lauantai 18. toukokuuta 2013

Kontemporäärista "ruokaa"

Feisbuukin hengessä jaan tällaisen magneettisen kiinnostavan kokemukseni ; söin eilen Poro-Hampparia. Oli niin vitun pahaa, etten sanotuksi saa !. Se oli kuin olisi syönyt ...jotain raakaa "lihankaltaista" mössöä ryyditettynä tatti-remoulaadi-oksennus -kastikkeella. Ihan saatanan pahaa !. Kuten olen sanonut teille modernit "kokit" (Hipsteri mäntit) ; lakatkaa se helvetin keikarointi ja pelleily ja "brassailu" (whatever the fuck that means) ja tehkää oikeita ruokia. Oikeaa Suomalaista, maskuliinista, täyttävää, kunnon-ruokaa. Ei mitään vitun vinkuinkkari-rättimehuä ja Vironviemärirotan viipaleita paskanmarjapediltä tai jotain saatanan Kamputsheankalkkunaa silakansilmävaahdolla käärmeennahka-kaljan kera. Vittu niitä kukaan syö saatana !. Paitsi (tietenkin) Kiinalaiset, mutta pitääkö sitä nyt erikseen aina mainita.

Ketään ei oikeasti juurikaan kiinnosta ne ihme viritykset ja väkisin pyngätyt kikkailu-reseptit mitä te ulostatte, tai ...no niin ulostatte. Osaan itsekkin poimia sekalaisia sieniä ja sotkea niitä johonkin mausteisiin mitä hyllystä löytyy ja vähään määrään maitoa ja vettä, sen sotkun saa kädettömin vauvaikäinen Hipsterikäärmekkin aikaan. Muistakaa kokinplantut tämä ällistyttävä ikuinen, pyhä totuus ; ruuassa väliä on Sen Maulla !!. Ja sillä onko se terveellistä / ruumiille hyödyksi jne. Ei sillä miten "cuul" se on tai miten monimutkainen ja kallis annos on kyseessä. Suurin osa näistä villikarjuistamme kittaa mieluummin vaikka Saarioisten Maksalaatikkoa kuin röhmyää kärsä lautasella, niitä moderneja sörsseleitä.

Iskekää naamanne niihin keikari-kakkoihinne spedet !.


Mättähältä mättähälle, Ravintolasta ravintolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti