lauantai 18. toukokuuta 2013

Friik Shou 1

Kun kerran jo  laimeasti lyttäsin, Marko Paanasen, voisinkin itseasiassa arvostella tässä samalla kaiken sekä maailman, että -laisia sekopäitä, Homoja ja vaikka pari Hetzkuakin. Katsotaas, taas....mitä täältä löytyy...
(huom, kirjoitettu, täysin ad lib, from the hip)

Elton John  (Reginald Dwight)

Elttoni, tai Reginald, ei ihme, että tuo patukka muutti nimensä !. Regina näyttää ruman lesbon, kuten esim Tarja Halonen, ja sen (luultavasti Juutalaisen) suht kuvottavan tumpin, lyhyenlännän-läskipaskan, Haliwuudista -Danny DeViton lapselta. Jos Haloska ja DeVitu köürisivät, syntyisi siitä, jos ei Beelsebuubia, niin "Eltton Zon". Ja ne lasit ! ne saatanan lasit !. Jumalauta ne on rumia, ne Elttonin lasit !. Ne on niin rumia, että ei ainoastaan tee mieli kusta sen silmille kun näenkin ne lasit, vaan se saa minut toivomaan, että voisin kusta tulta tai sitä Alienin verta / happoa, elokuvasta Alien, jotta voisin kusta tulta / happoa Elttonin silmille, ja potkiakin sitä,... siis silmiin / silmille. Se on tyhmänmuotoinenkin pönäkkä ...ämmä. Pökkelöpäinen pönäkkä, patukkamallinen punkero, rumissa laseissa. Laseissa joita yleensä lähinnä ostavat perheen-isät huolto-asemilta, tyttölapsilleen, matkan varrella. Kun sanotaan, että "..pieru tulee varren kanssa.." ..niin Elttonia tulisikin kai huitoa kyseisellä varrella.
Tosin kaiken rehellisyyden nimissä ; onhan sillä toki pari hyvää bissee / biisiä.Jani Toivola  (M´oboomba Ngy´ngwe n´kwasisuzulu)

"Jani" heh!, Jani on läntikäs neekeri !. Tai ei, korjaan Obomba N´gwala on laikukas / täplikäs Homo-Neekeri ja mikä pahinta ViherVasuri. Noin montaa vammaa yhessä ukossa harvemmin on, mutta aina jollekkin se katalinkin arpa lankeaa. Tulikin tästä mieleeni, että ; " Miksi hait eivät syö neekereitä ?. Koska luulevat niiden olevan Valaanpaskaa."

Joten Kwazizazulun on täysin turvallista pulahtaa vaikka Hesan (tiedän, että Stadilaisen inhoaa, INHOAA tuota nimeä. Hesa!) satama-altaaseen, vaikka siellä voi siltikin vaania juutalainen tai vaikka kaksikin. Virolaiset ja mustalaiset ja muut rikolliset paskakasathan vaanii lähinnä siinä altaanreunilla ja muualla, kuivallamaalla. Mutta eniwei, Jani.....itseasiassa tässä oli kaikki mitä keksin Janista sanoa !.
Jos tapaatte sen jostain kujalta tai suolta, huitomasta kepillä tai puukottamasta itseään naamaan tai syömästä paskaa niin torukaa sitä ja iskekää ruoskalla sen sekaväriseen nahkaan, ja sanokaa vaikka minultakin terveisiä.


Jorma Uotinen  (N´gwele Abubu)

Näyttää nälkiintyneeltä albiinoneekeriltä, jolla tosin on ns. "Palestiinalaishuulet" / Ähclämhuulet. Jorma näyttää siltä kuin olisi jatkuvasti juur ja juur imemäisillään kullia. Ja itseasiassa Jorkka näyttää myös hätkähdyttävänkin paljon, Gandhilta !. Tanssiva Gandhi !. Tanssiva ählämihuulinen homogandhi, ...on se perkele !.

...siis t    ttätäääääh !??. Mikä ...ttu tuo on !!?
Tässä Jorma on itse nähnyt oman kuvajaisensa ja on ymmärrettävästi yhtä hämmentynyt kuin me muutkin. Vaikeahan se on tajuta  mikä olento tuo jok´ tuijottaa takaisin. Luulen muuten, että Jore on iteasiassa Palestiinan-Marakatteja, en tiedä, mutta uskallan luulla.

Michael Monroe (Matti Fagerhålm)

Jälleen kerran ; ei ihme, että muutti nimensä !. Harvinaisen turven´nuijamainen nimi totta tosiaan, Matti. Yäk!. Masa näyttää Heroiininkalvamalta narkkarin ruumiilta, ja tietystihän sitä se onkin, mutta sanoinpahan vain. Jos se haisee samalta kuin näyttää, haisee se ....kai ........ ..... ....
...... ...........no jonkinlaiselta ...Maahisen pierulta...... tai ... ... . ...                .. .. . .. . ........ ..no joo.

Toisaalta Maik näyttää myös juurikin Maahiselta tai Menninkäiseltä tai parkkiintuneelta puutarhatontulta krapula-aamuna, joka on hänelle ollut kai jokainen aamu. Ainakin sille luunaamaiselle Mustalaisen luurangolle, jonka seurassa on hillunut pienen ikänsä.

Retusoin alkup. kuvaa, jotta Masa näyttäisi vähemmän friikiltä ja ...normaalimmalta. Tai Lajityypillisemmältä.

Mutta olen jo pitkään aikonut repiä Masaa ihan omassa kirjoituksessa, joten jätän tämän tälläkertaaa,...... Tähän !.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti