sunnuntai 11. elokuuta 2013

Jorkan Futuuri

Jorma miettii tulevaisuutta. Sadekujan Oraakkeli.




Nii-in, se on noille artistin plantuille kamala paikka, tuo levyjen väliset vaivat. Hirvittävää.
Mutta anyway(!!) halusin vain tuoda esiin sen, että Jorkka tässä näin, näyttää vauvalta jolla on karvainen Tiara tai joku ihmis-hiuxinen hökötys poskilla ja vähän päälaella.
Sitäpaitsi, mitä helvetin "tulevaisuutta" tuollakin pallinaamalla muka on ?!. Sehän on joku, ...seitkyt Vee, ...ainakin !. Jorma tulevaisuus on käärinliinoihin kääriminen ja hautaaminen. Jormasta tulee siis sananmukaisesti ; kääriäinen !.
Joskus tulevaisuudessa kun on taas niitä Jättiläisiä, joku niistä ehkä löytää Jorkan kropan, kääriäisen, ja sytyttää tulee ja veletee hatsit. Siinä, siinä on Jorkan tulevasuus

Ja mikä helvetin "luukki" tuokin on muuten olevinaan ?!. Yrittääkö se näyttää haalealta Orankilta, vai ...onko "Jore" tsiigannut yhden kerran liikaa, Apinoiden Planeetan ja aatellut, että tuossa, tuossa om´mun "luuk" !.
Jos vähän siristätte silmiänne, niin tuo Jorkan lärvä näyttää jonkun suht valtavan apinan jalkapohjalta !. Tuo laakea otta on kantapää ja muut piirteet jalanpohjan uurteita jne. kattokaapa ihan piruuttanne. Ympärillä rehottavaa karkeaa karvaa ja keskellä paljas jalkapohja !. Tosin varpaita tällä hypoteettisellä, mahdollisesti "Yetillä", on kyllä kieltämättä aika hintsusti. Epäilen, että näin on Jorkankin laita !.

...mutta kuka lohduttaisi kääriäistä ?!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti