maanantai 5. elokuuta 2013

Ja siinä se on!

Tämä on pitänyt jo kauan tuoda esiin(sanoi Jöörn Donner tyttölasten pukukopissa), mutta tuonkin sen vasta nyt !.


Ahahahaa hahaaaa !. Vittu mikä tampio, saatana !. Typerys.
Ei sillä, ettäkö tuo olisi alunperinkään mikään ..naispuolinen Rätt Pitti ollu, mutta parempi tuo kyllä on, tuo alkuperäinen perus aasialainen lärvä kuin tuo Post-Apocalyptinen turvonnut säteilyttynyt Oranki tuolla ylä-nurkassa !. Tsiisus vittu, saatana !.
Tuo oikean ylä-nurkan kuva näyttää itseasiassa vähän, krapulaiselta tai muutoin ränsistyneeltä Benicio Del Torolta, ...onkohan se muuten se iteasiassa..?!. Karmivaa silti, joka kuva !.

"..nggghhh öhöhöhöö, sopiiks tää tukka mulle? vai saaks tää mun lärvän näyttään läskiltä?!".

Jumalauta, villi-elukakkin pelkäis tota saatanan kuvotusta !. Ehkä jos tuo riisuisi paljaaksi ja jalkautuisi lihavine jalkoinensa Oranki-lauman lähelle, ne saattaisivat luulla sitä omakseen ja hyväksyä mukaan, mutta en tiä... silti... luulen kyllä, että ne joko hätistäisivät tuon kauhuissaan pois ja äkkiä, tai vaipuisivat johonkin viidakkoon ja vähin äänin ja hapiaan. äkkiä karkuun, se tulee tänneppäin !. Äääääk.

Jos tuon aasian ämmän tarkoituskin oli tulla Cthulhuksi, niin a vot! onnistui, "nailed it" !. Mutta jos ei ...niin tuo on hirveä katastroofi, kuin lännen moderni tila !. Turvonnut, pöhöttynyt, hirvittävä, irvikuva, ...lihava, muodoton, rienaavan groteski... abominaatio !.

Lännessähän tuo toki voittaisi Missi-kisatkin mennentullen, "ei saa sanoo sitä rumaks, se on ihan yhtä nätti kun meidän haaleat likatkin, öyöyööö".
Ja Suomessa tuo olis pressa, heti !."Rva Presidentti, mitkä ovat nyt ne teesit joilla Suomi saadaan kilpailukykyiseksi ja nousuun?" ; ....."ysshhhpsshhöyyyshh. SSsshhsblörsshhh shyyy. Ähääbshmmäsäsässsshyy psshhh". ...."O.k kiitokset tästä ja takaisin Pösilöön, anteeksi Pasilaan."

Lapset ; hirviö(itä) on olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti