maanantai 5. elokuuta 2013

Kimi, mitä nyt !?

Nyt kun Kimi on päässyt takaisin sivistyksenreunojen pariin, on aika tehdä pieni pika-katsaus hänen mahdolliseen tulevaisuuteensa. Kuten otsikko sanoo, saattaa hän hyvinkin palata Ferrarin asuun, mutta eräs toistaiseksi nimettömänä pysyttelevä Latvialainen hevostalli olisi myös kiinnostunut ottamaan Kimi"Kimittäjä"Räikkösen hoiviinsa.

Kimin on tosin opittava ensin syömään uudestaan kiinteää ravintoa ja sitten vielä on se "puhe-juttu"...
Kimi on myös, aiemmista tiedoista poiketen, paistunut aika merkittävästi, avaruusmatkansa aikana. Hän onkin saanut yllättävän paljon säteilyä ja muita vastaavia "pinta naarmuja" ollessaan kiertoradalla.
Hän joutuukin ilmeisesti viettämään nyt jonkin tovin lasaretissa, saaden hoitoa mm säteilyrakkuloihin yms. "Siellä hänellä on aikaa pohtia mitä hän aikoo nyt tehdä" sanoo Kimin manageri / ystävä  Yosif Ben Mehmet.

Olemme saaneet myös sellaisen kutkuttavan tiedonmurusen haltuumme, tai lähinnä kyse on kyllä juorusta, että "jotain merkittävää olisi tekeillä", mutta emme osaa vielä laventaa asiaa tällähetkellä tämän enempää.
Odotamme intoa piukassa, mitä tuleman pitää ja miten Kimi tästä lähtee kuntoutumaan & uuteen nousuun ...toivottavasti ei kuitenkaan enää ihan sananmukaisesti !. Jos, niin .....tulee kyllä jo hätä-pissi housuun!


                                                              *          *           *           *           *           *          *          *                                                                                                  Tässäkö Kimin uusi talli ?

 
Ihaa VettellTässä on myös kuva Kimin mahdollisesta uudesta sijoituspaikasta, kuvassa olisi siis hänen tallikaverinsa Ihaa Vettell hirnumassa voittojensa kunniaksi / tähden.

"Täällä on raikasta vettä, puhdasta ilmaa, tilaa ja tuoreita olkia, tänne vain" sanoo tallin-isäntä, joka haluaa pysytellä toistaiseksi nimettömänä.Joten hyvät kuulijat ja katselijat, jääkäämme odottamaan ilosanomaa Kimin kuntoutuksesta ja uudesta sijoittumisesta.

~kutkuttavaa~
~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti