keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pieni Talo Stadissa

Katsoin tuossa tuota ohjelmaa, "Koti Suomessa" jossa jokin keltainen valtavan Hipsterin-näköinen moderni äijä ja akka ja lapsi haeskelivat kämppää. Ja tämä eukko totesi asunnosta, joka oli moderni, upouusi, kiiltävän hygieeninen ja kaunis ja kaksikerroksinen, että "liian pieni" !!. Siis mitä helvetin vittua ??!! pieni ?!. Se oli nimen omaan suuri, pienen vastakohta. Huoneita vaikka lampaat söis, kaksi kerrosta ja omaa pihaa, ja vielä mitä ja tämä akka valittelee, että on pieni !. Kerrostaloyksiö, se on määritelmällisesti pieni !. Kaksikerroksinen moderni rivi / pari / omakoti -talo on suuri, suunnattoman suuri kuin Ameriikanraitti.

Mutta ei sinne ihan kuka tahansa Pers Aukinen kyllä muuttele, se on sangen selvää. Hintaakin nimittäin kyllä löytyi, n. 500 000 ja toinen, vanhempi joskin isompi rötiskö pitkälle yli 6sataatuhatta. Taisi olla 638 000€ !!.

Kuka vitun Kroisos tuollaisen voi muka ostaa ?!. Kuten Jukka Hankis (Hankamäki) on sanonut, "..asunnot karkaavat palkansaajien ulottuvilta", saati sitten niiden jotka ei saa palkkaa. Suomessa on tehty jo pelkästä asumisesta ja ruuasta jotain spessua, junou what ai miin, sumthin spechul ya´ll. Jollen paremmin tietäisi, voisin luulla, että tämä palvelee esim, uu,...ai dount nou, em. Hurrien tai Ryssien tai milloin minkäkin "tietyn tahon" intressejä, sitoa Suomijuntit työhön niin, ettei niille jää enää mahdollisuutta mihinkään muuhun elämänsisältöön kuin orjan töihin. Tai sitten Suomen omat johtajat on vaan niin saatanan kyvyttömiä paviaaneja, niin vitun tyhmiä ja ahneita, niin itsekkäitä ja kusipäisiä ja minisieluisia, että tekevät tahallaan  tai vahingossa, omalle maalleen, kansalleen, rodulleen Karhunpalveluksen toisensa perään.

Suomalaiset tosellakin alkavat näyttäytyä silmissäni lähinnä samanlaisina Valkoisina Neekereinä, kuin kaikenmaailman Ryssät ja Slaavit ja Romanialaiset yms. täysin kädettömät, päättömät ja kyvyttömät. Ajatelkaa joskus niin, että ; Mitä jos Anglo-Saxeille annettaisiin nämä maat, Suomi ja Ryssä, siis kaikki maa-alue, kaikki, ihan kaikki mikä irti lähtee, ajatelkaa mitä ne saisi tästä irti !!. Aatelkaa mitä Agnlot saisivatkaan aikaan.... Ziisus vittu, että hyytää miettiäkkään. Mitä ne tekisi !. Luultavasti olisivat jo Marssissa. Mutta nämä vitun peräpohjolan jäykkäniskaiset älykääpiöt !?. Nämä turven´nuijat ja juntit, nämä Tsuhnat....mitäs tässä, sen kun pureskellaan toistemme nilkkoja ja ärjytään omille ja sabotoidaan kaikkea omaa, koska ....no koska    jee se on kivaa, niin sitä vaan nyt pitää !! Diil with it !.

Se on Suomen Tao, Suomen Modus Operandi, Suomen Bushidó. Kuten kaikkien "bisness" -älyttömien epelien. Mutta en siltikään sano, että Bisness olisi, kuten se Angloille ja juutalaisille on, maailman tärkein asia tjms. sanon vain, että sekin vähä mitä tehdään ja on ylipäänsä tehtävissä voitaisiin tehdä tuhat kertaa paremmin. Mutta ehkä aikanaan, tsiigataan nyt. Sillä välin, ...puskiii !!. Joku jossain saattaa olla tyytyväinen tai sinua parempi jossain, mene ja sabotoi se ja äkkiä sittenkin !!. Äkkiä !!.

P.s ..niin ja muista sitten kans, haukkua Suomea ulkkiksille !. Muista se !.

Tämä tässä on Pieni talo. Tällainen on pieni. Ei suuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti