sunnuntai 11. elokuuta 2013

Anglo-Saxonit lisäri

Jatkan sen verran vielä Anglo-Saxoneista kun unohdin mainita, että. Yksi piirre joka luultavasti vetää niitä aina eteenpäin ja aiheuttaa heidän menestymistään monien muiden ohi ja yli, eritoten Suomalaisten, on se, että anglojen tavoite, maali tai ihanne tai ideaali jnejnejne ei sijaitse itseasiassa tässä maailmassa vaan se on haapeana kaukana taustalla häämöttävä uusi Atlantis tai El Dorado, Anglot ovat toki hyvin maallisiakin, mutta pyrkivät aina kohti tätä transendentaalista Utopiaa tai "sitä, siellä, jossakin". Heitä siis ohjaa sekä kulttuuri ja traditio, että loputon haahuilu tämän iäisen tavoitteen edessä.

A.S:t vaikuttaisivat myöskin olevan hyvin "City"orientoituneita ihmisiä, esim Tähtiportti Atlantiksessa mainitsee joku hahmo jatkuvasti kuinka "upea on tämä kaupunkimme, kaupunkinne" jne. Siinä(kin) se itse City, Atlantis on hyvin pitkälle se juttu. Angelsmannit myös tekevät tätä tällaista, ...antropomorfistamista laivoillekkin ja muille aluksille ja kutsuvat niitä aina naiseksi "she". Tämä tosin johtunee jo osin siitäkin, että Anglo-Saxonien Jumala on nainen. Anglojen Jumala ei ole varsinaisesti Juutalaisen Orjauskonnon eli Ristinuskon Jumala vaan yksinkertaisesti, simpanssi naaras ; nainen !.

Se juontuu siitä(kin), että Euroopassa vallitsi "alkuaikojen" hämärissä, jättien vielä eläessä(ei vertauskuva!) naispuolisten jumalhahmojen, jumalattarien -palvonta. Se on Euroopan oma, oikea, alkuperäinen uskonto ; Jumalattaren kultti.
Eikä se ole Angloista irti lähtenyt. Siellä se on edelleen, kaiken roinan alla.

Tämä myös lienee yksi niistä ainakin alitajuisista syistä miksi Anglot katsovat aina ja kaikkialla olevansa oikeutettuja tekemään mitä lystäävät ja kenelle ja miten ja miksi jne. Koska naaras hetero-miehen alitajunnassa ja veressä / bilsassa, antaa aina oikeutuksen kaikkeen ja lapsi. Ja jos jumala onkin jumalatar, oikeuttaa se suurimman osan miehistä, mielessä periaatteessa kaiken !.


Taas yksi yhteinen piirre, kuitenkin, juutalaisten ja anglojen välillä ; molemmat ovat tässä maailmassa ympäriinsä vaeltelevia tuuliviirimäisiä nomadeja ja loisia, tungettelijoita par exellance, joiden "koti ei oo täällä".


Suomalaiset sen sijaan, ovat maaperäänsä pultattuja juntteja, joilla ei ole sen kummempia visioita. Paitsi ehkä, mistä saa halpaa kaljaa ja "koska pelataan pesäpalloa?", ja paljonko tuloveroa kiristetään tänä vuonna!? tai mitä Venäjä nyt tästä on mieltä jne jne ad nauseaum !.

Summa summaarum ; kuten Jenkit sanovat, ei sosiaali-demokratiassa sanota ikinä, koskaan, oikeasti, yhtään mistään, yhtään mitään !.


Että, tällainen lisäri Anglo-Saxonit kirjoitukseen. Olisi tästä vieläkin purnaamista, mutta olkoon kai nyt. Ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti