sunnuntai 11. elokuuta 2013

Larppi käynnissä !Just juu... tää on sit taas tätä !. En viitsinyt ottaa niitä muita kuvia, mutta niissä näkyy kuinka siat / Poliisi vaan ohjailee ihan rauhassa, muina miehinä, liikennettä muualle ja tuolta tienpätkältä sivuun, ikäänkuin se olisi ihan täysin O.K ja suvaittava nyt vain "välttämättömänä pahana", että nämä saatanan keharit / kakarat päättää aina tietyin väliajoin istua hyödyttömälle perseelleen keskelle katua. Missä muussa maassa jopa Militzai levittelee vain ymmärtäväisesti käsiään ja hymyilee myötäilevästi kun kaikenlaiset imbesillit valtaa katuja ja taloja !?!?. Vaikka onhan se sinällään ihastuttavan jaloa ja sivistynyttä ja sensellaista, mutta minä inhoa näitä "anarko-larppaaja" hippikakaroita, oikein olan takaa, joten tässä "keississä" tämä on väärin sanoo "Kapteeni".

Vittu mitä spedejä !. Mitä muutakaan näistä Stadilaisista äshooleista voisi sanoa ?!. Vitun tampiot saatana !. "Kyllä meillä on oikeus lässähtää tähän pyllyllemme ja pelata vaik lentistä jos me vaa halutaa..." sanoo Lissu Larppaaja, .."..nii ja kyl me saahaa vaikka nai´a täs ja jos silt tuntuu nii vaa istuskella ja soitella skittaa ja juua siiderii ja kaadella liikennemerkkei.." lisää Lissun avopuoliso Elisa Pimppi.

Paikalla oli myös Simo Tussu, jota ei saa haastatella, koska "hän on niin khuul ja me niin fasistei..". Simppa ryynää ja paskantaa, raitzikkapysäkin penkille, kun yritämme häntä lähestyä, se on kai hänen puolustus-reaktionsa ja se toimii !. Peräännymme.

Eniwei, lähtekää ny vaan kotiinne (jos sellanen löytyy) sieltä, saatanan vähämieliset slerbat. Pelkkää huonokäytöksistä roskasakkia te olette, ettekä juur mitään muuta ja te tiedätte sen.

Jos minä komentaisin Poliisia, käskisin niiden retuuttaa teidät mahdollisimman brutaalein ottein, niska-perse-otteella esim, pois siitä ja hätkähdyttävällä nopeudella vieläpä !.

Ja nämä saatanan kuulapäät sönköttelee taas siitä "yksityisautoilusta". Ikäänkuin se olisi joku mahasta ottavan kauhistuttava alku-synti, että kehtaattekin saatana! ajella autolla!! yksin !!. Jukolauta!.

Ja vielä saatana, näillä kaupunkien teillä !!. Mitä v*ttua teillä autoilijoilla oikein liikkuu siellä fasistisessa ja kapitalistisessa, pienessä natsistisessa päässänne ??!. Ex te tajuu, et nää kadut on hei tarkotettu meijän kännäämiselle ja kuseksimiselle ja paikkojen rikkomiselle ja huorintekemiselle ja kukomiselle ja paskantamiselle (caccare) ja sekopäiselle, sekalaiselle käyttäytymiselle !?!?. Matafakaaaas!

Sixhän nää kadut ees on täs!. Et ääri-vasurit vois ees jossain istuskella rauhassa, ja häiriöttä ja poltella yrtti-röökiä ja makoilla kräk-horkassa, taju kankaalla, pupillit tassetin kokoisina(ei nämä tosin tiedä tuota sanaa ; tassetti) ja kuolata ja huudella ohikulkijoille sekopäisiä...Itseasiassa tankki vois olla työkalu paikallaan tällaisten kadunpätkien siivoamisessa !. Ryssät on varmaan jo tehneetkin niin, eikä näitä larppeja järkätäkkään siellä ihan yhtä kasuaalisti ja kuulisti ja cavalieeristi, kuin täällä.


Kävin tässä itsekkin taas tuolla susirajan alapuolella, ja näin iteasiassa pari valkoistakin !!. Taisivat olla ihan paikallisia, lokaaleja, natiiveja, siis Suomesta ei sentään Stadista, mutta kuitenkin, valkeita !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti