maanantai 12. elokuuta 2013

Tappolimua

Olen jokuaika sitten herännyt koomasta. Tämän ei-vapaaehtoisen horkan minuun iski "Muumilimonaadi".
Tämä on myrkkyä, eikä sitä pitäisi saada myydä lainkaan, saati sitten lapsille. Olen useasti huomannut kuinka juotuani tätä lähinnä lapsille tarkoitettua litkua, vajoan lähes vääjäämättä n. tunnin mittaiseen syvään, tiedostamattomaan koomaan. Tämä on vaarallista ainetta jonka kanssa ei pelleillä !. Miksi tämä saa minut aina ..."lankeamaan loveen" tai periaatteessa pyörtymään ??!. Sitä aattelee vain, että "otampa pienet nokka-unet [mutta miksi otat, hyvä hölmö!?]" ja sitten sitä alkaa heräillä ihan tajuttomana, tyhjänä ja järjettömänä, sellaisena mitä suurin osa ihmiskuntaakin on, ja könytä tukka sekaisin, silmä kourassa ylös ja ihmetellä mitä helvettiä oikein tapahtui !.

Tämän pitäisi olla tämän limun virallinen varoituskyltti mainos, joka bussipysäkillä, ovissa ja ikkunoissa ja tolpissa.


Mitä helvetin tyrmäys tippoja tämä liaju oikein sisältää ?!. Saatanan Sinebrychoff !. Yritättekö te karsia populaatiosta ei-toivottuja aineksia vai muutoin vain myrkytellä ihmisiä, niinkuin jotkut kenopäät tekee pihapiirin elukoille ?!.

Hirvittävää !!.

Pitäkää itsenne ja lapsenne ja kissanne ja ferettinne kaukana tästä paholaisen, Lusiferin -eliksiiristä !.
Se on kirottu, minä sanon, kirottu !!.
Lisäys. Klo 04:43  Kuten näette, yrittää Muumipeikko itsekkin tuossa pullon etiketissä paeta, mutta luultavasti turhaan. Juoksee elukka parka kauhuissaan pakoon sen minkä pääsee. Katsokaa tuota silkkaa kauhua sen silmissä !!. Katsokaa!. Silmäsi näyttävät samalta jos juot tätä myrkkyä, ennen kuin sammut siis. Ja sitten kun taas alat virota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti