keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Intian Raiskaus

Kun aina puhutaan mutaakuonossaan pitävien tekemistä raiskailuista, niin nyt on materiaalia mistä veistää !.
Nyt "ne" on menneet raiskaamaan lapsen, kuoliaaksi !.


Intia-heimoon kuuluvat kädelliset (ei tunnetusti sukua Ihmiselle) on raiskanneet pienen lapsen kuoliaaksi. Se on yksi niistä asioista mitä nämä kyseiset olennot tekevät silloin, kun eivät raiskaile koiranraatoja kujilla(ja niitä riittää!) tai paskanna Gangeshiin josta sitten juovat tai heitä sinne kuolleita ruumiita, tai nussi aaseja (kuten kaikki muut Ählämit tekee, paitsi juutalaiset [kun ovat ´parempia´ ....hienohelmoja !. "Uuu, ei me vhoida nusshia Aashia, mutta Oy Vey! se haashtettakoon khäräjille!] ). 

Että tällainen "Slummien Miljonääri" tälläkertaa. Mutta ei tässä ole oikeasti mitään uutta tai mitään ainutlaatuista, tämä on Intiassa käsittääkseni jokapäiväistä, siellähän on ihan lapsi-bordellejakin, joten ei tämä nyt niiiin kauheaa ole !. Ehkä se oli vain vähän nuorempia huoria, tämä muija.
No joo, eniwei ...aika juttu, ei tähän mitään tämän enempää sanottavaa ole, joten lopetellaan kuvan tai kahden saattelemana.(Niin no juu, ei hätää! se saattoi ollakkin muuten vain tuollainen ^^ mikä raiskattiin eikä mikäään "ihmis"-tyttö / Intialaistyttö ). Se mikä tuo on, ...sitä en osaa nyt tähän hätään avata... oletan, että jokin niistä lukemattomista eri apina-lajeista on kyseessä. Sanoisin, että tuossa on annos Simpanssia ja sitten jotain vähän alempaa, ehkä Intialaista tai jotain...


Eniwei, rikastukaa !

Lisäys (n.minuutin jälkeen orig.textin) Ajatelkaa mitä siitä seuraa kun aiemmin esiintuomani "ulostettavan pistoolin" mahdollistava tekniikka rantautuu Intiaan ?!? tai ei niinkään rantaudu, mutta jahka se kelluu Gangeshia myöden kaiken mun lietteen seassa, josta nämä proto-kädelliset sen sitten kourivat ylös ja yrittävät ensin raiskata, mutta sen epäonnistuessa lievästi, he ottavat tekniikan haltuun. Tekniikka apinoinahan Intialaiset tunnetaan, kai. Sitten on Gangesh pistooleja väärällään !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti