perjantai 30. elokuuta 2013

Arcadianmäki Has Fallen

Eduskunnassa paukkuu !!


Eduskunnassa nähtiin eilen-illalla melkoinen Shou, kun Pää-pahis "Jyrki Käteinen" sekosi ja avasi tulen, poistuessaan vahakabinetista, Paavo Arhinmäen kanssa.

Jyrki oli ilmeisesti vajonnut syvään tajuttomuudentilaan juotuaan kupin Ryssäläistä Teetä ja herättyään hän oli "kuin manattu" sanoo Arhinmäki ja "selvästi langennut psykoosiin".

Jyrki räyhäsi kuin noiduttu ja ammuskeli ympäriinsä kuin Hitler Wolfenstein 3D:ssä aikoinaan, hän myös kuljeskeli samanlailla, päämäärättä ja katatoonisen oloisena, ympäri huonetta.
"Yritin liennyttää ongelmaa ja tyynnytellä häntä" sanoo Paavo, "yritin mm, tarjota hänelle tukipakettia ja selkähierontaa, muttei mikään tepsinyt!" hän jatkaa.

"Suihinottokaan ei kelvannut !!" huutaa Päivi Räsänen taustalta, käheällä, raspikurkkuisella äänellä.


 "Jyrä" ehti myös viiltää Jutta Urpilaisen kurkun auki ja virnuilla sitä ilveillen, halveksuen, ja istui hetkenaikaa jopa ihan paikallaan jotta tämä käytös varmasti tarttuisi kameroihin. Mutta tämä saattoi myös johtua hänen psykoottisesta mielentilastaan." Eva:lta terveisiä ; Haista jutku vittu! ja pala hellvetissä!!! "

Tilanne jatkui suht kaoottisena noin 10min, ennenkuin eräs ...vaatimaton Sankari!! päätti ryhtyä toimeen ja pelastaa päivän ja Suomen ja kaikki !.Nimittäin ; Sihteerikkö Hetemäki reagoi äärimmäisen kuulisti ja skarpisti tähän hätkähdyttävään tilanteeseen ja kiskaisi esiin valtavan 25millisen Revolverinsä !!. "Annetaan paukkua Perkele!! perkeleeeEEeeE!!" hän karjui silmät punaista hehkuen ja alkoi tulittaa silmittömästi Pää-pahiksen suuntaan. Tätä seurasi noin tunnin mittainen "laukaustenvaihto" ja ns "asemasota" Kataisen kaataessa ison kelohonkaisen kokouspöydän suojakseen ja tulittaessa sen takaa "Hajottajallaan".
 Mainittakoon, ettei ole vielä tiedossa mistä hän sellaisen kanuunan oli saanut, mutta asiaa selvitellään par´aikaa!.

"Perkeleee!! mä otan teistä niskalenkin, saatana!!" huusi Katainen ja antoi Hetemäen tuta!! sillä hän päräytti kanuunastaan sarjatulta ja ison annoksen plasmaa, jota lensi mm Jaana Pelkosen rinnuksille.(Jaana on kunnossa!.[ Mutta osittain sulanut!]).
Tästä selvästi suivaantuneena Hetemäki antoi "Kivuttomansa" puhua!. Ja voi, kuinka se puhuikaan!. Se sanoi vaan bäng! bäng! bäng! ja pian oli honkainen pöytä ja Kataisen etumus täynnä reikiä !. "..Aaauu, .... ..*2min myöhemmin* mjaauuu...Brysseli(selvällä äänellä) ...Brysseli, kuuleeko...auaauauauuuu, kuuleekko rysseli..täällä "Kultapoju"...ouver(over)".

"..Operaatio juntinläjäytys...epäonnistunut...pyydän toimintaohjeita...ouver..." hän piipitti. Tässä vaiheessa Hetemäen kärsivällisyys loppui ja hän lähti kohti Kataisen asemapaikkaa, joka oli nyt viereisen nurkan takana, ja oli juuri ampumaisillaan viimeisen silauksen tapaukselle, kun O_0 !?!? "missä se on??" hän huudahti !!. Jyrki oli kadonnut!! haihtunut savuna ilmaan,... läheisen ikkunan verhot liehuivat leudosta tuulesta joten on mahdollista, että Katainen pakeni sitä kautta, mutta mitään jälkiä ei löydetty.

"Mihin se saatana katosi? voi helvetin helvetti!!" hän kirosi.
Ihmiset alkoivat (ja Poliitikotkin) tässä vaiheessa jo keräillä tavaroitaan ja itsensä ylös lattialta tai mihin sitten olivatkaan kauhuissaan sännänneet piiloon. Jaana hieroi huolestunut ilme kasvoillaan rintojaan ja äänteli kuin synnytyksessä. Myös läheisessä kaapissa ollut Paavo Lipponen äännähti lyhyen "möööh"hin ja hiljeni, kaappia ei avattu, ...koko illan aikana!.

Hetemäki puhalsi Revolveriinsa ja pyöräyttäen sulloi sen takaisin, syvälle anukseensa, taskuunsa. Ase päästi kuumuuttaan, pienen sihahduksen, "näin se vaan käy ja hommat hoidellaan" hän sanoi hieman huolestuneen, mutta voitonriemuisen näköisenä, ilmeisesti lähinnä itselleen.

Huoneen poikki, tässä vaiheessa, ja odottamatonta kyllä!, pyörähteli lempeästi (avoimesta ikkunasta kantautuneen) tuulenvireen mukana Mauri Pekkarisen peruukki, "wau!! sehän on Masan Fleda!!" huudahti Ben ZyzscovicZzvis... .

"...no ....päästiinhä siitäkin Jupin ketaleesta" sanoi nyt jo vähän rohkaistunut Arhinmäki, muniaan kohennellen, "näin on, näin on" säesti paikalla jostain syystä ollut Mauno Koivisto.


                                                                                         * * * * * * * * * *

Huoneesta ei päässyt kukaan myöskään karkuun sillä sitä ensimmäisenä yrittänyt PerusSuomalaisten Timo Soini, juuttui kaksois-ovi -aukkoon ja tukki näin ainoan pakotien.

Päivi Räsänen selvisi suht vähällä, lähinnä säikähdyksellä ja anaalin revähdyksellä. Hän jäi tuijottamaan kameraryhmäämme pimeästä kokoushuoneesta kuin joku Lepakko tai Dracula, näyttäen drag-quuenilta tai glamrokki mieheltä huonossa peruukissa ja vetisissä kajaleissa.  Nähdäksemme hän myös savusi tai hänestä uhkuin jonkinnäköistä höyryä, mahdollisesti Ektoplasmaa.Tässä vaiheessa, täysin yllättäen ja pyytämättä, lennähti avonaisesta ikkunasta Cokispullo(0,5L) suoraan Hetemäen päälaelle!! *kops* !!.

"Saatanan äijä! ...tämä ei jää tähän!!" huusi hätkähtynyt ja pelästynytkin Hetemäki, ja pui nyrkkiään ..taskussaan. Ja toista ilmassa, ikkunaan päin.

Hetemäki nautti saamansa "Cokiksen" ja sai sillä rauhoituttua ja istahti, lähes kuolleelta näyttävän Ändi Mäkkoin päälle lepäämään.

Mitä tulee itse "Pää-Pahikseen" itse Kataiseen, ...hän todennäköisesti liitelee jossain Hellsinki-Cityn yläpuolella tai ympärillä ja nauraa räkäisesti, tai on vetäytynyt johonkin useista luolistaan, joiden sijainnista ei olle varmaa tietoa. Häntä pyydetään varomaan ja välttämään ja kaikki näköhavainnot pyydetään ilmoittamaan Eduskunnan Kansliaan, kysykää "Birgittaa".

Raporttimme päättyy, tältä erää, ...tähän !!.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti