keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Thorssin lätinä

                                     http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013051517022230_uu.shtml

Hyvä Zeims!! (James). Olinkin jo unohtanut, kun piti itsekkin tästä kyseisestä ilmiöstä ärähtää täällä. Satuin nimittäin joitain päiviä sitten katselemaan Eduskunnan jotain istuntoa jossa Thoorssi päästettiin ääneen ja kas kummaa, täti tärisikin Ruåtsiksi !!. Jaaahas. Siinä näytettiin närhem´munat meille Suomalaisille, meidän mailla, meidän "eduskunnassa" ja tämä ruotsalainen mulkku kehtaa vielä ihmetellä, tai ehkä se on oikeasti noin tyhmä, että miksi tämä ei nyt vain käy.

No se ei käy, koska Suomi kuuluu meille valkoisille, Suomeapuhuville ja Suomalaisille eikä esim. Somaleille, Ryssälle tai teille Ruotsalaisille. Joten yksinkertaisesti ; Suomessa olisi vähän niin kuin puhuttava Suomea,  "when in rome". On itseasiassa täysin käsittämätöntä, että joku kehtaa saatana ihan pokkana puhua Eduskunnassa Ruotsia, vaikka oletettavasti tietää varsin hyvin mitä mieltä me Suomalaiset siitä olemme, ja ihan vain siksi, että nyt ei olla missään Luulajassa vaan Härmässä.

Vaikka Ryssätkin epäilemättä yrittävät aina, kaikinkeinoin vaikuttaa meihin ja manipuloida ja pelailla ja vielä mitä, mutta Ruotsalaiset vaikuttavat Rakkaasta Kapteenistanne kyllä vielä paljon hävyttömämmiltä öykkäreiltä näissä asioissa. Ryssät ei sentään käy missään puhujapöntöissämme pulputtamassa Ryssää, mutta Hurritpa käy krohisemassa Hurria !.
Ruotsalaiset ei vieläkään, kaikkien näiden kuluneiden aikojen jälkeen, saata uskoa, että olemme ítsenäisiä´(?) vaan tarrautuvat yhä edelleen epätoivoisina jokaiseen mahdollisuuteen manipuloida, kontrolloida ja ohjailla meitä ja kohtaloamme. Ruotsalaiset siis näyttävät edelleen katsovan Suomen kuuluvan omaan etupiiriinsä, eivätkä näy olevan siitä ihan enshätään luopumassa. Tällaiset yksityiskohdat kuten Thorssin riehuminen Eduskunnassa ovat vain näitä jävuoren, pinnalle pulpahtelevia silmin ja korvin -havaittavia huippuja, pinnan alla kytevästä maailmankuvasta ja mahdollisesta "agendasta".

Ruotsilla näyttäisi olevan meän suhteen ällistyttävää kyllä, jonkinlainen alemmuus-ylemmyys-kompleksi, paljolti kuten Briteillä Ameriikan suhteen. Yksi naurettavimmista pikkusieluisuuden ja ...en edes tiedä mitä adjektiiveja käyttäisin, kaiketi vain Ruotsalaisen naurettavuuden esimerkeistä tuli Suomen toisen Lätkäkullan myötä. Karlssonien piti heti lehdistössään lytätä Suomi keinolla millä hyvänsä, ja siitä syntyikin se pateettinen ylpeily, jossa oli kuva pikkuleijonasta ja jostain Ruotsalaisesta...vastineestaan ja siinä luki suurinpiirtein, että "...hyvin tehty pikkuveli, mutta meilläpä on näitä jo 8". Säälittävää, todella, aidosti pateettista.
Eli se oli jo hurreille uhka, että voitimme pelin jota he aina nirppaturpaisesti muka-ylenkatsovat "vain yhtenä pallopelinä", mutta heti kun se ei menekkään kuin Strömsössä, niin ollaan jo huitomassa Suomea käsilaukuilla ja syljetään lehdissä ja laivoilla. Ruotsi pelkää, että Suomi jonain kauniina päivänä päättäisikin pitää itse itsestään ja asioistaan huolta ja ryhtyisi aidosti itsenäiseksi !. Se se oliskin jo jotain, mutten usko tuon päivän olevan, ainakaan vielä huomenna.

mutta enihuu ; Thorssi, suksi vittuun minun maastani ja Ahvenanmaa ; puhukaa Suomea saatanan kekkeruusit tai ampukaa itsenne !. Jos johtaisin Suomea, todennäköisesti olisi yksi ensitöistäni jonkinlainen Ahvananmaan kurituskamppanja / sota  näitä saarelaisia kermaperse-Ruomalaisia vastaan !!. Jukolauta, että ruoska napsuisi, kuin Amerikassa silloin kun neekeriä vielä pidettiin (valitettavasti ihan oikein) lähinnä eläimenä. Ahvenienmaa on Suomlannin oma Kebec ! (Quebec).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti