keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.7Toistaiseksi kukaan muukaan ei ole ollut Kimiin yhteydessä, joten ei voi olla varma missä mies tälläerää viilettää. Onko hän kenties jossain Alaskan rannikolla? ...ehkäpä. Tai onko hän jo Pohjois-navan aluevesillä?? miksei...tai ehkäpä keskellä Atlanttia??...voi olla, mutta mahdotonta sanoa mitään varmaa.
Viimeinen puolivirallinen havainto Kimistä tehtiin vähän ennen Los Angelesin leveysastetta, muuan huopaajan toimesta, mutta sen jälkeen mies on ollut "kuin meren nielemä".

Jotkut Räikkös-fanit ovat idolinsa tilasta huolestuneina käyneet tiputtelemassa mereen erilaisia ruokia ja muita syötäviä, lähinnä sokkona, arvaillen hänen eksaktia sijaintiaan. Myös Muslimit osallistuivat toimintaan omalla tavallaan, nimittäin paskantamalla vuokraamistaan veneistä mereen ja viskelemällä omatekoisia "Salmiakki-pommeja" mereen ja ohikulkevia turisti-vesibusseja kivillä.


Pohjois-Korea myöskin jäljittää Kimiä, toteuttaakseen aiemman uhkauksensa Kimin teloituksesta / pommituksesta ja saadakseen hänen päänahkansa Korean-Kimin seinälle.
"Korean Kimi-sedällä" on kokoelmissaan jo mm ; Mata Harin munuaiset, Elviksen tukka, Bruce Leen baletti-tossut ja Mauno Koiviston alkuperäiset kulmakarvat, mutta Kimille ei mikään riitä ja niimpä hän metsästää alati uusia palkintoja ja muistoja ja voitonmerkkejä.

Huhuttu on myös, että Ryssät aikovat miinoittaa ainakin itämeren ja suuren osa myös omaa rantaviivaansa jäämerestä, Kimin mahdollisen pintautumisen / rantautumisen varalta.(Siis Räikkösen Kimin)


UtuwatuaMm-a-bamba-heimo Ypäjältä on luvannut rituaaliteurastaa hirven tai yhden virolaisen, Kimin pelastumisen toivona ja rukous-uhrina. Jäämme kiitollisina seuraamaan tilanteen kehitystä ja uhrin tehoa, Jumaliin ja luonnonvoimiin.

~Fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti