torstai 22. elokuuta 2013

Suomlonit

Olen tuossa tullut taas katselleeksi kaikkia noita Gordon Ramsayn ohjelmia, joista suuresti tykkään. Ja silmiini on myös sattunut näitä säälittäviä, onnettomia, Suomalaisia räpellyksiä, näitä pateettisia ja tuhoontuomittija haapeita imitaation kopiota ja yniseviä yrityksiä ratsastaa Gordonin persoonalla ja maineella. Se teki ihan pahaa silloin kun katsoin kai, yhden, jakson sitä "Kuppilat Kuntoon, jyrki Sukula" missä ´Jyrä´ yritti parhaansa mukaan olla vihainen ja ärtyisä ja huojua ja heilua ja elehtiä käsillään kuten Chef Rämsäykin. Voi pojat, voi pojat, Finskini. Lakatkaa jo apinoimasta niitä Angloja joka-ikisessä asiassa !. Se on säälittävää ja lahjatonta ja mitätöntä ja haaleaa ja mitäkaikkea...pitääkö sitä erikseen sanoa, miten alhaista yms on pelkkä plagiointi !!. Mitä jutkuja tässä oikein ollaan?!!?. Niillähän ei ole mitään omaa, esim ...kulttuuria! vaan pelkkää muilta plagioitua hötöä.

Mutta eniwei, olen tullut sellaiseen johtopäätelmän tai vain havainnut tämän asian olevan näin, että ; Suomalaisten suhtautuminen Anglo-Saksoneihin vastaa niinsanottua Cargo-kulttia !.

Toki tässä veneessä on muitakin rotuja ja kansoja kuin Suomlannin-juntit, mutta nähdäkseni kaksi on "ylitse"muiden ; Suomi ja Japani. Molemmat näyttää uskovan, että kun he heiluvat ja huojuvat tietyllä tavalla tai suorittavat tiettyjä maagisia ...suoritteita, tippuu taivaasta jotain sitä magiaa, sitä kultapölyä heidän päälleen, joka tekee Angloista niin loputtoman kekseliäitä ja eteviä ja eteenpäin meneviä ja niin eespäin.
Mutta antakaa kun minä pissaan peitteellenne ja tuhoan tuon ruusuisen kauniin paratiisimaisen maailmankuvanne ; näin ei oo !!. O_0

Jaa ei oo ?, kysytte nyt.

Ei oo, sanon minä !!.

Suomalaisilla on paljon pienempi pääkin kuin monilla Angloilla, ja syitä näihin asioihin valaisee se minun lupailemani (itseasiassa jo toinen, tässä blogissa!)  "Amazing thing" joka on tulossa, ja kai minä sen sitten tänne pläjäytän. Siinähän luette ja itkette, mutta maailmaa ette enää ikinä tsiigaa samalla tavalla, ettekä ihmis-rotuja !!. Sen takaan mä vain !.

Tuokin täytyy mainita, tuo "Ridge Forresterin" Suomen rundi. Ukko kävi täällä kääntymässä ja nyt kaikki on täällä kääntymässä hänen uskontoonsa, tai kääntyneet jo, ja koskettelevat itseään jossain pukuhuoneessa Ronn:n kuvan kaa ja hikoavat jo kun katsovat äijän fotoo !!. Toki tykkään itsekkin Ronn:sta ja sen massiivisesta leuasta, kuinka siitä voisikaan muka olla tykkäämättä?, ja katsoin aikoinani jopa vähän Kaunareita ja jäin jopa vähän koukkuun. Onhan tuo aika häpeällinen tunnustus toisaalta, mutta hei! anonyyminahän minä tässä ymmärtääkseni toimin !!. Ellei joku kyberneettinen luihu (esim Valtio) ole jo anastanut koko koneeni sisältöä ja tiedä missä asun ja kuka ja/tai mikä olen ja paljonko syön ja painan ja mitä syön, ja kuinka usein ja mikä on lempi voitani tai inhokki limuni jne. Ja se on nykyää todellinen uhka, tuo !!.

Mutta eniwei, kaikissa kuvissa mitä Ronista otettiin, tai ainakin monissa, esim siinä missä se on niiden futarien kanssa, näyttää ne Suomalantilaiset siltä kuin olisivat jonkunlaisen Jumalan tuomiolla, ja ovat täten ihan "kipsissä". Tämä on aina niin naurettavaa ja hellyyttävää, aaaw. Sen kun nyt vaan rentoudutte, ihminen sekin vain on! (kai)...

Toisaaltahan se on hyvä jos tänne tulleet suurenmaailman valkeat yms, kokevat Suomen jonain pynähä-maana jo siksi, että täälä saavat olla sekä suht rauhassa, että suurimpia mahdollisia kihoja, yhtä aikaa. Ja satelihan sieltä kohteliaisuuksia ja kehuja aika vuolaasti, joten siitä ei totisesti pidä, mutta voi, valittaa. Ja tuota mahdollisuutta on jo käytetty hyväksi! btw.

Tästä kaikesta käy ilmi se miten kauan Suomalaiset on olleet erillään Valkoisten-Sfääristä tuolla "Suuressa Maailmassa" ja miten liikuttuneita ja syvästi , Suomalaiset on heti kun saavat pienenkin tunnustuksen siitä suunnasta, vaikka sen toimittaisi joku 60-luvulla kuollut fossiili, jota kukaan ei edes enää tunne !. Totisesti ; me emme ole asioiden ytimessä !.

Tämä paikka on kamala !.


"Junkkari & itku "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti