lauantai 24. elokuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.5

Ja sitten, on kertakaikkiaan kamalia, murheellisia uutisia !!.


Eli kuten näette, ei Kimi Räikköstä näillänäkymin tulla enää nostamaan merenpohjasta, jossa hän on jo n.2,5 viikkoa matkannut !!.
Tämä pysäyttävä tieto tuli julki aiemmin tänään (La 24.02.2013) kun salaisia asiakirjoja, jotka sisälsivät mm Kimin matkasuunnitelman ja Amerikan kaikkien ydinkärkien laukaisukoodit, kuljettanut koira kaapattiin mustaan pakettiautoon, ilmeisesti Itar-Tassin toimeksiannosta tai ehkä Mossadin, Puerto-Ricossa.
Niistä selvisi myös mm se, että Kimin oli takoitus pysähtyä ja nousta aluksestaan jaloittelemaan Pohjoisnavalla, ennen Suomeen paluutaan ja se, että Kekkonen oli Homo.

Kimi ei, luonnollisestikkaan, ollut tästä kovin mielissään, sillä merkitseehän tämä sitä, että hän viettää loppuikänsä merenpohjassa, jollei joku megarikas filantrooppi, kuten Saudit esim, nosta häntä omilla rahoillaan ja varusteillaan ylös, takaisin sivistyksen pariin. Kimi näytti jo aika loppuunpalaneelta kun tieto hänelle välitettiin web-kameralla ja tämä lienee yksi viimeisiä kuvia mitä hänestä tullaankaan enää näkemään...

Kimi, aluksensa Web-kameran ääressä La aamuna





"V**tu saa*ana!! hakekaa mut helvettiin täältä, nyt, saatana nyt !! v*ttu" uhoaa Kimi kun yritämme haastatella häntä, vielä ainakin tämän yhden kerran.
"...***** mun pitäs olla s**tana Las Palmasissa jo Maanantaina, nus*imass*´yhtä superbimboo(mallia) ja syömässä hummeria, s**ta** !!" hän jatkaa, mutta mikä parasta, ilman sarvia tai hampaita, sanoo Kimi kaiken tämän kyllä, hyvin kuuluvalla äänellä !!. Miltei aidosti huutamalla !!. Joten iroonista ja samalla surkuhupaisan tragikoomista, on tämän matkan tarkoitus sittenkin toteutumassa, mutta pelkäämme ; liian myöhään !.

Kimi aikookin nyt, tietojemme mukaan, saada aluksen hallintaansa hintaan mihin hyvänsä, ja "pintauttavansa" ´sen paskan´ ja selvitä, kuolemaan jonain toisena ajankohtana.
Häneen ei ilmeisesti oteta enää tämän tiedon julkaisun jälkeen virallista yhteyttä, mutta on mahdollista, että (jos siis hänet onnistuu paikantamaan) voi esim Ham-radio amatöörit yms ottaa häneen itse oman yhteyden, ja pidämme tiedonkeruu lonkeromme ulkona maailmassa tällaisen "toisen asteen yhteyden" varalta.

Surkaamme kaikki, kuten Kimi suree, "apeana kuin avaruuskoira Laika, satelliitissaan.." kuten hänen sukellustaan valvonut insinööri Simo gutzheniina-Sukeltaja sanoo, rahisevalla "raspikurkkuisella" äänellään, karistaen samalla paksua kullia...siis sikaariaan, pöydänreunaa vasten.
Surullinen päivä
...surullinen päivä...


~Fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti