sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ding Dong, Krista

Ding dong Krista, ding dong. Ja sama koko Eurovisiolle. Piu Pau, Hui Hai, Ding Dong. Siellä se Suomi-neito taasen uppoaa jokaisen uuden äänen myötä, yhä lähemmäs ja lähemmäs rankkitynnyrin pohjaa. Sinne se kuulukin, tuollainen typerä lällätys, aivan pohjan asti, hävetkää, taas.

Taas te juntit luulitte, jotkut jopa ihan tosissaan, että tuo typerä ruotsalais bimbo voisi voittaa viisut, tuolla hevonpaskabiisillä. Te uskotte kai TeleVision uutisiakin ja Valtionpäämiehiä / ämmiä. Vielä mitä !?.... pian vakuutatte, Yenkkien käyneen kuussa !. 60-luvulla.. ....oh boy, ....kaikkea sitä...

No eniwei, Euroviisut on etovaa paskaa suurimmaksi osaksi, vaikka näin ei taaskaan tarvitsisi olla. Ja sieltäkin, tietenkin, heitetään silmillemme kuin kusinen-rätti ; kommunisti-marxisti-globalisti-jutkuhippi-vasureiden psykopaattinen märkä uni, eli tuo lause "We Are One". Yes, well ,.....indeed we´re NOT!. We are soooo NOT one !.

Mutta Ruotsihan on jo Muslimimaa eikä uskalla kiukutella MoKutusta vastaan, joten pakko kai niiden on tällaisia hourailla siellä, edelleen. Kun taas te Härmänjunttiseni, olette alkaneet jo tokenemaan, olette alkaneet hiljaa selkiintyä vuosia jatkuneesta horkasta. Mutta €uropliisuissa Suomi uppoaa taas, kuin kivi-Mooses Niiliin ja taas kerran ; syystäkin !!.

Hävetkää saatana!!.

" Minun 12pistettäni menee ; ei kenellekkään ! sen sijaan kusen päällenne !"

                                                         ~~   E.U.C.C.C.P-vision i piss on you ! ~~
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti