perjantai 31. toukokuuta 2013

Suomen TV:n Nerokkuus

Vielä sellainen juttu, että ; mikä teihin on mennyt Suomen TV:amatöörit !?. Siis nyt, tälläkertaa ?!. Just loppui tuo Staar Trek The Next Generation ja nyt se on taas buutattu ja aloitettu alusta ?!. Samoin, miksi helvetin vitussa te teitte jotain niin selittämättömän käsittämätöntä, että näytitte MäkGaiveria 5:n / viiden jakson päähän finaalista, ja sitten yht´äkkiä pam! se aloitettiinkin ihan alusta !!??. Siis mitä vitun poukkoilua tämä on ?!. Onko tämä jotain "trollausta", jotain jäynää tai jokin behavioristinen koe ?. Vai eikö teillä todella ole mitään uutta tai muuta, näytettävää ?!.

Ei esim, olisi loogista jatkaa Star Trekkiä TNG:n jälkeen ....uu ai dont nou, esim ..Diip Speis Nainilla ?!. Ja sitten olisi vielä Voyager ja Enterprise !. Mutta ei !. Paljon järkevämpää on vain pyörittää päättymättömällä / päättömällä luupilla tuota yhtä ja samaa. Kohta alkaa "Kaunarit" ja "Salkkarit" ja vielä "Alkkaritkin" uusintana !. Takaan sen !.

Onko siellä jokin simpanssi, alkkarit päässään kenties, jossain kopissa, joka päättää näitä ohjelmia ?. Valitaanko ne ruletilla vai mitä vittua ?!. Mitä teidän päissänne oikein liikkuu ? muuta kuin se ulospääsyä epätoivoisesti etsivä kärpänen !?. Luultavasti joku Malaria Moskiitto.
Joka tekeekin näistä lihapäistä niin heikottuneen kuumeisia ja houreisia, ...." bläääärghh, ööööörlllhhg luuppaakko taas sen TNG:n siihen, blääh. On syötävä....itikoita, kuolo koittaa......kommunismi kunniaan bluuuutzzz....blöööörggggh rebuuttaa MäkGaiver pliiiizzz..määää en jaxa nousta täältä jauhosäkistä..."

" etsä nyt siis hiffaa kuin kliffaa ois, jos mä siis diilaisin vähän blossia ja tödee...heeei kamoon mään ?!"...."...heeeeeeeeiii, mä tiiiän, ...ssiiis heeeii hei kaveri, hei....tuus tänne niiin luupataan tost jotai matzkuuu uuUU tonne toosaan blääärhgg....tietzä hei, et mullon Gerbiili perheessä?!"

"...juu, no ni!. Nyt s...  ..ei vittu...hei sen pää räjähti !! hei kamoon!!....Faaaaakk!. ...Aunukselaan matkain käy, on kiivettävä ja alasti ulkoseinälle, on päästävä Humalaan !! bläärrggh, huu haa HuHaa! macho macho määän....."

"käyx jos mä syön sun nitojan ?!. Siis hei! kamoon, ihan äkkiä nyt vaan, heeei, kamoon, ei o nyt niin paha ! heeeei! heeei!! Faaaak!!....Heisi...hei siis...hei mun Heisimato siis, niin, käski sanoo, et ; haistakaa vittu !! fak juu aall ! haiskaa pahalle !!. Riibuut, riibuut....triiibuutti riibuuteille...blääärrghh" 

.....kanava sulkeutuu....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti