lauantai 25. toukokuuta 2013

X-Box One


Se on nyt täällä sitten (to whom it may concern) uusi äksboks, X-Box.

Kaikille niille Puritaaneille, jotka jaksavat aina jankuttaa siitä kuinka pelaaminen tuhoaa milloin nuorison, milloin maailma ja kaiken ; ei hätää! Microsoft on jälleen kerran ali...anteeksi, Yli-vertaisuudessaan muistuttanut meitä, että kaikki se(kin) mikä toimii, voidaan tuhota !!. Ja saapuukin parahiksi pilaamaan kaiken, kaikilta. Eritoten pelaamisen, pelureilta.

              http://www.cracked.com/quick-fixes/5-features-new-xbox-that-are-about-to-ruin-everything/

Erityisen hirvittävä ja kinkkinen ongelma löytyy tuon linkin listan ykkös-sijalta, eli "voit vahingossa ystäväsi kanssa katsella toistenne masturboivan"....no joo, kieltämättä se olisi jo aika paha. Eli muistakaa teinit täällä ja ympäri maailman ; enää ei voi sitten heilua ja huojua kulli paljaana X-Boxin edessä, ei enään kovan, lujittuneen, pullistuneen, limaisen, sykkivän kyrvän kanssa asiointia olkkarissa, tai missä ikinä boksisi sijaitseekin !!. Enää ette voi pelailla pippelit paljaina : ( !. Surullista, mutta täyttä totta. Ja se olisi varmaankin, iroonista kyllä, entistä houkuttelevampaa nyt kun näitä laitteita voi ohjastaa heiluttelemalla "kättään" tai puhumalla yms. Mutta kepin kanssa ei kannata kepittää, näpittää, kädettää, hosua tai huitoa, se saattaakin yht´äkkiä ottaa vaikka jonkun kaiffarin "numeron" langanpäähän, ja ...no sitten ...se kaiffari "joutuisi muuttamaan perhesyistä" esim.... Sodankylään tai Uts-joen rannoille. Metsään, kauas esim, sähköstä. Ja käymään Braziliassa muuttamassa lärvänsä, ja ehkä sukupuolensa.
muutenkin, on aika karmivaa, että tämä uusi-laatikko pitää sinua ja huonettasi koko ajan kylmällä-silmällään ja vieläpä HD-tasoisena !. Ei edes Orwell aavistanut mitään näin pahaa.

Laitteen Design ...on yksinkertaisesti huonoa. Ihan kuin suunnittelijat olisivat ajatelleet vain, että "...jaksaisko ....näääh ei jaksa, tehdään siitä vain neliskanttinen" ja tekivät sitten neliskanttisen laatikon  !!. Mikä Disain-valio.

Myönnettäköön, että tuo ohjain on kyllä aika kolee ja kaunis ja epäilemättä hyväkin, mutta  itse pää-laite on kyllä jopa ameriikkalaisilta poikkeuksellisen disainsokea muovimuurikka. Mieleeni tulee vääjäämättä tämä seuraava laite, joka lieneekin toiminut Design-mallina tai sitten kuvassa onkin jo X-Box Two....


Eli tällainen hirviö !. Ei kovin mairitteleva verrokki, mutta näillä on mentävä. Uuden äksboksin disain ja nimisuunnittelukin on ollut kyllä todella laiskaa ja poikkeavan latteaa ja valjua. Ensinnäkään kyseessä ei ole ensimmäinen äksboks, joten miksi nimetä se " X-Box One":ksi !?. Ja toisekseen, miksi se näyttää lähinnä joltain digiboxilta tai reitittimeltä tai ilmanpuhdistajalta yms ?. Vaikka toisaalta täytyy kyllä sanoa, nykyään jo sangen kerettiläinen asia ääneen eli ; eihän kaikkien tarvi aina ollakkaan mitään viimesenpäälle sliipattuja Disain-Valioita, eihän perus PC:kään mikään kaunokainen sinänsä ole.

Seuraavassa Pleikkarissa tai Äksboksissa tai todennäköisimmin itseasiassa Nintendossa, lieneekin jo tuollainen "Tappi-ohjain" kun tuossa "Atarissa" joka on se "ultimaatti" -laiskanmiehen-ohjain, sen vain kun likistää anukseensa niin avot! ei tarvi kuin vähän kankkua väännellä ja käännellä sohvalla möllöttäessä ja pelit luistaa, kuin Juutalainen ylämäessä. Siihen vielä vähän värinää perään, niin ...mikäs sen parempaa !?. Sillähän voisi vaikka pelata jotain ratsastuspeliä tai pesistä tai ...no, mitä vain !. No eniwei, Mikrosoft on jälleen, jälleen kerran tehnyt kaiken voitavansa, lätistääkseen ihmisten ilon ja poistaakseen maailmasta mielikuvituksen ja lahjakkuuden ja erilaisuuden ja kauneuden ja khuuliuden ja hauskuuden ja kaiken muun vastaavan, ja tarjoaa nyt teille, für alle da, mustan laatikon, Mustanlaatikon...joka nauhoittaa elämäsi viimeiset hauskat hetket pelien parissa. Eli hetken kun olet juuri kytkenyt uuden konsolisi TV:hen tai mihin vain (vaikka perseeseesi) ja luulet tiedossa olevan "pahuksenmoiset pirskeet". Sen se ehtinee nauhoittaa, mutta sitten naamasi jo lässähtääkin kuin Arskan lihasmassa ja kaikki ilo kaikkoaa. Luulisin niin.

Microsoft parka !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti