lauantai 3. elokuuta 2013

Kiehuva katastrofi !


Moottoriurheilun maailmassa kiehuu, nimittäin ennen niin relevantti Markku Allen !. Uutistoimisto Roitterssin mukaan, hän on saanut tapaturmaisesti surmansa syvällä Sambian mustan viidakon uumenissa, neekerien kuukausittaisessa "syö jauhonaama" -rituaalijuhlassa. Tarkoitus oli ilmeisesti vain näyttää paikalle kerääntyneille turisteille miten ihmisen keittäminen suuressa padassa käytännössä katsoen onnistuu, mutta Markku ei syystä tai toisesta ollutkaan ehtinyt hypätä padasta pois ennenkuin kiehui kuoliaaksi. "Emme tiedä mikä sai hänet ylipäänsä hyppäämään pataan" sanoo eräs silminnäkijöistä Mbjorma Mbulkku, mutta kuitenkin on ilmeistä, että hän on mennyt sinne omasta vapaasta tahdostaan.

"Kypsennysaika tällaisessa länsimaalaisessa(Pohjoismaalaisessa huom) läskissä on yleensä n. tunti, mutta tällä kertaa vain kuohahti! jostain syystä, ja hän kypsenikin lähes välittömästi !" sanoo paikallinen ja paikalla ollut Noita-tohtori Jarmo Kekäläinen. On myös ehditty jo syyttää Voo Doota ja muuta mustaa magiaa onnettomuudesta, mutta syytä on mahdotonta sanoa ennen kunnollisia, valkoisten suorittamia, tieteellisiä ja järkeviä tutkimuksia.
Allenia kaipaamaan jäävät ainakin hänen mäyräkoiraansa Make ja Bisse, ja myös hänen säteilevä tätinsä Marketta Von Allen.

Kuten moottoriurhoille usein on sanottava ; Rest In Pieces.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti