torstai 2. toukokuuta 2013

Hollywoodin Juutalaisia

Koostin teille kaikille, aikani kuluksi ja teidän viisastuttamiseksenne, tällaisen sangen suppean "kuka on kuka" kuvakoosteen. Tai ehkä paremminkin "kuka on Juutalainen" eritoten siis Haliwuudissa, tietystihän joku voisi sanoa, että "kaikkihan ne on jutkuja" ....mutta niin, ..no joo....eeeeii nyt ihan kaikki, mutta toki ylitsevuotavaisen suunnaton osa. Lähes kaikki !. Ainakin nämä !.
Ja tässä on vasta murto-osa kaikista juutalaisrotista mitä siellä Wuudissa vilisee. Niidenhän se on koko paska jokatapauksessa, ollut sittemmin kun varastivat elokuvaprojektorin valkoisilta (Edison) ja kaikkosivat sinne Los Angelesin konnuille filmailemaan oman päänsä mukaan.

Kun selailin taas näitä listoja, kekä juudeni on, huomasin absoluuttiseksi tyrmistyksekseni, että seassa mainittiin lapsuuden lempihahmojani eli "Data" Star Trekistä jota näytteli Brent Spiner joka siis on ilmeisesti jutku, mutta koska en ole 100% varma  lisäsin kuvaansa kysymysmerkin. Ottaa ihan mahasta, ajatella jos se on koko tämän ajan ollutkin yksi Niistä !. Ei voi olla totta. En ollut itse tiennyt, että esim, Carrie Fisher eli "Prinsessa Leia"kin on juutalainen !. Helvetti sentään !.

Se on ällistyttävää kun alkaa herätä tähän elämään, ja karistaa Hollywoodin Voo Doo Magian tajunnastaan jossa se on kytenyt periaatteessa koko tähänastisen elämän, on kuin näkisi ensi kertaa.  Se on aika päräyttävä kokemus, ja kun nyt näkee "sen käden, siellä nuken perseessä" ...muuttaa se asioita, lopullisesti. Haliwuudin "elokuvia" ei voi enään ikinä katsoa samalla tavalla kuten ennen, kun on kerran tajunnut ja sisäistänyt sen, että ne onkin jumalauta Heimoa, juutalaisia ei valkoisia, ja vieläpä lähes kaikki.

Ja kuinka loukkaavan rumia ne ovatkaan !. Tuokin saatanan juutalainen-oranki tuo "Paholainen" Rogen ^^  hyi yäk !. Ja tuo toinen saatanan örlötys siinä vieressä "Hillin Joonaa", kuvottavaa.

Jos nyt välttämättä haluatte itse tietää ja nähdä lisää, niin tässä on pari linkkiä :

http://www.vanguardnewsnetwork.com/20110319/jews-vs-white-beauty/

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_entertainers

http://iamthewitness.com/doc/Jewish.Stars.Over.Hollywood.htm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti