sunnuntai 4. elokuuta 2013

Anglo-Saxonit


Sitten "Anglo-Saxoni kysymykseen".

                                                                          [ Tämä on se lupaamani, Amazing thing !]

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa jonkinlaisen kuvaelman Engelsmanneista ja heidän ylimalkaisesta olemuksestaan ja siitä, miksi juuri he kaikista maailman kansoista ovat päätyneet kaikkien muiden päälle.

Ja koska Anglosaksit ja Juutalaiset liittyvät ainakin nykyjään sangen tiiviisti yhteen, on tämä suhteellisen luontevaa jatkoa "Juutalaiskysymys" -kirjoitukselleni.

~ Minun maailmankuvassani (ainakin tällä hetkellä), muodostavat Anglot ja Juutalaiset eräänlaisen Epäpyhän Liiton ~

Mainittakoon vielä aluksi, että kuten olen aiemminkin kirjoittanut ; tarkoitan aina käyttäessäni käsitettä "Anglo-Saxit" nimenomaan modernia "Anglo-Sfääriä" eli Englanti-U.S.A-Australia ja vähemmässä määrin myös Canada-Uusi Seelanti-Etelä Afrikka jne. Vaikkakin Anglo-Saksit olivatkin Historiallinen pienempi ja hyvinkin tarkahkosti rajattu jengi. Mutta kaikki englanninkieliset tunnetaan yhä edelleen ympäri maailman tällä monikkerilla joten bäm! ; Anglo-Saxit. Mutta koska en haluaisi viitsiä kirjoittaa koko ajan noin pitkää nimeä kutsun heitä tästedes joko angloiksi tai A.S Anglo-Saksit, lyhennelmällä.Ideani ei ole tarjota mitään Anglojen historiaa vaan omia visioitani / näkemyksiäni ja sen sellaista, siitä mitä a.s nykyään ovat ja aikaansaavat ja miten se mihinkäkin liittyy jne.

Ihan snadi Historiikki voisi toki olla hyvä alkupala mutustella ; eli http://en.wikipedia.org/wiki/Anglo-Saxons
http://fi.wikipedia.org/wiki/Anglosaksit

Nämä niinsanotut Anglo-Saksonit siis koostuvat etupäässä lähinnä sekalaisista Manner-Eurooppalaisista jengeistä, Hollantilaisista, Pohjois-Saksalaisista ja Juuteista eli nykyään Tanskalaisista. Ja johonkin vähempään mittaan myös muista "trace elements"eistä, ...jäänteistä sieltä täältä. Anglot periaatteessa änkivät väkisin, mitä tuppaavat edelleenkin tekemään, toisten maille, muuttaessaan nykyisen Englannin suurelle saarelle "Honshuun" pääsaarelle. Ajaen täten paikalliset "Oikeat Englantilaiset" eli "Britonit" eli Waleslaiset tai Weilssiläiset loitommas, saaren länsi osaan. Muidenmuassa "Bätmän" Christian Bale on Walessiläinen eli siis ihan ihka aito ja oikea Brittiläinen, eikä siis täten mikään Anglo-Saxoni mulkku !.
(Reunahuomautus, olen itse aikoinaan kaukaisesti tuntenut yhden Walessiläisen!!)


Tässä on Wikipediasta anastamani kuva, Anglo-Saxonien muutosta / tunkeutumisesta Iso-Britannian saarelle viidennellä vuosisadalla, 400-500-lukujen tienoilla.

Eli yhteenvetona tämä  pennin kokoinen mini-historiikki ; A.S on Euroopasta kotoisinolevien sekalaisten jengien yhteensulautuma, joka on jo "alkajaisikseen" tunkenut toisten ihmisten maihin ja asuttanut sen muina miehinä(pun intended). Heitä voi siis toisinsanoen pitää sellaisena röykkiönä joka ei ole koskaan tottunut paljoa kyselemään, esim lupia siihen saavatko he vaiko eivät, lupaa tulla ja istua perseelleen tähän tai tähän maa-plänttiin. Ne vaan menee ja tekee ja asuttaa ja kuuntelee muiden valitusta sitten myöhemmin ja laatii siitä jonkun teknobiisin tai leffan tai jotain. Ja kirjoittelevat niitä helvetin kirjojaan !. Niitä niillä riittää, kirjoja !. Herram´Perkele, niitä voisivat vaikka laittaa lampaidensa lätyn eteen ja silti niitä riittäisi, ad nauseaum ad infiniittum.

Mutta sitten tähän asiaan ; olen siis aatellut tsiigata aihetta, ´miksi A.S on nousseet ikäänkuin Planeetan Kuninkaiksi tai ´Alfa-Roduksi´ jne. Ja aloitan iroonista kyllä, lainaamalla Juutalaista, jota kaikkien valkoisten pitäisi lukea tai sitä pitäisi miltei pakkoluetuttaa heillä, eli Marcus Eli Ravagea. Vaikka se mitä nyt häneltä lainaan, voidaan toki tulkita niinkin, että siinä jutku nyt vaan vetää välistä ja kotiinpäin ja yrittää anastaa Anglojen kunniaa, on se silti maininnan arvoinen juttu vaikka olisikin pelkkä kuriositeetti. Eli hän sanoi näin ;

"But even these plots and revolutions are as nothing compared with the great conspiracy which we engineered at the beginning of this era and which was destined to make the creed of a Jewish sect the religion of the Western world. The Reformation was not designed in malice purely. It squared us with an ancient enemy and restored our Bible to its place of honor in Christendom. The Republican revolutions of the eighteenth century freed us of our age-long political and social disabilities. They benefited us, but they did you no harm. On the contrary, they prospered and expanded you. You owe your preeminence in the world to them."

(Pre-eminenssi = olla päällimmäisenä, ensimmäisenä, sillä Anglothan ovat totisesti maailmassa päällimmäisinä. [Olla ensi-sijainen, ensimmäinen] ).

Eli tavallaan osasyy Anglojen olemiseen maailmassa ykkös-sijalla olisi Juutalaisten juonien ja vallankumousten ja niiden seurausten. En osaa juuri tähän hätään sanoa juuta enkä jaata, mutta mietintämyssyyn paranee ottaa tuokin.

Sen sanon kyllä, että uskon asian olevan niin, että Anglot olisivat päätyneet suht samaan asemaan ilman mitään juutalais-juoniakin, eli se on vain Valkoisten omaa kyvykkyyttä.

                                                                                                 * * * * * *

Luulen että se ihan ensi-sijainen piirre mikä Angloista tulee vääjäämättä mieleen mikä heidät erottaa esim Suomalaisista sangen jyrkästi on heidän kommunikointinsa ja lähes tauoton, loputon, läkähdyttävä puheensa. Jos englanninkieliset jostain tunnetaan, niin puhumisesta. Tv:ssä, elokuvissa ja ylipäänsä missä heitä näkyykään, ovat anglo-sfääriläiset aina suuna-päänä. On kuin he eivät lainkaan osaisi olla hetkeäkään varsinaisesti hiljaa, vaan ovat obsessiivisen extroverttejä.
Mutta vaikka tämä voi joskus olla hitusen rasittavaa meille jäyhille ja mykille Pohjoisen-öyhöille, niin se on myös yksi syy heidän kulttuurinsa ylevyyteen ja loputtomaan sisältöön, ja siihen, että ovat niin menestyksekäs sakki ja kaikkialla tunnettu.
Olen itse tullut hoksanneeksi eläissäni, kommunikoinnin merkityksen, ...ja se on suunnattoman suuri se !. Älkää koskaan aliarvioiko sitä.


Eikö se ole joka olion elinehto? kommunikointi, ja vielä mahdollisimman tehokas ja yksityiskohtainen. Vaikka Englannin-kieli ei olekkaan minun nähdäkseni mikään hirvittävän tarkka ja yksityiskohtaisen kuvaileva, mutta se on tehokkaan virtaviivaisen simppeli,  -kieli.

No eniwei, toinen piirre jonka halusin nostaa jalustalle, on Anglojen lähes loputon ja päätön taikausko !. Epäilen, että yksi syy siihen, miksi heille kiroilu on niin suunnaton abominaatio, kauhistus, on se, että se tarkoittaa heille vieläkin kiroamista, kirousta, ..kirouksen langusta, kirouksia, jonkun manaamista ja mustalla magialla noitumista, koska ovat äärimmäisen taikauskoinen lössi. Eivät ole välttämättä itse tästä täysin ja selkeän, akuutin tietoisia, mutta tämä lienee siellä taustalla yksi tekijä tähän heidän ämmämäiseltä ja pinnalliselta tai teeskentelevältä ja nirppanokkaisen yltiö-sivistyneeltä -vaikuttavaan olemukseensa, tai olemiseensa.
Tämä heidän loputon puheensa on kaiketi  siis yksi syy heidän ylimalkaiseen menestykseensä maailman "kattokansana". Esimerkiksi siten, että kun me kaikki muut osaamme Englantia, koska se on niin naurettavan helppo ja simppeli kieli, niin helppo, että kissakin sitä osaisi(ja osaakin!) -se pehmittää Anglojen vallan lankeamista meidän muiden ylle ja me itse ikäänkuin korvaamme itsemme heillä, oman todellisuutemme heidän todellisuudellaan. He pystyvät täten levittämään suht helposti ja ällistyttävän laajalle, siis toisin sanoen koko planeetan laajuisesti!, omat Meeminsä ja muut kulttuuripiirteensä ja maailmankatsomuksensa / psykoloogisen koostumuksensa ja se saa meidän muut roikkumaan heissä kuin hyttynen Hämähäkinseitissä ja odottamaan ; että mitäs uutta se Anglo-sfääri nyt tänään meille suo ?. Tämä yksin jo tekee valtavan paljon sen eteen, että Anglot pysyvät siellä ns huipulla. Ja se luonee hyvinkin vahvoja siteitä heidän oman jenginsä sisällä, luulisinkin asian olevan niin, että koska sattuvat olemaan partikularisteja ja näkevät siksi maailman ; meidän & heidän, sisäryhmä - ulkoryhmä filosoofian mukaisesti ja vieläpä hyvin vahvasti niin, niin se, että he tauotta puhuvat ja vaihtavat ideoita ja ilmaisevat yms yms jne jne ad nauseaum, tekee heistä sangen tiiviin ja kykeneväisen ja jos ei muuta niin ainakin tarpeeksi hyvin organisoidun, valtavan globaalin nomadileirimäisen jengin.

Valitettavasti he ovat myös luita ja ytimiään myöten ylimielisiä  sotaisia kusipäitä !. Sitä tuskin kukaan voi kiistää...?. Eräässä TV-ohjelmassa kerran haastateltiin, ohjelma kun nimenomaan koski futis-huliganismia, yhtä Angloa joka palloili palloilun lomassa vähän muutenkin, häneltä kysyttiin mikä hänet saa moista tekemään, ja hän vastasi hetken mietittyään, kuten jo aiemmassa blogissani taisinkin raportoida, että ; "...me olemme vain sotaisa rotu..(we´re just a warring race..)..". Ja tuo on paras ja rehellisin kuvaus heistä pähkinänkuoressa. Ikinä.

Kuten sanoin, he asuttivat nykyisenkin tukikohtansa / emomaansa / emoaluksensa, Brittein saaret, änkeämällä sinne, muiden ihmisten maille !. Heille selkeästikkään ei muu maa ole mustikka. Heille koko laneetta(sic!) on mansikka. Vaikka kai kaikki ihmiset ennenpitkää sekoavat liian pitkään jatkuneesta rauhasta johtuen, ei se ole kellekkään muulle niin sietämätöntä kuin Anglo-Saxoneille, he ovat revetä liitoksistaan jos joutuvat elämään ilman sotaa jo vähänkin aikaa.

Tämä lieneekin se ainoa oikea merkittävä syy sille, miksi löydämme aina, kerta kerran jälkeen, nämä samat naamat / tekijät, the usual suspects, sieltä missä tapahtuu. Miksi se on aina he! kun ryvettyvät jos ei jossain saatanan tiikereitä ja luiskaottia vilisevässä viidakossa niin sitten pitkin autiomaita ja "musertavat vastarintaa" siellä, vastarintaa joka koostunee muutamista satunnaisista karavaaneista, paikallisesta eläimistöstä(Fauna) jota ei tule nyt käsittää "Muslimeiksi", ja joistain sekalaisista, syystä tai toisesta, tuohtuneista paikallisista ...ase-alan harrastajista (joilla muuten on yllättävän usein : parta!).

Nähdäkseni saamatta kuitenkaan kovin usein mitän tähdellistä aikaan. Paitsi sen toki, että laajentavan ja pysyttävän omaa Imperiumiaan, valtaansa. Mutta kuitenkin heitä, summa summaarum ; kiinnostaa huolestuttavankin kovasti, toisten ihmisten maat !. Siinä missä juutalaista toisten ihmisten rahat yms.

Anglot näyttäisivät olevan eräänlaisia levottomia sieluja, piiskattuja ja riivattuja ihmisiä, jotka eivät voi hetkeksikään pysähtyä kuuntelemaan maailman ääntä ja lepäämään laakereillaan, joka on muuten sangen Hetero-piirre, jatkuva työnteko ; eli naisten tahdon mukaan eläminen ja jatkuva materialismi ja sen orjuus ja mitä se mukanaan tuokin ; angloillakseni vähän ; slavery and it´s discontents.
Mutta kuten huomautin jo "Juutalaiskysymys" kirjoitelmassani, ovat anglot ja jutkut tältä(kin) osin peloittavan samankaltaisia. Se muuten onkin kai yksi syy miksi nämä kaksi jahuuta niin verisesti ja katkerasti toisiaan vihaavat, sillä kuten joku joskus sanoi, ei ketkään vihaa toisiaan yhtä paljon kuin ne jotka ovat periaatteessa sama paska, mutta vähän eri säkissä. Eli ne joilla on enemmän yhteistä kuin eroa, ja kuin haluaisivat myöntää. Sillä mikäpä muu vituttaisi ihmistä sen enemmän kuin nähdä omat rumat kasvonsa peilistä ?!.


Yksi tämän planeetan ikuisuuskysymyksistä onkin aina se, että ; "mistä saisimme Anglo-Jutku-sfäärille sodan?".
Jos ne ei saa sotia, ne sekoaa, se on noin simppeliä.

Suomalaisen näkö...elimistä, on a.s:nit joskus rasittavuuteen asti myös lapsellisia, kuten esim Conan´O´Brien, joka tosin on Irkku-paska, mutta huu givs a fak!?. Samaa sontaahan ne meidän näkömkulmasta on, jokatapauksessa, niitä samoja saarelaisia.
Ei olekkaan lainkaan ihme, että kaikista ihmisistä juuri a.s:nit keksivät Saiens-Fiksönin, kukapa muu ajattelisi niin suurella ja suurisilmäisellä, lapsellisella ja suoraviivaisella tavalla ?!. Ja niin tympäännyttävän pöhköjä visioita ?. Kuten se, että kaikki koko Kosmoksessa puhuvat englantia !.
jo om´perkele...

Mutta toisaalta juuri tuo lapsenkaltaisuus on se piirre Angloissa mistä me muut eniten tykkäämme ja joka meitä eniten inspiroi yms. Se on siis samalla heidän parasta antiaan, joskin käy joskus vähän puuduttavaksi. "Kuluttaa tervetulleisuutensa loppuun" kuten heidän sanontansa sanoisi.

Tämä kyseinen piirre saattaa niinikään olla kotoisin Neandertaalin perimästä, eikä sitä juuri ole havaittavissa Sapiens-Sapienssissa tai Magnonissa, ainakaan samalla tavalla, eikä ihan yhtä voimakkaanakaan.
(Texin mukaan, nuo kaksi rotua ovat ylipäänsä olemassa lähinnä tappaakseen ja tuhotakseen neanderthaalin).


On mainittava, että päähäni juolahti myös tällainen ;
(Keltoi, Celtae) = Keltit. Tuleeko Suomen-kielen sana "Keltainen" kenties tästä ?!. Minusta vaikuttaa lähes lukkoonlyödyltä, että ; kyllä, kyllä tulee. Meidän sana kyseiselle värille siis juontuu "Conan´O´Brienistä" niinsanotusti.

Sanon vielä, että kuvitelkaa planeettamme ilman Anglo-Imperiumia! ...kuinka paljon vähemmän kaikkea meillä kaikilla olisikaan !. Kuinka paljon vähemmän tietoa, taitoa, tieto-taitoa, historia tuntemusta, teknologiaa yms keksintöjä, musiikkia, kirjallisuutta, ideoita, ajatuksia, tarinoita (mm esim Sci-Fi), ääntä ja vaaraa, sotaa ja uhkaa...jne jne ad absurdum. He ovat totisesti tehneet itsensä nähdyksi ja kuulluksi, sekä hyvässä, että pahassa.
Muunmuassa se on heidän ansioistaan yksi merkillepantavimmista, mitä ovat saaneet aikaan Arkeoloogiassa yms historian esiinmanaamisessa. Jos he eivät olisi kaivaneet esiin esim Sfinksiä tai pölytelleet Pyramiidejä näkyviin, niin kuka helvetin vittu olisi !?. Ei kai juuri kukaan !. Ei ainakaan takuulla ne paikalliset primitiivit, jotka päinvastoin huokuu pahaa tahtoa niitä muinaisia Atlantiksen monumentteja kohtaan ja käyttävät niitä lähinnä rahanlähteenä ja omien savi-iglujensa rakennus / paikkailu -materiaalina. Helvetin sontaläjät !.

Ja kuten on sanottu, Angelsmannit ovat monesti kuin naisia, ja yksi asia mikä tätä tuo esiin on se, kuinka he ovat suht hyviä pelastamaan meitä muita ongelmista, joita meillä ei ilman heidän maailmaanpuuttumistaan olisi !. Ei olisi mitään "neekeri-ongelmaa" jos Anglot eivät kerran kauan sitten olisi menneet, peräsuoli pitkällä, pitkin viidakoita ja rämeitä  ja pelastelleet tätä kyseistä proto-apina rotua omalta kurjuudeltaan ja taudeiltaan summuulta sekalaiselta pahuudelta mitä ympärilleen hohkaavat. Saati sitten, kuten sanoin, mitään juutalais-ongelmaakaan, luultavasti ainakaan...no, ainakin se olisi vähempi kuin nyt. Jos eivät olisi Roomalaisina ollessaan, tai ns. Roomalaisten ominaisuudessa, menneet ja huomaamattaan ärsyttäneet tätä muinaista, kertakaikkisen omintakeista ja umpikieroa rotua.

Totisesti ; Anglo-Saksonit tuovat maailmanympärysmatkoiltaan, mitä ihmeellisimpiä asioita, meidän muiden harmiksi ja ihmetykseksi !. Luoja ties, olisiko meillä raukoilla edes suklaatia ilman heitä.


...
..
.
Sen vielä sanon, että yksi Anglojen raivostuttavimmista piirteistä on tämä, mikä heidät juutalaisiin niin saumattomasti kytkee, että he menevät ja kaupallistavat aina kaiken !. He ovat totisesti oikea kauppiaiden klobaali kerho, tai kokonainen rotu,   ..laji vallan !. He eivät enää osaa olla muuttamatta joka helvetin nurkkaa ja pieltä, ja asiaa ja esinettä, jonkinlaiseksi kulutushysterian kuriositeetiksi. Engelsmannit ovat hyviä kauppaamaan, sitä sun tätä, ja tekevät sitä ihan huomaamattaankin varmaan, ja täten tappavat usein asioiden paikallisen originaalin(alkuperäisen siis, puhukaamme Suomea!) syvemmän merkityksen. Jos sen voi muuttaa rahaksi ja kaupallistaa, on Anglot tai Jutkut jo tehneet niin, tai suunnittelevat sitä par´aikaa.

....
...
..
.
Saatan joskus vielö palata tällekkin astialle, mutta nyt...


...luulen, etten halua tämän enempää sekä antaa ilmaiseksi tässä, että muutenkaan jankuttaa asiasta. Halusin vain näitä muutamia "pointteja" tuoda nähtäväksi ja valaista teitä vähäisiä ´veljiäni´.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti