lauantai 1. kesäkuuta 2013

Tupla Jii / Ritarit

Uskon löytäneeni aidon ja oikean foton, Blogos-sfäärin "Tupla Jiistä" Syvemmältä blogista !. Ja kas näin....

"Ei olisi pitänyt litkiä kusenjäämiä, tämän ämpärin pohjalta..."
(No, mutta hei! onhan sillä tuossa ainakin silmän reijjät!)Siinä se nyt on !. Pönttö päässään !. Kuin joku....pönttöpäinen dorka !. Ei ihme, ettei Ritareita enääN pidetä niin khuuleina ja üübereinä ja hypeinä kuin ennen, nehän on ihan "full retards" !!. Valkoiset on kai vain tajunneet miten vitun tympäännyttävän typerännäköisiä ritzket oikeesti on ! ja oli.

Ritarithan oli silloin, sen oman aikansa kehareita !. Kylähulluja, lantaasyöviä, lantapäisiä, väkivaltaisia turven´nuijia, jotka huitoi kunnon ihmisiä pitkillä puukoilla ja painatti ympäri plääniä hevosen seläässä. Ei juuri eroa modernien aikojen perus Suomi-juopoista, huitovat vain lyhyemmillä veitsillä ja ratsastavat lähinnä toisillaan, tarpeeksi monen keppanan myötä. Molemmat vonkaavat / vonkasivat, tyhmiltä naisilta jossain kurjassa kuppilassa, limaisessa, tahmeassa -räkälässä, ja Ritarit pistivät vapaaehtoisesti ämpärin päähänsä (tyhmiä kun olivat) ja känniapinat taasen usein päätyvät pitämään ämpäriä päässään, koska joutuvat sen saaliixi kuten siilitkin yms, niissä Youtube-videoissa. Koska pistävät päänsä niihin, kai siinä uskossa, että sieltä on löydettävissä joko portti Narniaan tai lisää viinaa.

Jotkut ihmiset BTW, on vain niin vitun rumia (kuten se akka "Hannele" siinä "Marko Paanasen sisustus-ohjelmassa, viime jaksossa), että niiden pitäisi ehdoitta kulkea ämpäri päässään tai paperipussi. Itse kun katsoin (taas!) tuota Markon ohjelmaa, jouduin ajattelemaan lähes koko ajan, että "pistäkää nyt sille vitun ämmälle jo se paperipussi päähän, saatana!" ja  "miksei ne nyt, jumalauta, tee sitä kaikkein itsestäänselvintä muutosta, ja "pussita" tuota rumaa akkaa, pistä sille paperipussia päähän?!".

Eniwei, ajatelkaa mikä korviasärkevä vitun rasittava kalina ja kilinä siitäkin on kuulunut, kun nuo "menneiden aikojen sankarit" on ratsu-Reimoineen kiitäneet ympäriinsä niissä naurettavissa vetimissään !. Kuin nykyajan Gooteista tai Hevareista tai muista vastaavista höyrypäistä, niistä lähtee kilinää kuin....laumasta kilejä !. Vittu ne kilisee !. Kai ne on aina Joulumielellä, Joulumaa sydämmessään tai sitten sillä kilinällä hätistellään (joko tietoisesti tai toisin) pahoja-henkiä tai jotain vastaavia kuvajaisia, ehkä esim.. Hippejä tms.

(Kunhan kenoilen ZeiZei)


2 kommenttia:

  1. Ohoo, sullahan on blogi! Joskus muistelin, että ei olisi, mutta olen toisaalta hidas tarkistamaan asianlaitojen muuttumista.

    Meikäläisen ämpäristä pääsi Narniaan.

    VastaaPoista
  2. !! blogi on !. Löysit siis Narnian !. Mahtavaa zeizei, mahtavaa !.

    VastaaPoista