keskiviikko 14. elokuuta 2013

Elokuva-älyköt !

"..Mitä? aiotteko ampua viestintuojan vai?!. Tämä on nimeltään "Äänenvaimennin"...minä siis vain ajattelin myydä tällaisen teille...eikö?". "Rauhoittukaa!, pyydän."Purnaan nyt aiheesta joka minua on vituttanut koko elämäni !! ja vituttelee aina kun näen tätä älykääpiömäisyyttä missään. Elikkä ; miksi Anglojen / Jutkujen -elokuvissa ja TV-sarjoissa yms. kuten esim ylläolevan kuvan Tähtiportti Atlantiksessa, hahmot jotka haluaisivat olla huomaamattomia tai säilyä siellä taustalla "stealthina" kuin Ninja, käyttävät aina äänenvaimentamattomia aseita !?!?!!?!?!. Helou !!.

Ei teille sattuis tuleen mieleen, että jos esim aikoo mennä Wreithtien (Wraith, sarjan pääviholliset) alukseen ja sabotoida sitä tai tehdä ylipäänsä mitään salaista niin kannattaisi ehkä sijoittaa sen verran hynää varusteisiin, että sais hommattua äänenvaimentimen / -t !!. Ei tarvitsisi ruveta aina panikoimaan ja kiljuun kun näkee Wreithin, että "kääk!! Wreith!!..." ja sitten kuuluu bäng bäng bäng, ja sitten panikoidaan enemmän, koska nyt paikalle osaa tulla aseen-äänen houkuttelemana koko vitun miehistö!! saatanan tolvanat !! perkele!. Olisiko aika paljon älykkäämpää ja realistisempaakin kai?, käyttää äänenvaimenninta? ja jos ei ole varaa ihan siihen itseensä niin sellaisen saa tehtyä käsittääkseni simppelistä muovipullosta, kuten esim limupullosta !!. Ei luulisi olevan mikään ylivoimainen este, maailman ammattitappajien / sotaväen -eliitille, joka on palkattu toiseen galaksiin sotimaan muukalais-rotuja vastaan !. Vai mitä ?!.

Vai onko kyse vain siitä, että jos elokuvien ja TV-sarjojen hahmot olisivat älykkäämpiä kuin keskiverto kotikissa, ei kyseisen rainan juoni voisi toimia, siinä tyhmyydessä on siis sen koko jutun idea!?. Eli TV ja elokuvat siis jopa perustuvat tai rakentuvat typeryydelle ja epärealismille, siihenkin extenttiin, että olisivat nykymuodossaan ...mahdottomia ilman sitä! (siis suunnatonta tyhmyyttä!).

Ajatelkaa miten paljolta olisi erilaiset hahmot välttyneet koko filmailun historiassa, jos olisivat vain ymmärtäneet vaikka laittaa tussariinsa vaimentimen tai olla huutelematta yksin, taskulampun kanssa, sinne pimeään, tai olla askeltamatta metsässä taakseppäin, täysin sokkona ?!?!?!?!?. AaaaaaatelkaaaaAAaaaAa !!! saatana !!!. SaaaatananananannaaaaAAaaaaaa!! AaaaaaaAa.


                                                                                          VITUN IDIOOTIT !!!

Olisi kiehtovaa kerrankin nähdä elokuva tai jokin, missä ne kharaktäärit osaa edes pyyhkiä itse oman perseensä tai sitoa kengän-nauhansa tai olla hosumatta jotain Alien-hirviötä risuilla tai kärpäslätkällä vain nähdäkseen miten se reagoi. Hahmoja jotka tietää, että metsässä, ei ainoastaan kummittele, mutta on kaikenlaisia esteitä ja helposti räksähtäviä kuivia oksia joihin ei pidä astua jos mielii olla huomaamaton !. Aatelkaapa tämmöistä !.

Sellaisia ihmisiä kuitenkin on tosielämässä jonkunverran, ei paljoa, mutta on meitä muutama. Me emme mene Safarille ja yritä hiipiä Leijonan taakse jotta saisimme muutaman ohikiitävän hetken hypistellä ja puristella sen munapussia tai töki Krokotiiliä katsoaksemme, että ihan tarkalleenottaen ; kuinka paljon se siitä ärsyyntyy ja kuinka nopeasti apina on entinen apina ja nykyhetkinen lounas !.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti