maanantai 5. elokuuta 2013

Saatanan ämmät! taas !

                                                                    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080417327658_uu.shtml

Kuvottavaa!. Nyt olis kirveellä töitä!. Nyt sitten ämmät alas sieltä !. Jne jne.
Taisi olla "No-maam"blogissa kun se sen pitäjä sanoi, että "..yhteiskunta = Alfat ja naiset, potkimassa Beettoja munille..". Ja tässä on nähdäkseni yksi priima esimerkki!. Oksettaa tuo, tuon naaraan halu pakottaa kaikki osallistumaan "yhteiskunnan"(ai, yhteinenkö tää onkin?!) toimintaan. Haista sinä saatanan rakoperse, pitkä vittu, sanoo ....minä !. Mitä pidemmälle tämä nykyaika etenee, sitä enemmän se muistuttaa jotain avointa vankileiriä tai Poliisi / Isoäiti -valvoo, holhous-valtiota. Yök!!. Tai yäk!!.

Empä olis uskonut, että tuosta rumasta ärsyttävästä, typerästä ja ärsyttävän rumasta / typerästä ämmästä eli Merjasta olisi joskus jotain positiivisehkoa mainittavaa, mutta nyt! nyt hän laukkaa paikalle pelastavana Morlokkina ja tattista vain siitä rämemuija !. (Se on kai, se sen rotu, kotoisin jostain epäpyhältä, hämärältä, märän paskan hajuiselta, primordiaaliselta rämeeltä. E.o.s tarkkaan.[Se ämmä ite näyttää itseasiassa märältä paskalta, jossa on kalkattavat tekarit tai muuten vain kamalat taltta hampaat]).

Näin se käy sitten, kun naiset päästetään vallankahvaan, ne alkavat huudella kaikki mukaan omiin tarkoitusperiinsä ja "yhteisön toimintaan", ymmärtämättä oikeastaan yhtikäs mitään siitä mitä oikein tekevät tai sanovat tai mistä mikäkin tässä elämässä on peräisin ja johtuu jne jne jne jne.

Hyvä luoja, että tämä on paska maa!!. Olisimpa minä syntynyt edes Ruotsalaiseksi tai Saksaan tai johonkin muuhun oikeaan maahan, enkä tähän näivettyneeseen, anti-inhimilliseen takakireään pikku-paskaan !. Haistakaa koko Suomi pitkä paska !!. Haluan sanoa tuon aina tämän tästä jokatapauksessa, ja nyt siihen tarjoutui mitä parahin tilasuus joten, hei ! miksei !?.


Minä sekä haluan, että tarvitsen, ihan ihka oman maan !. Iki-oman maan, johon ei olisi asiaa kenelläkään muulla kuin minun tarkkaan syynäämilläni ja hyväksymilläni ...persoonilla.

En tiedä vielä mistä sitä voisi ryhtyä katselemaan, kun suurin osa pallosta on jo näiden apinoiden valtaama.























jjjjjj....jep !. That´s it, i´m outta here !.

"Terve...helou...bäm!"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti