keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Iron Man 3 3D

Kävin vastentahtoisesti katsomassa, Airon Män kolmosen, vieläpä 3D:nä ja arvostelen sen nyt lyhyesti. Eivät voineet Juutalaiset taaskaan! olla mainitsematta Natseja !!. Taas !.

Pitääkö ne perkele joka saatanan leffassa aina mainita !!?!?. Tähänkin ne oli saatu ympättyä, nippa nappa. Relevanttiuden äärirajoja kolkutellen, mutta kuitenkin, mukaan mahtuivat.

No, eniwei. Itse pläjäys oli parempi kuin odotin, itseasiassa odotuksiini nähden jopa paljon parempi. En olisi uskonut  ´niiden´ keksivän enää mitään mitä puristaa irti kyseisestä hahmosta, mutta kyllä tuon itseasiassa ihan katto. Tietenkin kun sitä katsoo nykyään leffoja ihan eri öögin kuin ennen, eli "juutalais tietoisena" ja tajuten Haliwuudin Juutalaisuuden ja sen, että lähes kaikki ruudulla vilisevät tyypit jotka eivät ole neekereitä tai jotain muita mutakuonoja, ruskettuneita, murjaaneja jne. on Jutkuja !. Tekeehän se tietysti pahaa, eihän siitä mihkään pääse, katsoa kun kaksi keikaroivaa jutkua pussailee, valtavan kokoisella ruudulla joka kohoaa ja laajenee kuin universumi itse, ihan tuossa lärvän eessä eikä sille oikein voi mitään, ja heittelee silmille ja korville kaikkea juutalaista ja tyhmää.
Yhdessä kohdassa, mitään "spoilaamatta" sanoo eräs jamppa ; "meissä fiksuissa tyypeissä on se jutzka, että meillä on aina varasuunnitelma". Ettei tuo nyt vaan viittaisi itseasiassa kyseiseen Haliwuud-Heimoon ?.

No kuitenkin, Airon Män oli ihan siedettävää juutalais kesselöintiä, vaikka alan jo olemaan ihan sanoinkuvailemattoman täys näitä loputtomia Sarjakuvasankari-elokuvia. Jo riittää !.
Elokuvassa oli parhaimmillaan jopa n.2 hymyilyttävähköä vitsin tynkää, vaikka niitä koetettiinkin kokoajan, aina epätoivoon saakka viljellä joka helvetin käänteessä ja nosteessa. Onnettomin tuloksin, mutta ei se paljon hampaattomampaa "huumoria" ollut kuin moderneissa  Bondeissa, jotka on yhtä hauskoja kuin jokin mystinen, yön aikana ilmestynyt rokko ja  kuin Tähtiportti Universe SGU  /  keskiverto hautajaiset. On muuten, sanottakoon ohimennen, takuulla ollut joskus jossain hauskemmat hautajaiset kuin SGU, se on fakta se !.

Mutta anyway, jos tykkäät jostain syystä tästä modernista kulkutaudista ; sarjakuvasankari filmatisoinneista, nin painu ihmeessä vitt.....tai siis katsomaan tämäkin pois tieltä, ei se ota jos ei annakkaan.

P.s Eikö ne 3ree (D) kakkulat voisi .."uudelleendisainata" tai jotain ?. Ne on niiiin dorkan-näköiset, että hävettää olla ne silmillä vaikka teatterissa vallitsisi kokoajan pelkkä, silkka säkkipimeys. Miksei niistä voi tehdä jotain yksinkertaista ja coolia. Ja koko tuo 3D-hömpötys on kyllä vähän turhuuden rajamailla, vaikkakin toimiessaan se on kyllä aika ällistyttävää, mutta kehiteltävää siinä kyllä vielä on. Se varmaan tappaisi jonkun epileptikon, jos sellainen menisi 3Dkuvaan jostain syystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti