lauantai 24. elokuuta 2013

Harmillinen ilmapiiri! :(

Tällaistakin asiaa.


Ilmapiiri harmittaa,...no voi voi, voi voi...mitä jos lakkaisitte tekemästä sellaisia hevonpaskapäätöksiä jotka ärsyttävät ihmisä ja kaventavat elämästään vapautta ja nautintoa ja itsemääräämis ja ilmaisu -oikeutta !?!. Nimittäin, meitä "kansalaisiakin" on harmittanut ja kaikenlisäksi jo aika pitkään !!. Nyt tosin on valoa tunnelinpäässä mielestäni, jotenkin olen aistivinani, mutta se saattaa kääntyä myös äkkinäiseen laskuun, siinä nämä johdattelijat on tosi tosi hyviä, sitä ei käy kiistäminen.  

Joku on jopa vaivautunut lähettämään näille tyypeille oikein kakkaakin ! wau !!. Sehän on mitä kekseliäintä ja sivitynyttä ja khuulia ja niin ees päin, niin pois päin !. Mutta "huu nous" ehkä se onkin hyvä kiristyskeino, jos teet elämäänikoskevia päätöksiä joita en hyväksy, bäng!! ; paskaa!! jos näytät liian rikkaalta, bäng! ; paskaa!! jos kävelet kuin Kokoomuslainen jupin-nuija, bäng!! ; iso-paska !!.
Itseasiassa aika hyvä "approuzi" -lähestymistapa !.
"You shit on me, i shit on you" !! kuulostaa ihan joltain Räppi-biisiltä kaikenlisäksi.

Sitäpaitti, mitä Stubb tai Käteinen siellä valittelee, onhan niillä ne hienot, prameat ja kalliit Suunto-kellot!!. Minulla ei ole koskaan ollut varaa moiseen jääkiekonkokoiseen mustaan mottiin.

Eniwei, Suomalaiset, lähettäkää toki jatkossakin paskaanne ympäriinsä, mitä erilaisempiin paikkoihin, ei se maiestä tai naista pehnna !!. Ehei !. Sehän on vain rehellistä... if-ju-nou-what-ai-miin...

Harmin paikka.

Ja kyllä, tuo on jo jonkin verran vanha leike, mutta sain tämän kirjoituksen aikaiseksi vasta nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti