä edelleen yllään joku todella kireä, ihonmyötäinen, läpinäkyvä kumipäähine / kommandopipo / sukka / räppäri-sukka tjms?!. Toisaalta tuo on kuin suoraan Kummelin sketseistä, voi miltei kuvitella Silvennoisen tuon hahmon "sisään", ähisemässä jotain siansontaa "tero nuppi / esa nahka" tyyliin.

Toisaalta tämä nättimyksemme näyttää myös vähän samalta kuin Amerikan villin-lännen ruumiit valokuvattaessa, kun ne oli tuettu jollain lankulla pystyyn jotta ne voitiin filmata. Tuokin on vähän sen oloinen kuin se olisi itseasiassa tuettu pystyyn jollain, ...ehkä juuri lankulla tai jollain seipäällä tjms. Ei ole myöskään tämän hypotetisoinnin ulkopuolella, ajatella, että juuri ennen tämän kuvan ottoa sitä olisi kämäyttänyt suurella litteällä esineellä, ehkä lapio, naamaan joku 3-4 metrinen jätti !! ja tuossa se on vielä ihan täys kajahtaneena, filmi poikki, lights out, näkee pieniä lintuja ja tähtiä ja miettii...tai ei mieti itseasiassa mitään. Se selittäisi myös tuon lärvän !. Siis siitähän nuo väreet saattaisi hyvinkin olla muuten peräisin, hei !. Thäts it!!. Ehkä.

Tai sitten ; joku sitä paljon lyhyempi ja erillinen tapaus ; joku sitä paljon pidempi, -on yrittänyt kuristaa sen pianon-kielellä, mutta se on jäänyt jostain syystä vielä henkiin.

Artokin näyttää siltä kuin sillä kulkisi poskien sisällä jotkut "Predatorinleuat" tai mikrofoonit tai jotain. Ehkä se onkin joku moderni ovela tapa piilottaa mikit. Eihän nämä vähämieliset pärisevät moottoroidut gorillat tietenkään sitä aavistaneet, tehdessään kuvaus-sopimusta, että siihen tulisi äänetkin !!. Tsiisus fak ! liika on liikaa !!. Matafakaaas !.


Joo ja siis, hei! nythän tää selvis ; se on tietenkin, duh!, kulkenut sivuvaunussa takaperin ja tiukassa kypärässä !!. Mysteeri ratkaistu !. Thäts all foaks !.

Ps. onkohan sillä tarpeeksi noita siipipääkallo merkkejä ?. Nimittäin, kyllä niitä vielä muutama tusina tuohon liiviin menisi, ja ihan heleposti !.

Ps.Ps ne kai kerää noita merkkejä, helvetin enkelit. Noita pääkalloja. Ne on kai sama kuin Battlefieldillä erilaiset "ribbonit" ja mitallit yms. sälä.

PsPsPs en  tiedä voiko kolmatta Ps:ssää edes kirjoittaa, mutta koitetaan nyt kuitenkin, koikeillaan rajoja !.

Iteasiassa unohdin tätä kirjoittaessa tämän komannen Ps:sän sisällön, joten ...sävellän tähän vielä lennosta jotain satunnaista paskaa... ne, jokkut niistä, kerää myös linna tuomioita ja huomautuksia ja rikesakkoja jne. Lisäksi vaikuttaa siltä, että "ne" ovat itseasiassa ; Meritokratia !. hohoo. Ja nyt minulla lähti pyöriin päässä Battlefield 3:sen yhden trailerin tunnari, ja sitä ei saa pois päästään kovin äkkiä. Voi voi, voi voi..
...apua...
..
Otan riskin ja lisään vielä neljännen, ja tässä tehdään kai jo historiaa, Post Scriptumin, ja se kuuluu näin ; miksei ole olemassa vastaavia klubeja / kerhoja / jengejä, jotka ajaisivat ns. katupyörillä ?!?. Paitsi ehkä jossain Japanissa tai ...no lähinnä niin, Japanissa. Jopa ihan tavallisella fillarilla ? miksei!? se tulisi halvaksi !. Ja olisi ympäristö ystävällistä yms. Ja ihan vain ; ystävällistä !. Tavallinen fillari, vaikka maastopyöräkin, ei herätä pelkoa & inhoa, ei !. No, eniwei....lakataan jankkaamasta ja sanotaan, että ; katsotaan mitä Arto Nyyberi on aikaan saanut !. Mielenkiintoista, mielenkiintoista. (Paitsi jos se dokkari koostuu vain siitä, että siinä kasa lihavia äijiä menee baarista toiseen....sitä voi kuvata itsekkin, vaikka kännykällä tjns.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti