maanantai 5. elokuuta 2013

Tähtiportin uudelleenarviointi !

Re-valuoin  nyt Wanhan suosikkini, joka tuossa tuli tuolta TalmudVisiosta tuossa, ...oliko eilen vai. En ollut aiemmin tullut lainkaan huomanneeksi, kuten juuri kukaan muukaan valkoinen joka ei ole vielä herännyt, että jopa "Stargate" on täynnä kaikenlaisia viittauksia Juutalaisten edesottamuksiin ja tietenkin juutalaisia näyttelijöitä. Esim, ...sehän koko paska tai höskä, tai miten vain, tapahtuu periaatteessa Egyptissä!! vaikka se nyt sattuu sijaitsemaan "tunnetun Universumin äärirajalla", mutta siltikin, Egyptihän se on !. Siellä nämä paikalliset Heebit, ei bot vaan bit! (Heeb = jutku), on niiden "muukalais Egyptiläisten" Orjina!! ja heitä johtaa lievästi sanottuna ; äärimmäisen juutalaisen näköinen, tod.näk, juutalainen mies, ...parrassa !. Joka polvistelee milloin millekkin aavikko-jumaluudelle, tosin oikeista jutkuista poiketen hän myös tarjoaa "heti kättelyssä", aika kirjaimellisesti, tyttärensä näiden paikalle pelmahtaneiden Amerikaanojen panopuuksi, tai modernisti "fak badiksi" !. Kappas perkele!! se ei ole lainkaan juutalaisille tyypillistä !!. Pikemminkin päin vastoin !. Käsittääkseni jos juutalainen näkeekin valkoisen miehen, hän singahtaa kuin tykin suusta kotiinsa piilottamaan tyttärensä vintille muistikirjan kanssa tai kellariin ja alkaa sylkeä partaansa ja vaahdota suustaan hysteerisenä ja manata tätä valkoista vaikka se olisi vain kävelemässä ohi, ja huutaa jotain irrallisia Raamatun jakeita sen niskaan vielä kun se on jo mennyt turvallisen matkan päähän ohi !.

Mutta eniwei, siis "Tähtiportti" sisältää mm tämän Juutalaiset vastaan Egyptiläiset, teeman. Jonka itseasiassa näkisi varmaan umpisokea puusilmät omaava kuolonkankea kroppakin, näin jälkiviisaana myönnettäköön, mutta se ei auennut edes meizille ihan äkkiä, ...eli noin 10-19 vuoden aikana. :/

Siinon se, ja sitten. ...no erämaa ainakin ja siinä lopussahan on eräänsortin kansan-nousu, joihin juutalaiset ovat erikoistuneet, jopa ihan myöntävät tämän mm juuri tuo suosittelemani Marcus Eli Ravage / Revici.
Sitähän johtaa siis sieltä hiekkadyynin laelta se parrakas, Mooses, juutalainen kalju käppänä suu vaahdossa, ja teloo itseään kyvykkäämmät ja teknologisesti täysin eri maailmasta kotoisin olevat (ai, kas vain...tuohon syntyi mielenkiintoisen osuva "pun" eli sanaleikki. No olkoon "intended" !) muukalaiset ja ...aiheuttaa ainakin Ra-paran hirvittävän menehtymisen. Elukka parka.

Näyttelijöistä Juudeneita on ainakin se "Kolmas kivi auringosta" sarjasta tuttu tihrusilmäinen tyyppi, jonka nimeä en muista enkä jaksa guuglettaa, ja se akka joka liehittelee Dänieliä eli "Shauri". Mikä juttu tuo muuten on, tuo tihrusilmäisyys ?!. Juutalaiset tekee sitä yhtenään !. Siinä "Comedy Centralin" ´Roastissakin´ se Gilbertti on koko ajan kuin  joku Inuiitti joka yrittää nähdä kaukana häämöttävän valaan pillun tai jotain.

Mutta eniwei, Tähtiportissa on siis tavallaan, periaatteessa, tarina jossa nippu valkoisia, muassaan ainakin yksi tai enemmän, jutku / -ja, läpsähtää läpi ulottuvuusportaalista toiseen maailmaan, eli Egyptiin ja vapauttaa siellä Egyptiläisten orjuudesta tämän jalon ja inhimillisen kansan !. Eli valkoiset on siis siinä(kin) eräänlaisia juutalaisten koiria, pitkälti kuten tosielämän Yhysvallat.

Ja ne paikalliset juudenit siellä, saivat sitten lopuksi vielä höynäytettyä Danielin jäämään sinne, ja eiköhän myönnetä, panemaan sen juutalais-muijansa pieniin päin ja täten juutalaiset saivat taas annoksen Valkeita geenejä ja sen jälkeen taas sulkenevat silmukan purppuravirtoihinsa kuin Pandoran lippaan. (Josta taitavat olla muuten kotoisin !).

Ja eikös ne juutalaiset ylpeile keksineensä sen Atomi / Ydin -pommin(kin) ?!. Tässä leffassahan se Ra, sanoo, että  hänhän on koko paskan, ihmiskunnan siis, luonut ja nyt hän läväyttää sen mäsäx Ydinpommilla. Tämänkin voisi miltei nähdä juutalaisten päättymättömän "Hybriksen" yhtenä ilmentymänä. Ja viitteenä omaan ylivertaisuuteensa.

No, kertakaikkiaan ...ovelaa jutkut, ovelaa !. Ei paha. Saitte minutkin höynähtämään pitkäksi toviksi, ei tuollaista tule ainakaan nuorempana ihan ensimmäisenä aatelleeksi.

Mutta onhan se silti kyllä hyvä leffa, yksi niitä aniharvoja tietämiäni joihin saisi ihan oikeasti tulla, ihan oikea jatko-osa. Mutta sitä ei vieläkään näy, koska se olisi ihan liian khuulia ja siinä olisi liikaa järkeä, joten niinkuin kaikissa muissakin vastaavissa tilanteissa, se ei toteudu. Vaikka jaksan yhä uskoa, koska sitä on aika ajoin väläytelty. Mutta niin on nuija & Tosinuija To:takin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti