torstai 23. toukokuuta 2013

Nyt sitten valkoiset !!

Se oli siinä sitten. Nyt loppui nekrujen nuolenta, Muslimien pedestalisaatio, Mustalaisten ymmärrys yms. Jos ette tästäkään opi, niin se on niin, että ; te ette ikinä opi.

Kuten Tex Arcane aina sanoo ; "the Manboon isn´t a learning animal.."  eli "Ihmiaani" (ihminen / paviaani = ihmiaani) ihmiaani ei ole oppiva elukka. Pari Mehmettineekeriä siis silppusi Brittinuoren Lontoossa, ihan muina neekereinä keskellä päivää ja katua, koska kuten kaikki muukin, on ihmisten silppuaminen ja murhailu mys. nekruille "..all good. Ite !!, issall good ya´ll".

Tässä on jos haluaa kuunnella silminnäkijän kertomuksen ja toinen missä itse tekijä käy "valaisemassa" meitä motiiveillaan yms. Kokonaisuudessaan lähinnä ; uskomatonta !.
                                                             ( silminnäkijän haastattelu / kertomus )

                                                   http://www.liveleak.com/view?i=38f_1369250451


                                          ( Tekijän "haastattelu" / kuvaa murhan jälkeen murhapaikalta )
                                                   http://www.liveleak.com/view?i=d0f_1369235265


Hävetkää saanana Stalinistiset paskakasat, vitun 60-luvun mädättämät kommari, bolshevisti, marxisti satanisti psykopaatit !!. HÄVETKÄÄ ja jumalauta PALJON !!. Vittu, että teidät olisi hirtettävä mitä pikimmiten, kuinka sellaista lusiferiaanista hävytöntä mielenvikaista käärmemmäistä paskaa voi ylipäänsä olla olemassa !!??. Kuinka paljon täytyy omiaan vihata !?.
Tämä, nykyaika, osoittanee sen mitä huumeet tekevät ihmisille, miten totaaliseen psykoosiin se ajaa kaikki vitun, jo muutenkin typerät ja väkivaltaiset pohjasakan paskarotat. Te palatte vielä siellä "kuumassa maassa" ja ihan pohjalla saakka. Ja ihan pohjaan saakka.

Joka tämän jälkeen vielä nieleskelee sanojaa ja toimii apologeettana Islamille tai mille tahansa "modernille" (tiedätte kyllä kaikki ihan tasan itsekkin, mitä kaikkea tarkoitan) ; tuo esiin joko pelkän pelkuruutensa tai sen, että on itse puhdasta häpeämätöntä pahuutta. Te olette, MoniKultturistit oksettavaa pohjasakkaa / paskasakkia !!. Te olette niitä, joille keskinkertaisuuskin on jotain mihin tulee yltää, maailma ei ole kovin montaa toista yhtä täyttä paskaa olevaa jengiä joutunut todistamaan, toista yhtä tekopyhää, tietämätöntä, hävytöntä, itsetöntä, sielutonta, vihjeetöntä, munatonta ja vain mielenvikaista rottalaumaa ja paino sanalla Laumaa. Kuten aina teistä vitun vauhkoista ja typeristä Gnuun kaltaisista laumaelukoista puhuttaessa. Hävetkää saatana, hävetkää niin kuin ette ole kirjaimellisesti ikinä eläessänne hävenneet. Kaiken tällaisen veri on aina lopunkaiken teidänkin käsissänne. Tehän, että vastuustanne saatanan luihut luista.

Historia kyllä muistaa teidät, ja juuri sellaisina mitä todella, oikeasti syvällä sisällänne saatanan tollot olette.

Muslimit haistakaa pitkä vittu !. Fuck you all Musulmans. Valkeat alkanevat nyt vihdoin heräillä...?
viitsisittexte, ettexteviitsis......

If you are a non-white, you are not Finnish and simply do not and will not, belong to my country. There is no grey area. Only White areas.

P.s Edes Roman Schatz ei ole Suomalainen vaan Saksalainen, eikä ikinä muutu mistään taikaiskustakaan Suomalaiseksi, painakaa tämä lanttuunne saatanan turvenuijat. (Minulla ei tosin yhtään mitään Romania vastaan.)

...nyt sitten Suomalaiset. Tämän takia "..exklusiivisessa kuplassa on hyvä elää" !!. Suorastaan mahtavaa. Oi niitä aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti