keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Naaraan "Viisaus" osa.1


Että näin. Mitä tuollaiseenkaan voi sanoa ?.
Ensinkään en ole ainakaan itse ikinä kuullutkaan, kenestäkää, joka saisi Sossulta 2000€ kuussa ! tai edes usean kuun aikana yhteensä. Toisekseen, joku vitun parikymppinen Bimbo tuskin osaa ajatella, varsinkin kun on nainen, yhtään mitään, esim, sitä miten monista eri syistä ihmiset on mahdollisesti joutuneet tilanteeseen jossa on pakko (ehkä jopa, oiken, vastentahtoisesti) ottaa rahaa vastaan juurikin Sossulta.

Enkä usko, että kyse on mistään "Huumorista". Aika helvetin huono huumorintaju on, jos tuo käy huumorista. Ja mitä narkkareihin tulee, ymmärtääkseni se, että narkkari-kelmusilmä saa sossusta jonkin nimellisen öylätin kouraansa silloin tällöin, nimenomaan ehkäisee rikoksia kun kyseisen sillanalus-zombien ei tarvitse "rullata" ketään, ei tarvitse ryöstää saadakseen rahaa siihen paskaan mitä sitten ikinä imppaakaan, tai ruutaa suoniinsa yms.
Ja lopunkaiken tuo julkilausuma tuo esiin sen, mitä naaraat ovat ja mitä niissä aina ja kaikkialla lopunkaiken piilee ; tunteeton, ajatukseton, mitätön, julma, solipsistinen Kommuuni / Kollektiivi. Naaras-parvi, joka ei liiemmin ajattele eikä ymmärrä, paitsi sitten kun se palvelee kyseisten rakoperseiden asiaa. Ja muutenkin on erityisen ylimielistä ja typerää ja pöyristyttävää, että nimenomaan naaraan suusta tulee tuollaista!.Ikään kuin ei itse olisi pelkkä luontaissyntyinen loinen / elätti !!. Oikea resurssi-rohmu, varojen ja kaiken mahdollisen kyltymätön imuri, ja kehtaa vielä jumalauta saarnata siitä muille !!. Jo on ottaa !. Tässä oli nyt taas annos sitä maailmankuulua ; Naisten myötätuntoa ja ymmärrystä yms. paskaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti