perjantai 9. elokuuta 2013

RiP Masa !

Suomen legendaarisin juoppo ja ennen olemassaan myös mäkihyppääjä, Matti Nykänen löytyi menehtyneenä eilen illalla, Munkkiniemen rannalta. Nykänen löydettiin kuten Poliisin vuotamassa kuvassa näkyy, kanttu´vei, tienpielestä kahden liikennetolpan välistä, siististi aseteltuna. Onkin epäilty, että kyseessä olisi saatanan-palvojien tekemä rituaali teurastus / murha, mutta Poliisi on kuten aina, vaitonainen tapauksen suhteen.

Vielä ei tiedetä tarkemmin Matin viimeisten vaiheiden liikkeistä tai seurasta sen tarkemmin, mutta hänet oli ilmeisesti nähty kuitenkin aiemmin samana iltana Katajanokalla kiljumassa, housutta, ja juoksentelemassa pitkin jalkakäytäviä ja kuseksimassa juostessaan "kahdeksikko-kuviota", kuten eräs silminnäkijä kuvaa.

Häntä suremaan jää, paitsi suurin osa Suomea, myös muutama intiimimpi tuttava, heidän joukossaan mm Mervi Tapola, jota haastattelimme lyhyesti ja hän sai sanotuksi mm ; "...kuka minua nyt puukottaa, bwyäää(itkua), kuka  bbhwäääwh,....kuka nuijii lärväni auki ja phuukottaa äää..".

"Masa" tunnettiin paitsi kännäilystä ja vaimonhakkaamisesta ja yleisestä juopuneesta sekopäisyydestä, myös eräänlaisesta "musiikista" ja kamalista kauhtuneista kasari-farkuista, jotka häneltä nyt siis jäivät, muun maallisen omaisuuden muassa. Häneltä jää myös ilmeisesti valtava veitsi-varasto ja kaljapullokokoelma, ja pari 1982-85 ostettua aitoa tekonahkatakkia, jotka on todennkäköisesti kotoisin Mustaltamäeltä.

Matti myös piinasi pitkään, vaimonsa lisäksi, Suomen keikka-lavoja, karmivalla kännisellä ulinallaan ja yleisesti repsahtaneella habituksellaan, eikä ole yksi tai kaksi neitoa joiden sydämmen hän vei, ja aika monen aika-miehen tasku-kellon ja -matin.
Löydettäessä hänellä arvioitiin olevan mahassaan ainakin kaksi peruukkia ja ehkäpä parisensataa rannekelloa, jotka hän oli ilmeisesti syönyt viimeisen parin päivän aikana, mutta asioiden täysi totuus selviää vasta täyden ruumiinavauksen myötä.

"Hän oli ainoa laatuaan, suksiva puukkomies, lipevä kännäri, mainio muijan kurmoottaja" sanoo pitkäaikainen ystävänsä Mika Häkkinen.

(Matin kroppaa voi käydä ensi helmikuusta lähtien katsomassa, hänelle erityisesti rakennettavassa mausoleumissa, Matriinissa (Matti & vitriini = Matriini), Hellsingin Munkkiniemessä).~R.I.P~

P.s No, ...ainakaan sitä ei buuattu ulos tältä näyttämöltä, tältä Elämän-näyttämöltä, vaikka jotkut pahat-kielet tietävät kertoa, että hänet itseasiassa buuattiin kuoliaaksi, tai hänelle "buuattiin loppuun asti". Mutta käykää ihmeessä tsiigaan sitä sen kroppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti