perjantai 16. elokuuta 2013

Helvetin Neekerit


Olin sitten väärässä Hellvetin Enkulien suhteen !!. Otin vapauden mennä ja lukea hieman virallista tietoa heistä ja katsoin pari Youtube klippiä ja kappas perkele! he oikein kehuskelivat sillä, etteivät ole mitään "rasisteja" tai ettei heillä ole mitään rodullisia motiiveja tai agendoja tai että he eivät ketään mitätöi saati syrji rodun takia.  Uskomatonta !.

Olin nimittäin aika varma, että Enkelit ja Bandiitit (no niistä en kyllä ottanut selvää) yms, ovat jonkinlaisia "Valkoisia Supremasistejä" tai sellaisia ympäripyöreästi uusio-natsien / skinien kaltaisia, mutta näköjäään olen elänyt Huu Haan maailmassa !!. En tiedä olenko pettynyt vai lähes ylpeä teistä, mutta aika häkeltynyt olen kyllä. Ja jotta asiat oikein käsittämättömiksi äityisivät, sain lukeakseni, että yhden Helvetin Enkelien muinaisehkon Bossin, valkea mies siis, henkivartija ja protegé eli suojatti oli neekeri !!. Ja siitä tuli tämän valkoisen pampun jälkeen ja ansiosta, itse, itseasiassa sangen korkea "ränkkinen" Helkkarin Enkeli !!. Neekeri Helvetin Enkeli !!!. Jo ny on perkele !!. Jos sen näkisin tuossa edessäni, olettaisin näkeväni jotain kangastuksia  tai seonneeni vihdoin lopullisesti ja täysin.

Mutta vielä mitä !!. Sitten käy ilmi, että on myös sellainen pärrhiiri-klubi kuin "The Chosen Few" (joka on muuten ihan yyber-khuuli nimi!![ Valitut Harvat, Harvat Valitut, Muutama Harva, Harvat ja Valitut, miten sen nyt Suomentaakin]) joka on sekä Helvetin Enkelien jonkinsortin ystävä kerho tai liittolais-klaani, että koostuu täysin neekereistä !!!. Neeeeeekeri moottoripärräjengi !!!. Neeeeeeeekeri!!. Neeeekeri !!.

Minähän jo sanoin / toin esiin, ettei neekeriä voi juuri koskaan ,missään nähdä mopon selässä, ja nyt tämä !. Tämä on jo liikaa, tämä on jo kuulkaa sellainen paukku, että nyt on nostettava jalat pöyälle ja laitettava viileä rätti ottaan ja napattava vaikka sitä Muumilimua, jotta saa tajun kankaalle ja vedettävä meditaatio tirsat !. Tsiisus Fak !!.

Oletteko ällistyneitä!??!. Nimittäin syytä olisi !!.

Eli se olikin sitten realistista, mitä Sons Of Anarchyn viimejaksossa oli, kun se Juice porasi kuin joku teini-ämmä siellä paskahuusissa ja paljasti sille, lähes joka leffassa näytelleelle, tyypille, että sen faia on musta ja se oli vaan niiq, et sou whot ?!?!. Minä jo vähän nyrpistelin sille kohtaukselle, ja nakkelin niskojani, mutta näämmä olin väärällä polulla, väärillä jäljillä, hortoileva eksynyt lammas.

Enkelit ; olen ällistynyt !.

Ällistynyt !
Laadin jo, jopa tällaisen logon, für alle da, kuka tällaisen haluaisikin sitten ottaa käyttöönsä !....myönnettäköön, ettei mikään maailman kaunein logo, mutta kuitenkin. ....on se nyt jo jotain !.

Hells Niggers.
Amazing !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti