lauantai 24. elokuuta 2013

"Texas arcane" ja Valkeat-Neanderthaalit

Tässä tämä nyt on!!. Ehkä tämän blogin, ainakin tähänastinen, ns "Magnum Opus" jota jo ennakkohypetin ja mainostin lähes "kirjanpaksuisena" !!. Jos ei ihan kirja, mutta ainakin joku, ...suht litteä pamfletti tästä tulisi kyllä. Lukekaa ja oppikaa, elukat !.

Koska olen suht usein viitannut tuohon "internet-legendaan" ja luultavasti jonkinlaiseen kaheliin, mutta toisaalta myös välistä miltei nerokkaaseenkin, tyyppiin eli "Texas Arcaneen", taidan nyt tehdä jotain hätkähdyttävää mitä en kyllä aikonut tehdä vaan pitää tämän (mahdollisesn) tiedon ihan itselläni, ja läväyttää hänen suht.koht pysäyttävän ja miettimäänpistävän maailman-tsiigauksensa tänne, teille kaikille nähtäville. Lukekaa, ällistykää, itkekää tai naurakaa, huohottakaa kuin vähämieliset doupatut ihmis-sudet tai reagoikaa niin kuin lystää, mutta oppimatta jotain, ei tätä voi lukea tai aatella !!. Ei ihan tasan tosisaan !.Texas Arcane eli oikealta nimeltään Cleveland Mark Blakemore, joka on aikanaan ilmeisesti ollut jonkunlaista "hot shittiä" Commodoren yms muinais-tietsikoiden maailmassa ja pelinkehityksessä, ja sanomansa tai väittämänsä mukaan tehnyt yli 212 julkaistua peliä kyseisille vehkeille. Hän käyttää myös nimimerkkiä "Biff Baxter" jos oikein muistan, mutta hyvin harvoin tai hyvin harvoilla ja valituilla "threadeilla". Kaikki me jotka hänet tunnemme / tiedämme, tunnemme hänet yleensä juurikin tällä "Texas Arcane" nimellä.
Eli "Teksasin Hämäräperäinen / mystinen jne".

Sen aikana mitä olen ollut Texin "seuraaja", joka on noin... en nyt tiedä, ehkä pari kolme vuotta, olen jotenkuten kyennyt ymmärtämään hänen ulosannistaan ja sanomastaan ja julistamastaan "gospelista" tämän kirjoituksen ylimalkaisen sisällön. Ja muistuttaisin vielä, että kuten useat kommentoijat hänen blogissaan ovat sanoneet, on hänen sanomastaan vaikeahkoa saada ihan tarkkaa, yksityiskohtaista selvää / kuvaa, joten tämä on kai sitten jonkinlainen "approksimaatio", lähelleosuva selvitys.

Mainittakoon vielä se, että Cleve / "Tex" on siis entinen Yenkki ja nykyinen Aussi, eli Ex-pat, ja saattaa olla toki Teksasilainenkin en osaa sanoa, mutta jostain päin "Kwa:ta" se jokatapauksessa on kotoisin. Hän on sanomansa mukaan asunut mm New Yorkissa, jossa asuessaan hän tämän "revelaationsa" eli ilmestyksensä sai, siellä hänen maailmankuvansa tuli hänelle, erinnäisistä lähteistä ja se on muovautunut hänen koko elämänsä ajan, joten kyseessä on vuosien tarkkailun ja kokemusten tulos ja ajattelun ja ajatusten tarkistelun ja varmistelun ja loputtoman lueskelun yms. Hän on myynyt New Yorkin kadulla kirjoja ja oli siihen aikaan ymmärtääkseni enemmän tai vähemmän koditon, siis täysin taivas-alla. Hän myi  "..maitolaatikon päällä istuen, mm käytettyjä, kirjoja Grand Central Stationin edessä..". Ja sai mm tästä syystä lukeakseen kirjoja joita ei enää ole juurikaan saatavilla tai edes olemassakaan, ja jos onkin, hänen mukaansa ne pyritään keräämään kierrosta pois ja sensuroimaan tai ainakin kuoliaaksi vaikenemaan. Hän oli kerran (Syksyllä 1990) myös muuttamassa jonkun kuolleen tyypin tavaroita / tyhjentämässä hänen asuntoaan ja löysi sieltä jostain keittiö-alakaapista tai jostain, laatikon ikivanhoja pölyttyneitä kirjoja, jotkin 100-vuotta vanhoja tai jopa ylikin, ja tätä operaatiota johtava tyyppi sanoi, että heitä pois vain koko paska, mutta Tex oli kiinnostunut laatikon sisällöstä joten kysyi josko saisi pitää sen ja näin sitten tehtiinkin, hän sai pitää sen ja luki sieltä, mitä kiehtovimpia kirjoja. Yksi niistä oli tämä ; http://archive.org/details/maltamediterrane00bradrich

Luen itse par´aikaa erästä toista täsmälleen samaa aihetta käsittelevää kirjaa ja alan lukea tuotakin, tuolta saa mitä ällistyttävimpiä ja kiinnostavimpia kirjoja näköjään, ja ihan ilmaiseksi!!. Mahtava sivusto.  Ja pelkästään jo tuon ^^ kyseisen kirjan esipuhe on lähes magneettista, ja nyt alan jo nähdä Texin maailmankuvan alkurakenteiden ...rakentuvan silmieni edessä, tutun kuuloista, sanottakoon.

Eniwei, en jaksa lukea kaikkea tuota ennenkuin kirjoitan tämän juttuni, eikä se ollut tarkoituskaan, joten raportoin vain sen osan minkä tiedän ja sikäli kun se olen sisäistänyt.
Eli Tex tuppaa sanomaa, että tietty osa ihmisistä erityisesti meistä valkoisista, onkin itseasiassa Neandertaaleja eikä mitään Sapiens Sapiensseja. Käsittääkseni suurin osa maailman, muusta kuin valkoisesta, väestöstä on siis tietenkin Sapiens Sapiensseja, mutta myös Cro Magnoneita. Ja pähkinänkuoressa Tex sanoo, että "..ei Thaalin geenejä, ei magiaa..." eli ´kaikki mikä ihmisessä on hyvää, on kotoisin Neandertaalista´.
Hän katsoo, että (ja olen tietyllä tavalla, ja tiettyyn ekstenttiin samaa mieltä) maailmassa oli muinoin tämä nk. jättiläisten tai pitkäkallojen / puikula-kallojen -rotu, joka oli eräänlainen (minun tapani kuvata asiaa! ==>) "Globaali alkuperäinen Herrarotu" joka halusi kontrolloida kaikkia muita ja kaikkea koko pallolla. Näitä tyyppejä on kaikkien muinaiskulttuurien seinäkaiverrukset ja kirjat ja kuvajaiset täynnä, ja heitä kutsuttiin lähes kaikkialla joko Jumaliksi tai Jumalten Pojiksi tai Puoli-Jumaliksi. Ja tietenkin yksi selkeimmistä tunnusomaisista piirteistään oli heidän valtava, pitkulainen pääkallo ja tietenkin suuri koko(pituus). Joka vaikuttaa usein lähes surrealistiselta tai absurdilta tai pelkästään keksityltä humpuukilta, mutta näitä tyyppejä on kuitenkin kaivettu esiin jo pari vuosisataa putkeen, eripuolilta maailmaa, erityisesti heitä löytyy Egyptistä(yllätys yllätys!) ja Perusta / Boliviasta."Paracas kalloja" museossa.


Ottamani ruutukaappaus yhdestä Brien Foesterin Youtube filmistä. Kuvassa naispuolinen puikulakallo joka löytyi lapsensa kanssa, haudattuna.

Brien Foester tuijottamassa pitkäpäätä tyhjiin silmäkuoppiin !

Käsittääkseni Tex on yhdistellyt todistus ja aihetodistus -aineiston niin, että nämä "pitkäpäät" ovat yhtä kuin Raamatun ns. Nefilim / Refaim, jättiläiset, langenneet, "ne jotka aiheuttavat toisille lankeamisen", vangit, pahat, jne. Nimestä ei ole ihan 100% tarkkaa ja yleisesti hyväksyttyä lopullista selvyyttä.

Raamatusta tähän on mm tällainen sitaatti, Numeroiden kirjassa (Numeri 13:32-33) jossa 12 vakoojaa raportoi vakoilunsa tuloksia. Canaan maasta. (Oma Suomennokseni!)

" ..Ja he antoivat Israelin pojille kamalan raportin, vakoilemastaan maasta. Sanoen, että ´maa jonka halki kuljimme vakoillen, on maa joka nielee / ahmii asukkaansa ja kaikki siellä näkemämme miehet / ihmiset olivat suunnattoman kokoisia. Siellä me näimme myös Nefilimin / Anakin poikia, jotka saivat meidät näkemään itsemme lähinnä heinäsirkkoina ja näytimme heistäkin varmasti siltä´ ".

Mainitsen tässä vielä omaa maailmankuvaani sen verran, että nämä samat jättiläiset ovat mahdollisesti samoja tyyppejä / samaa rotua, mitä Amerikan intiaanit kutsuivat muiden nimien muassa, nimellä Si-Te-Kah "järvikaislan syöjät"(Paiute intiaanien käyttämä nimi). Nämä olivat Intiaanien ja kaikkien muidenkin veri-vihollisia, jotka myös söivät sekä toisiaan, että inkkareita, jonka takia inkkarit sekä pelkäsivät, että vihasivat niitä suuresti. Ja nämä ovat myöskin ne tyypit jotka ovat Titicaca-järvellä yhä nykyäänkin olemassaolevien "kaisla saarien" alkuperäiset rakentajat ja asukkaat ja he tekivät myös upeita ja realistisia ns. hämäysankkoja, joilla ilmeisesti pyydettiin lintuja yms saalista. Ja kuten nimensä sanoo, söivät he myös mm järvikaisloja, joita oli kaiketi saatavilla runsainmäärin Titicacalla.
Intiaanit kuvasivat heitä sekä valtavan kokoisiksi ja vastenmielisen näköisiksi mulkosilmäisiksi, valko-ihoisiksi olennoiksi, mutta myöskin kannibaaleiksi ja erittäin agressiivisiksi ja sotaisiksi tyypeiksi. Tämän takia Intiaani-heimot päättivät haudata omat sotakirveensä ja  liittoutua yhteen näitä giganttisia paholaisia vastaan ja tuhota koko rodun lopullisesti. Ja he onnistuivatkin siinä, kukistaen koko rodun viimeiset jäsenet, pitkän sodan jälkeen, Lovelockin luolassa, jonne näiden jättien ruumiit jäivät vuosituhansiksi muumioitumaan, ja valkoisten löydettäviksi, kun olivat ensin nakelleet niskojaan Intiaanien tarinoille tapahtuneesta. Mutta yhtäkaikki, sieltä ne vahingossa löydettiin 1911 kahden kaivosmiehen toimesta, jotka olivat etsimässä lepakon paskaa eli Quanoa.

Luolasta löytyi todentotta, kuten Intiaanien legendat olivat sanoneet sukupolvesta toiseen, jättimäisten, ilmeisesti valkoi-ihoisten, muinais-ihmisten ruumiit. Joilla oli vielpä joillakin päällään vaatteita, hyvin säilyneitä ja ällistyttävän "modernilla" tavalla kudottuja.

Mutta takaisin pää-asiaan, Texin mukaan nämä puikulakalloiset "Faaraot" tai  Herrat, vihasivat suuresti  Neandertaalia, koska toisin kuin Orjiksi luodut / manipuloidut Sapiens Sapienssit tai Cro Magnonit yms. Neandertaalit eivät tottele käskyjä tai kunnioita mitään keinotekoista ihmis-hierarkiaa ja johtajuutta, vaan pitävät tavallaan ainoana oikeutettuna auktoriteettinä Jumalaa. Ja tämä ketutti suunnattomasti tätä luunaamaista, pitkäpäistä paholais-laumaa joka halusi kaikkien muiden vain seurailevan käskyjään ja tottelemaan, joten he, kokeiltuaan periaatteessa kaiken muun, päätyivät niinkin omintakeiseen ratkaisuun kuin, että tehtäisiin eräänlainen puhuva ja kävelevä biologinen ase, joka ymmärtää ja seuraa käskyjä ja tappaa jos niin sanotaan. Tämän "aseen" (Sapiens Sapiens ja Cro Magnon) oli siis tarkoitus yksinkertaisesti hävittää Neandertaalin-ihminen totaalisesti ja lopullisesti sukupuuttoon. Mutta tämä suunnitelma räjähti sikäli näiden "ylimysten" / "käärmelahkolaisten" silmille, että nämä olennot jotka he jalostivat olemassaoloon, eivät ainoastaan tehneet mitä heiltä odotettiinkin vaan vielä paljon enemmän!!. Suunnitelman tuloksena syntyneet ihmis-versiot toimivat niin hyvin, että lopulta kävivät myös luojansa / isäntiensä päälle, hävittäen nämä itse, miltei sukupuuttoon. Ja periaatteessa meidäntuntemamme, modernien aikojen nykyhistoria alkaa tavallaan juuri tuosta vaiheesta, kun "Faaraot" oli saatu kammettua alas, käärmekultti kaadettua, "luunaamat" pakosalle, miten sen nyt sanookaan.

Tässä on yksi linkki Texin kotisivun / blogin -kommenttiosastolle, kirjoituksessa jossa käsitellään mm tätä aihetta ja kommenteissa : 
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5133406188107963638&postID=6334364334115518663

Ja tässä on tuosta kommenttiketjusta itsensä Thaali-Alfan, asian "Grand daddyn" eli Texas Arcanen yksi kommentti, jossa on lyhyt versio hänen kuvauksestaan juutalaisen rodun mahdollisesta alkuprästä : "We postulate a hybrid based on melonheads breeding with their Nephilim guards/minions, who consisted entirely of Neanderthal rejects mostly drawn from Mousterian peoples over a hundred thousand years, with almost no Amuds in the mix. Once driven from rule in Sumeria and many other places, we put forth the idea that once on the road, the Nephilim male began to seem a more attractive mate to the melonhead females who could not choose their cousins/nephews as husbands having already been incestuously mixing too much. The Nephilim bodyguards acted as studs to the melonhead female to produce the Khazars."
(kaikki lisätyt värit ja kursivointi, minun)

Ja tavallaan se on tämä tilanne, mikä on edelleenkin jääneenä päälle, tällä planeetalla. Eli nämä isopäiset, entisaikojen "suurmiehet / kuuluisat sankarit" yrittämässä jälleen kerran vakiuttaa globaali valtansa kaiken muun yli, ja he käyttävät edelleen näitä luomiaan kahta tuhoisaa ihmislajia, muiden työkalujen muassa.

Ymmärtääkseni hän pitää esimerkiksi Rotchildejä näiden puikulakallojen moderneina jälkeläisinä ja versioina. Ja sanoi mm David De Rotchildista, että ; "miksi hän aina pitää joko jotain hattua tai sitten pitkiä hiuksia, yrittääkö peitellä jotain?" eli siis kallonsa muotoa.


Tässä on myös tuon kommenttiketjun heti ensimmäisessä viestissä esiintullut, itseasiassa aika vaikuttava esimerkki, linkki, entiseen Ruotsin! kuningattareen, joka totisesti kuten kommentoija sanoo, näyttää Faaraolta ! :

 http://en.wikipedia.org/wiki/Louise_Mountbatten

Joku jossain sivulla linkkasi myös muistaakseni sen uuden Ruotsittaren, eli Estellen kuvia, joista käy totisesti ilmi, että silläkin on tämä ns Tut-ankh-amenin kallo eli muinaisen johtajarodun pääkallo, joka on siis hyvin pitkulainen verraten pelkkien lantapäisten alamaisten lättänöihin käpyaivoisiin miniatyyri-päihin. Ja jos katsotte esim Brittien (Saksalaisperäistä) kuningasperhettä, on heilläkin ainakin Williamilla on hyvin paljon samankaltainen pääkallo ja ylimalkainen kasvojen ilme / ulkonäkö kuin joillain muinais Egyptiläisillä muumioillakin, esim juuri "Tutilla". Ja jokinaikaa sitten tehty DNA-tutkimushan osoitti, että Tut on sukua suurelle joukolle Eurooppalaisia miehiä. (Myös Talk-Show isäntä David Lettermanilla [Juutalainen] on tällainen "faraooninen kallo ja siniset silmät).

Mainittakoon, että kaikenlaisilla johtajilla ja kuninkaallisillahan on merkillepantavan usein, siniset silmät ja usein myös sangen vaaleat hiukset. Ja sanottakoon myös, että kun katson tuota Rotchaildin Daaviddia saan siitä paitsi suorastaan kauhunväristyksiä, varsinkin tämän asia-yhteyden huomioidessani, myös vision hänestä Nuijan ja Tosinuijan kolmantena nuijana !. Siinä on jotain sellaista totaalisen dorka / nuija -maista. Mutta katsokaa sen päätä saatana!!. Katsokaa !. Jukolauta mikä pää!! ja leuka täsmälleen kuten kaikilla niillä "Faaraoilla" ja noilla puikulakalloilla ja itseasiassa myös itse Brien Foersterilla. Joka siis on yksi näitä ns Muinaiset-Astronautit-Teorian ylimalkaisia airuita, muttei ihan yhtä lennokas kuin heistä useat.

Mutta kuitenkin, olen jo pitkään halunnut sanoa tämän ja vieläpä näin yksinkertaisen suoraan, eikä itse Texikään ole käsittääkseni koskaan sanonut tätä näin selkeän yksinkertaisesti ; että ajatelkaa tätä nykyistä Monikultturismi ja Maahanmuutto -lietsontaa tästä näkökulmasta. Eli eräänlaisten Maailman Herrojen ikiaikaisen strategian meitä vastaan, nykyisenä osana tai versiona tai muotona tai miten sen haluatkin muotoilla, mutta se taas kerran vähentää "Neandertaalin" asuintilaa ja itsenäisyyttä ja mahdollisuutta elää ilman näiden isopäisten gangsterien valvontaa ja tiukkaa kontrollia. Elää vapaana, itsenäisesti ja tehdä oma-aloitteisesti mitä lystää, painattaa vaikka alasti pitkin viidakkoa jos siltä tuntuu jne. Ajatelkaa sitä niin. Nyt taas, kuten jo tuhansia vuosia sitten käsittääkseni, Barbaarilaumat ja alhaiset sekalaiset murjaanit, vyöryvät valkeiden Thaalien maille ja heistä suoraan yli, ja siellä taustalla nämä kenopäät sekä vakiuttavat valtaansa, että saavat sitä vielä paljon lisää, olkoon sitten minkätahansa EU:n tai YK:n yms kautta. Mutta suunta on aina sama ==> yhä enemmän kontrollia koko maailmasta, yhä harvemmille ja yhä tiukemmin rajatulle osalle valittuja. Totisesti "The Chosen Few" !!.

Ja nämä mitä Tex tai Cleve, siis kutsuu Neandertaaleiksi on nimenomaan ns. Amud versio Thaaleista, ja kyseessä ei ole se sellainen Simpanssin näköinen mitätön apinan kippura millä on pää kuin jenkkifutis, mitä sieltä liejusta on ylös kaivettu ja sitten museon plexikaappiin sullottu. Vaan hyvinkin pitkälti julkisuudesta lähestulkoon täysin sensuroitu laji, jolla on nyky-ihmistäkin isompi pää, mutta myös aikalailla periaatteessa identtinen, ei siis mikään apinanpää !.
Amud on siis omituista kyllä, Israelin alueella sijaitseva paikan-nimi, joka eritoten kattaa Amud-luolan ympäristön, josta aukeaa näkymä Amud-solaan, paikka sijaitsee Galilean meren / Tiberias-järven (sama asia, kaksi eri nimeä) lähellä, luoteeseen, eli pohjoisen ja lännen yhdistelmä. "Pohjoislännessä" siis ! :)
Tokion yliopistosta tehtiin paikalle tutkimusmatka 1961 ja -64 ja sieltä löydettiin n. 50-70 000 vuotta vanhoja luurankoja ns, Amud-Neandertaaleja.
Tässä on Texin,. ... ...tätä tällaista, mahdollisesti totta tai sitten ihan täyttä höynää, mutta mitä kiehtovinta kuitenkin : http://vault-co.blogspot.fi/2012/04/neanderthal-women-in-modern-era.html

Tässä tuon linkin kommenteista, yksi Cleven  oma kommentti ; "Ockham's Razor presents the obvious conclusion ... Europeans became a threat to other races because of the strong immune systems they got through Neanderthal genes. This is why they are a demolition crew race wherever they go, mowing down the feeble locals like tenpins. They have Neanderthal immunity and can simultaneously carry any numbers of diseases without being harmed by them."

Kiehtovaa...

Ja tässä on yksi vastaus / riposte hänelle, anonyymiltä kommentoijalta ; "Europeans lived in filthy, rat infested, high density cities and were almost wiped out by the Black Death. So of course their explorers would be resistant to all kinds of nasty diseases, while those in the Americas were not.

Occam's Razor says, the simplest explanation, is most likely the correct one.

Disease kills the weakest, the strongest survive and pass on their resistant genes. Its natural selection."


Amud kallo.

"Klassisten" Neandertaalien löytöpaikkoja.

"Puikulakalloja" museossa.Eli Summa Summaarum ; Tex / Cleve uskoo, että neandertaali on se ainoa ja alkuperäinen, oikea ja todellinen ihminen, ns "Maapallon vanhamies" kuten hän on sanonut ja nämä puikulakalloiset huuhaat taas eräänlainen puuttuva tai tuntematon(nykyään) ihmisrotu ja ns"kolmas hominidi" kuten Cleve on kirjoittanut. Ja koska Thaalit on eräänlaisia luonnon omia "Rocktähtiä" eikä kunnioita auktoriteettiä tai kumartele ja lähde sotaan vain siksi, että joku Sapien Sapiens sekopää tai nämä "Faaraot" niin sanoo, halusivat nämä pitkäkalloiset paskiaiset tuhota Thaalin tieltään ja loivat / jalostivat siihen tarkkoitukseen itselleen aseeksi Sapienssin ja käsittääkseni myös Cro Magnonin. Suunnitelma toimi miltei liiankin hyvin ja nyt sekä Thaalit, että nämä "kenopäät" tasapainottelevat molemmat sukupuuton kuilun partaalla.

Täytyy sanoa, että kaikki tämä ja enemmän, on suunnattoman kiehtova näkökulma menneisyyteen ja nykyisyyteenkin ja rotujemme / vallan -lajiemme välisiin suhteisiin ja mistä mikäkin juontuu ja on kiinni ja kotoisin, mutta ihan kaikkea Cleven jorinoista ei kannata varmaankaan uskoa ja sellaisenaan sisäistää, sillä jos ei muusta syystä niin siksi, että kuten eräs Fransmanni häntä kuvasi jossain Threadissa ; "Cleve on ehkäpä yksi koko planeetan älykkäimmistä ihmisistä, mutta valitettavasti myös yksi kaheleimmista".

                                                                                                      * * * * * 

Sitten vähän lisää, vähäistä tietoa itse Cleveland Mark Blakemoresta. Eli Cleve tai Texas Arcane, ihan kuinka vain, on yksi niitä sellaisia suht kovan linjan "survivalisteja" jotka valmistautuu milloin mihinkäkin maailman loppuun tai ydinsotaan, tai Texin tapauksessa "It´z"iin. Älkääkä edes kysykö mitä It´z coming tarkoittaa, jota Tex viljelee jatkuvasti, sillä sitä ei tiedä kukaan, ei ehkä itse Teksikään. Ainakin se ennakoi Holoseenin loppua joka nyt on sitten ilmeisesti jo tapahtunut, ja se oli kai se mitä se Maijojen (Maya) "maailmanloppu" todella ennakoi. 21.12.2012 loppui siis se niin ihanan tyyni ja tasainen ja helposti ennustettvat säät sisältänyt "Holoseeni kausi".
Jos ja kun menettä tuonne Texin kotisivulle tai pikemminkin blogiinsa, niin siinä on tuossa oikeassa laidassa niitä sekalaisia linkkejä ja muita vastaavia, siinä on pari muutakin Texin sivua ja ainakin yksi niistä sisältää kuvia hänen omasta Bunkkeristaan ja sen rakennus-projektista. Hän on tähän  mennessä rakentanut niitä jo kaksi tai kolme, nyt rakentaa par´aikaa käsittääkseni kolmatta. Ja sen lisäksi tuon projektin minkä hän on kuvannut ja laittanut tuonne näkyviin, muassa hän on ilmeisesti rakentanut tai ainakin remontoinut suht ison näköistä omakotitaloa ja kun kysyin häneltä kerran, paljonko se hänen bunkkerinsa on maksanut, sanoi Tex, että "...tähän mennessä, varusteineen päivineen n.100 000$" eli ei se ihan köyhä voi olla, eikä kyllä tyhmäkään, sillä "full riitaard" ei rakentele omia omakotitaloja eikä takuulla kaivele omia ydin-bunkkereitaan !. Texi on nyt tosin parikuukautta sitten muuttanut, ja luulen olleeni osasyy siihen : ) nimittäin sanoin tälle kekkeruusille, että "mitäs teet siellä bunkkerissasi jos tuleekin tulva, eikä ydinsota!?!?. Häh? ettet sunkaan huku tai jää vain nalkkiin sinne merenpohjaan?...". Ja sittemmin Tex on kohkannut blogissaan, kuinka hän uudelleensijoittui juuri siksi, että entinen mökkinsä sijaitsi alangolla tai tulville alttiilla alueella....

Tex on myös vähän sellainen, ...miten sen nyt sanoisi,....miksikä niitä nyt sanotaan, niitä sellaisia,.... siis mulkku!! niin, se on vähän sellainen outo-mulkku !!. Se mm ottaa vastaan jos sille syöttää ja tarjoilee linkkejä, kuten olen sille nipun niitä syötellyt, joistain se on jopa tykännyt, mutta se ei ikinä kiitä tai kumarra vaan sulauttaa sen infon vain muina-Thaaleina itseensä ja alkaa pamlata sitä sitten khuulina ja non-shalantisti !. 
Se sanoo myös olevansa ymmärtääkseni ainakin jonkin verran ja -lainen, autisti. Ja sanoo myös, että autismi ja introverttiys(sisäänpäinkääntyneisyys) ja esm insomia / "käänteinen päivärytmi" ovat Neandertaalin piirteitä ja juontuvat Thaalin perimästä, eivät Sapienssin tai Magnonin tai minkään muun vastaavan. Ja että kaikki Thaalit tuntevat olonsa Sapiens-yhteisöissä aina totaalisen ulkopuoliseksi ja hylkiöksi, jota muut vihaavat jostain syystä ihan oletus-arvoisesti (vähän kuten heterot homoja!).

Ja sehän tuskin yllättäisi edes tyhmää pikku-vauvaa, että näin on, jos kerran nämä muut rodut on ylipäätään olemassa vain tappaakseen "ne perhanan punaiset!" sukupuuttoon. Jotta planeetta jäisi näiden isopäiden oisteriksi.

Mainittava on myös, että kuten hän sanoo, on lähes kaikki älykäs ja kyvykäs ja hyvä ja kekseliäs ja sielullinen jne kotoisin siis Thaaleista, ja siltikin Homo Sapiens on se menestyksekäs, koska tätä luonnollisesti aina joku tulee kysyneeksi, että "miksi näin sitten on, että Thaalit on pohjalla ja Sapienssit rulaa?". Hänen vesitiivis puolustus puheenvuoronsa kuuluu niin, että muinoin kun tätä sotaa käytiin vielä sangen avoimesti, Sapiens pääsi niskan päälle lähinnä kahdesta syystä ; niitä oli suunnattoman paljon enemmän ja Sapienssin fysiikka tekee siitä paljon Thaalia kyvykkäämmän heittämään esim keihästä tai kiviä yms, joten Sapienssille oli suht helppoa napsia Thaaleja kuoliaaksi kaukaa, koska Thaali ei pystyisi juurikaan mitään keihästä vommaamaan vaikka henkensä riippuisi siitä. Ja Sapienssin ei kannattanut antautua lähitaisteluun Thaalia vastaan, koska sanotaan nyt näin, että Thaalit väänteli habituaalisesti mm sapelihammaskissoja yms super-eläimiä, nätisti nippuun, siinä missä Sapiens Sapiens on heikko kuin ektomorfi-nainen !. Tai jokin Nigerialainen maratoonari, joka lienee aika puhdas Sapiens Sapiens.

Ja koska, Neandertaali on hänen mukaansa se hyvä, se jolla on myötätuntoa ja hyvyyttä jne, Sapiens pystyi ja pystyy -käyttämään sitä hyödykseen ja yksinkertaisesti kävelemään suoraan sisään "neandertaali-leiriin" kuten esim ...valkoisten maille !. Ja siellä sitten päästämään pirun irti, kuten käy par´aikaa varmaankin, jossain päin Eurooppaa. Tavallaan Thaalista saa kuvan eräänsortin höppänänä, joka ei ymäärrä ns. katuviisautta juuri enempää kuin keskiverto juutalainenkaan, tai myönnettäköön, kyllä moderni keskiverto valkoinenkaan.
Yksi esimerkki tällaisesta Thaalista, ja täsmälleen, miltei täydellinen esimerkki tuosta höppänyydestä on itseasiassa niinkin tuttu juttu kuin Ozzy Osbourne !. Hänhän on suht "siniverinen" neandertaalin-ihminen kuten on se ihan umpisurkea Ständap-koomikkokin Eddie Izzard.

Ja jos haluaa oppia näkemään ihan "fenotyyppisesti" tai silminnähden ihmisten välisiä eroja, eli kuka on esim "Thaali" ja kuka Sapiens jne, ...ohjaisin teidät Texas Arcanen ykkös oppi-pojan / opetuslapsen pakeille, eli (itsekkin eräänsortin netti-legendan tynkä) "Koanic-Soul".


Ja tietenkin esim Ozzyn lapset on siis suht puhtaita Neandertaaleja, ja mitä niistä nyt voi päätellä fenotyyppisesti, miltä Thaali näyttää. Paksujahan ne on ainakin, kuten Texi itsekkin ja mm niillä on muita ihmis-rotuja lyhyemmät kyynärvarret ja ymmärrykseni mukaan laakemmat silmäkuopat kuin Sapienssilla, eli tavallaan silmän ulkoreuna katoaa ohimollepäin mentäessä eikä muodosta selkeää reunaa silmänympärille. Ja luonnollista aaltoilua / kiharaakin, hiuksissa ja usein punaiset hiukset jne jne.

Pistän tähän pari Neandertaalin kuvaa ja sellaista mitä itse tulkitsen Thaaliksi ja mitä Tex on sellaisina pitänyt.

...joku "Kirsten"...


No idea..Benedict cumberbatch


Corey Sevier


Eleanor Tomlinson


..joku paljas Thaali-muija...
(noista yksikään ei ole Texin esimerkkejä vaan minun!!^^)
Ja sitten itse Tex arcane !!. Tätä kuvaa hän ei tosin haluaisi sinun näkevän, koska olisi halunnut pysyä paljastumattomana, mutta minäpä menin ja löysin foton tästä hirviötä ja käsittelin sen tällaiseksi sopivan kokoiseksi ja lisäsin tekstin "Texas Arcane". Tämä on hän n.99% todennäköisyydellä !......
...
Siinä SE nyt on !!. A possible Tex Arcane sighting !!. Aika mehevä tyyppihän tuo on, myönnettäköön !.
tuo möhkö näyttää itseasiassa aika paljon Juutalaiselta talk-show isännältä ja mitättömältä hevonpaska julkulta Jimmy Kimmeliltä !.Siis,....hetkinen...mitä hevonhelvetinvittua!?!? W T F !!?!?. Onko se tuo Jimmy Kimmel, saatana !!??.
Is Jimmy and Tex the one, and the same !?!?!WTF !.

Ei voi olla totta !!. Hätkähdyttävän, pysäyttävän, ällistyttävän yhdennäköisiä jamppoja !. Ja muistakaa ; tässä pitäisi nyt sitten olla kaksi täsmälleen vastakkaisen lajin / rodun edustajaa !. Tavallaanhan tuota toki sopii siihen maailmankuvaan, sitä tukien, mutta silti ; wau!! äimistyttävää !!. ...Itseasiassa onkohan tuo foto sittenkin vain Jimmy Kimmel, eikä mikään Tex....prkl...


Mutta takaisin asiaan / Cleveen ; se on myös minua pari kertaa sensuroinut mulkku!!. Jopa Tex on sensuroinut minua, kun en ole ollut herran mieleen ja mielinkielen, kuten kaikki muut kommentoijat tai ne joiden hän sallii sinne "kommata". Tex on omituisen Homo-vastainen ja änkyttää yleensä aina jotain Raamattu-paskaa homoja ja monia muitakin ihmisiä vastaan, ja se mitä hän minun viestejäni viimeksi sensuroi ; oli juurikin kysymykseni siitä, että "jos kerran tämä Thaali, eli sinä, on niin ylivertainen, niin miksi teet Homo-miehistä itsellesi niin suuren ongelman tai miksi Homous ylipäänsä on mielestäsi niin ylitsepääsemättömän vaikea asia ymmärtää / sulattaa??". Naps! tuolla kyssärillä rymäytin Cleven kognitiiviseen suojamuuriin !. Hän jätti myös julkaisematta viestin jonka osoitin toiselle kommentaattorille, joka pyyteli Texiä pistämään oman lärvänsä näytille kun kerran aina jankkaa niistä Thaaleista ja niiden luukista, koska siitä on pelkän puheen sorinan perusteella vähän nihkeää saada kiinni, -jossa osoitin tuolle kommaajalle linkin juurikin tuohon fotoon. Mutta kuten siinä viestissäni jo sanoin clevelle, ymmärrän jos tämän jätät julkaisematta, mutta silti se on vähän mulkuhkoa mielestäni, kylmästi vain päättää kuka saa "elää" ja kuka ei.

Iroonista, että minä, joka sallisin minkätahansa kommentin, en juurikaan niitä saa !! hahaha hahaa : /

Mitä tulee siihen, keitä Cleve on Neandertaaleiksi nimennyt, niin mm Wernhern Von Braunin

..en tiedä, mahdoton sanoa, minun tiedoillani, mutta voihan se toki olla.
Välillä tuntuu kyllä siltä, että se ns, "cherrypickkaa" haluamansa tyypit Thaaliensa Pantheoniin, eli nyppii rusinat pullasta ja kirsikat kakunpäältä.

Välillä on muutenkin vaikea sanoa onko hän tosissaan vai onko tämä kaikki jonkinlaista loputonta, ovelaa nerokasta vedätystä, niinkuin joissain leffoissa missä on joku ihan üüber-ylivertainen nero joka pitää muita vain pelinappuloinaan ja sikäli myös pilkkanaan omaksi huvikseen. Välillä tämä tuntuisi olevan se oikea vastaus, mutta uskoakseni Tex / Cleve on kyllä ihan tasan tosissaan. Vaikka uho on välistä kuin Halmeen Tonilla, mm silloin kun Texsi kävi salilla ja nosti muistaakseni jotain alun kolmattasataa kiloa maastavedolla ja sai jonkun muhkura-hintin siinä vieressä (siis bodarin) häkeltymään, koska eihän kukaan voi nostaa moista painoa.
Tässä kyseinen legenda :
http://vault-co.blogspot.fi/2013/01/experience-at-gym-tonight.html

Se on puhunut ennenkin voimistaan verrattuna pelkkiin vaivaisiin Sapiensseihin ja jostain mikä tunnetaan "lihasten tuplaantumisena" tai Hyperplasiana. Hehei!! tuollahan on minunkin kommenttini!!. Silloin operoin vielä nimellä iese_83, wau ! hahaa.

Tämä "Satusetä" on ammatiltaan It-urakoitsija, ja näemmä sangen menestynytkin. Hän on myös kyhännyt salaa, vuosia, 17 kappaletta tarkalleen ottaen, eikä itseasiassa lainkaan salassa ; vintage-tyylistä jonkinsorttista rpg-peliä tietsikalle nimeltä : Grimoire, ja tämä onkin jo muodostunut eräänlaiseksi legendaksi itsessään. Sekä siis peli ja se, että tuleeko se vaiko ei, ja kuinka monta vuosikymmentä tämä Neandertaali tarvitsee saadakseen sen vihdoin julkaistuksi.

Ja tämä häiskä on myöskin siis yksi niitä sellaisia, mitä onkin lähinnä Anglo-Saxonien roduissa, niitä suhteellisen "hard-core" "survivalisteja", ja tämä yksilö on tarkalleenottaen siis niitä omaa ydinbunkkeria rakentelevaa sorttia, kuten sanoin ja tuo bloginsa nimikin tulee siitä ; eli "Vault.co" eli "holvi.co". Hän myöskin   pistää kasaan tuolla taustalla, sen hevonpaska pelinsä lisäksi(ja se totisesti näyttää ihan totaaliselta sonnalta!!), tuollaiseen henk.kohtaiseen bunkkeriin tarkoitettua käyttöjärjestelmää joka pohjaa, hänen mielestään täysin ylivertaiseen käyttikseen eli DOS:siin. Ideanaan on, että kyseinen käyttöjärjestelmä olisi niin simppeli ja virtaviivainen ja tehokas, että sen voisi jättää hurisemaan sinne taustalle ja se jatkaisi sujuvaa toimintaansa vaikka bunkkerin ihmiset olisivat jo kauan sitten muuttuneet tomuksi. Kieltämättä tuo on oikeanlaista ajattelua ja oikea suunta, mutta saa nyt nähdä tuleeko sitä käyttistään ikinä, sen enempää kuin tätä "tarunhohtoista" 17 vuotta kehityksessä ollutta Grimoireaankaan.

No jokatapauksessa, tämä on täydellinen tilaisuus sanoa, että olen itse joskus ajatellut, että me Suomalaiset saattaisimme olla itseasiassa nippu jäljellejääneitä Neandertaaleja ja tämä selittäisi mm, sen mistä me oikein tarkalleenottaen tulemme, kun ei siitä kukaan saa mitään lopullista ikinä sanottua, ja myös ehkä vähän meidän kielellistä erillisyyttämme yms. Mutten sano juuta enkä jaata ennenkuin olen lukenut loppuun ainakin pari noista kirjoista (PeeDeeÄffänä) mitä Texkin on kai imenyt fossiiliseen tajuntaansa. Itselleni tulee aina mieleen, mahdollisena Suomalaisena neandertaalina, tämä mies :

Antti   Reini
Siis jokin luolaihminenhän tuo ON, ei siitä ole kahta sanaakaan, mutta minkä-tarkalleenottaen-sorttinen sellainen, ....kas sitä emme voi varmentaa nyt ja tässä.

Tässä on vielä linkki Youtube-videoon jossa Tex jankuttaa tuosta pelistään ja puhelee muutakin sekalaista :
http://www.youtube.com/watch?v=xDyXSCd2Lp0

Pakko on vielä mainita erikseen, että jos tämä koko sonta on todella totta ja näin, niin kuten Cliiv itte on sanonut, neandertaalit on olleet toisistaan hyvin hyvin paljon eroavia, lähes erillisiä, rotuja ja versioita, vähän kuten Afrikkalais-heimoista ja roduistakin on jos minkälaista painosta ja printtiä, joten se ei olisi mitenkään mahdotonta, että me suomlantilaiset ja tietyt Anglot, olisimme molemmat Thaaleja, mutta myös räikeän erilaisia. Emmekä välttämättä voisi siis sietää toisiamme vaikka olisimmekin ylimalkaisen samaa jengiä, mutta kuten sanoin ; en sano vielä mitää suuntaan tai toiseen, ennenkuin olen luekenut enemmän ja meditoinut syvällisesti kaikkea tätä.
....
...
..
.

Siinä se luullakseni oli, suurimmaksi osaksi...en ainakaan jaksaisi tämän enempää vaahdota ja jankata asiasta tälläerää. Mutta tässä on nyt, yksi "guruistani" jolta olen napannut lohkareen omaa kuvaani historiasta ja maailmasta yms. Tämä kaikki on totisesti mitä kiinnostavinta ja kannattavinta sulauttaa yhteen, oman maailmankuvasi kanssa, mikä ikinä se sitten liekään, mutta älkää anastako kunniaa itsellenne...

Kuten Tex itse on usein blogissaan sanonut, jonkun "ennustuksen" tehtyään ;

                                                                                 "remember, you heard / read it here first !"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti