torstai 22. elokuuta 2013

Ronin Haistattelu

Kuuntelin tässä sitten samalla Radio Novan sivulta tuon Ronn Moss:n haastattelun. Haastattelijana toimi tietenkin, kuinkas muuten, Juutalainen Tuomas Enbuske. Ja pahaa teki !! kuunnella sitä pyöreäpäistä karvaista jutkua kihisemässä ja pihisemässä ja liikkumassa Enklannink´keelensä ihan äärirajoilla ja haukkumassa Suomalaisia, ovelalla juutalaisella tavalla. Ronn sanoo Tuomakselle, että "olette kaunis kansa / ihmisryhmä (siis viitaten meihin, oikeisiin suomalaisiin!! HUOM!!) ja Enbuske on kuin nurkkaan ahdettu jutku ja käyttää samantien, kuin olisi geneettisesti ohjelmoitu (...) niin tekemään, hetkeäkään hukkaamatta, tilanteen hyväksi ja kuittaa, ettei se ainakaa hyvästä geenipoolista johdu!! vaan, että "meillä" on yksi maailman sisäsiittoisimmista / pienimmistä geenipooleista.

Tuomas tai pitäisikö sanoa L´chaim!! Zabulovibutchke ! oli myös Englanninkielensä ja tämän "maailmantähden"läsnäolon kanssa yllättävällä tavalla köysissä koko haastiksen ajan. Kuin kissa kuumalla katolla, ja heitteli ihan älyvapaata herjaa koko ajan, luullen varmaan itse olleensa joku  "ihan sika...suaweee"(suave) lipevä ja petollisen hauska!. Mutta yhtäkaikki ; hän oli yhtä hauska kuin se suosittu läski Sami Hedberg! ...joka on yhtä hauska kuin kuunnella kaverin juopunutta isosetää joka luulee olevansa joku vitun ....no...joku ihan sika hauska !. Hedberggiä hauskempaa olisi tippua "ykköset päällä" tärkeään haastatteluun menossa ollessaan, rankki-tynnyriin / muuhun ---´lietesäiliöön´ ja saada luodista ! mahaan !!.

Ja tyypilliseen, myönnettäköön kyllä, että ihan ihka oikeaan ja valkeaan, Suomalaiseen tapaan kysymykset olivat taas totaalisen latteita, mauttomia, tympeitä ja kuivan asiallisia !. Tyyliin ; "so Ronn Moss, you´re here in finland...is that right??"
Ronn : "...yyeeeeeeesss, thats right!?.."
Enbuske : "..aa sou juu aar Moss, Ronn Moss äänd juu was in the bold än biutiful..än juu nau aar not, sou whai is this ?"
...
Junou vähän tuota rataa. Sen tai tämän, lisäksi Enbuske heitti aika törkeää ja töksähtelevää kommenttiraitaa päin Ridgen lättyä, ihan pokkana. Perus Juutalainen piirre muuten, räävitön hävytön törkeä vulgaarius, ja sitten silmät pällellään kun joku huomauttaa siitä tai tuo esiin sangen Valkoisen näkökannan, että "se on törkeää!!". O_0 ai häh, mää vai wtf ?!?
En tiedä johtuiko tämä paniikista ja huonosta kielipäästä vai jostain muusta, mutta Thomas muunmuassa heitti tällaisen syötin Ronille ; "kaikki Haliwuudissa on rumia / ehostettuja kuten sinäkin, läl läl lää vituttaako? ja onko khuulia nähdä Suomessa Oikeita Ihmisiä??" "Onko!!?".

Ronn kuitenkin, tämän juutalaisen höynän hölmöilyistä huolimatta, hoiti homman khuulina ja ammattimaisen viileästi kotiin. Oli kuin Ridge Forresteria olisi kuunnellut...

jaaniin tietysti...Tämä haastattelu / haistattelu oli kuin ääniraita Jaques Clouseaun kömmähdyksille. Laidasta laitaan, venyy ja paukkuu, ja lopussa hävettää !.

Häpeä Juutalainen, häpeä !!.
Shame on you !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti