keskiviikko 28. elokuuta 2013

S Ständap ja SOA

Vielä sen verran purnaan tässä, että yritin taas, jostain syystä, katsella Suomalaista Ständappia ja ....no, huonostihan siinä kävi. Pääsin joissain Tuubi-filmeissä kyllä siltikin miltei puoliväliin asti ennenkuin täytyi stopata ja pidätellä laattaa, mutta ....voi sieltä joskus vielä löytyä joku hauskakin, ei sitä koskaan tiedä !.
Olen löytänyt tähän mennessä tasan yhden hyvän vitsin näiden Suomen "koomikoiden" joukosta ja siitä vastuussa on se Neandertaali ; Ilari Johansson. Joka kuulostaakin jo joltain juovuksissa örveltävältä hienopierulta.
Toisaalta myös Andre Wickström on ainut joka osasi vähän "roustata" sitä jotain ...yhdentekevää partanaamaa siellä jossain vittulanjänkhällä, missä lie.

Suomalaiset!, ....emmä.. hei c´mon. Kamoon...


Ja juhlittakoon vielä äkkiä sitäkin, että Sons of Anarkyssä se Juutalais-murjaani sai vihdoin jo edes luodeista vaikkei todennäköisesti edes kuole. Mutta ainakin jotain kehitystä tapahtuu. Saa nähä muutakin kuin karvaisia, raavaita äijiä parkumassa ja pillittämässä ja poraamassa ja keskustelemassa tunteistaan, kuin jossain saattohoito terapiassa.
Minä en itse, itseasiassa lainkaan pitänyt siitä, että se yks karvanaama käkkäräpää, meni ajaan sen neekeri-muijan yli !!. Se oli täysin tarpeetonta, ihan sääliX kävi, eukko parkaa !.
Ja kuinka vaikeaa se voi olla, sille Jaksille ottaa ja lähteä siitä kylästä ?!. Tsiisus fak !. Senkunnyvvaanlähetsiältäsaatana !!.

Minä myös vähän inhoan sitä hahmoa, mikä niitä kroppia hoitelee aina, ja onko se sitten joku talkkari vai mikä helvetin stalkkeri, mutta kuitenkin se äijä mikä  näyttää siltä kuin olisi selvinnyt jostain tuhopoltosta hengissä, ja osittain silti sulanut. Se on suht vastenmielisen näköinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti