perjantai 31. toukokuuta 2013

Boratitar 2013

                                http://www.iltalehti.fi/viihde/2013053117096229_vi.shtml

Tässä taas yksi Miss "Suomi". Haistakaa vittu !.

"Espoosta kotoisin" ....just juu, ....ehkäpä jos jossain siinä Baghdadin kupeessa on paikka nimeltä "Espoo", muttei muutoin. Kesänsä "alkaa hampaidenvalkaisulla" ai kas kas, yllättäen !. Ählämeillä kun on yleensä niin tip top hampaat. Kuten jo aiemmin kirjoitin sen yhden tuntemani Ählyn etovista, kammottavista, hirviömäisistä ja suorastaan rikollisista hampaista, se näyttäisi olevan koko vitun pohjasakkarodun eli Muslimien, jokin rodullinen piirre tuo ...anus-suu.

"Valko-Venäjän arveluttava maine ei kuitenkaan pelota Asalia" no ei kai se nyt saatana kotiaan pelkää !. Kuten elokuvassa "terminaali" ei Viktor Navorskykaan pelännyt "Krakosiaansa".

Jostain Kazaksthanin "pahamaineisista Faveloista" on tämäkin vitun murjaani kotoisin, luultavasti jotain sukua Boratille. Ruma ja rumanmuotoinen ämmä todentotta, eli tappio tulee taas "Suomelle".

P.s Mainittakoon tässä vielä, ilman omaa erillistä "postausta", että kun tässä joku männäpäivä nyyhkytti joku Pappi tai muu vastaava vittupäinen paholainen, taisi olla joku "ulkomaan avun" mulkku, että täytyy ottaa lissä nekruja yms. kun se on "ihmisoikeus" yms. ...ei muuten ihan tasan tarkkaan ole!!. Vaan Juutalaisten ja muiden vitun verenpunaisten lusiferiaanisten paskojen, kansakuntientuhoajien, junailemaa perus Marxisti agitprop huuhaata ja tahallista sabotaasia Valkoista maailmaa kohtaan. Vain yksi yritys loppumattomien muiden lomassa, rampauttaa ja tuhota valkoisia. Kaikkien muiden maat on niille itselleen, mutta meidän valkoisten pitäisi tehdä maistamme, kodistamme, joku vitun sirkus, missä pelleilee joka ikinen friikki ja pervo ja mutiainen ja apina yms, ja jota jutkut suvereenisti komentaisivat!!. Ei muuten ihan totaalisen tasan, absoluuttisesti vetele jutkut !. Älkää nähkö tällaisia edes unissanne !.

Älkääkä jankatko Marxisti-sukupolven petturimulkut mistään "ihmisoikeuksista" tai muista kommariklisheistä, kuten 100% homppeli, homofilosoofimme ja ainoa oikea filosofimme Jukka Hankamäki on kirjoittanut, ei maahanmuutto / kansalaisuus yms. ole mikään subjektiivinen, synnynnäinen perusoikeus vaan kohdemaan kansan myöntämä harkinnanvarainen laupeudun / suopeuden -osoitus. Eli siis Maahanänkeminen ja muu sen sellainen on ainoastaan ja vain, kyseisen kohdemaan jo omistavan jengin / kansan / rodun suoma lahja / taivaasta langetettua armoa eli valkeilta ==> neekereille, ei mikään vitun luonnossaesiintyvä automaattinen "ihmisoikeus" vitun valehtelijat, saatanan paskanjauhajat !. Hävetkää !. 

Miss Suomi 2014Ei kommentteja:

Lähetä kommentti