perjantai 10. toukokuuta 2013

Tankkipeli Fak Off !

Latasin tässä taannoin itselleni Tankkipelin, World of Tanks ja olin jo suht kiinnostuneena sitä käynnistämässä kun silmilleni lävähti seuraavanlainen ukaasi / uhkavaatimus.


Eli jos tuosta ei nyt näy, niin viittaan eritoten tuohon sääntöön / määräykseen / puuttumiseen n.1 jossa kielletään valitsemasta "nicknamekseen" "nikneimikseen" nimekseen summa summaarum, mitään Natsi-aiheista tai siihen viittaavaa. Ei sillä, että olisin sellaista ottanutkaan, mutta tämä Eurooppalaisten kontrollifriikkiys asiassa menee jo totaalisesti liian pitkälle, jos pitää saatana rajoittaa jotain tiesikkapeliäkin, ikään kuin siitä seuraisi jotain todellista ja kamalaa, jos joku teini-ikäinen, rasvainen, tiuskiva nulkki nimeää itsensä Tankkipelissä joksikin Gööringigsi tai jotain vastaavaa.

Ja jos ei sen kummemmin keskity yksityiskohtiin vaan katsoo vain tuota koko ultimaattum litaniaa, niin mitä voi sanoa ?. Mitä on käynyt valkoiset? kyseessä on ilmainen PC-peli eikä mikään ...no mitä sitten ajattelevatkaan olevan kyseessä. Mikä lista sääntöjä ! yhteen peliin !. Tässä tätä modernia "sananvapautta" taas on, vapautta olla juuri sellainen kun sanotaan ja käsketään ja odotetaan ja oletetaan ja halutaan jne. En periaatteestakaan hyväksynyt tätä diiliä ja taidankin poistaa koko paskan koneeltani, pitäkööt tunkkinsa !.

Täytyy vielä kysyä, että mitäköhän saisi sanoa tai todeta tai olla tai esiintuoda, tai mistä saa keskustella ja mistä ei. Tää on niin tätä, tää on tätä länkkärien ja Pohjois Ko..Suomen paikalleenjämähtäneisyyttä, joka vihaa kaikkea kekseliäisyyttä, vaikka miten harmittoman triviaalissa muodossa olisi. Ei saisi kerrassaan mitään olla tai sanoa, sillä sehän voi vaikka nykäistä Suomenkin mukaan elämänsyrjään ja liikutella ihmisiä ja asioita, ei täältä "permafrostista" nyt saatana aleta sulamaan !. Täällä ei sälli mitään luovuutta kattella, no mutta innostuin nyt taas, eihän tämä suoraan SuoMeen liity, joten olkoon. Mutta kovin on kurjaksi mennyt tämä diktatoiminen, ja puuttuminen kaikkien elämään kaikkialla ja koko ajan.

Jos joku haluaisi itsensä Natsiksi nimetä, minun tekemässäni pelissä niin siitä vain, se ei ole  minulta eikä kai keneltäkään mitään pois, vaikka ehkä vähän moukkamaista makua, mutta kuuluu ilmaisunvapauteen tinkimättömästi. Onhan se toki koettelevaa joskus, mutta idiootillakin on (valitettavasti) oikeus älähtää, milloin mistäkin. Tuli nyt vain mieleen, ei sillä, että on täys-vajakki jos valitsee Sakujen Sankareista itselleen nimimerkin , mutta tulipahan sanottua. Kuvoittaa kuinka syvällisen Semiittinen valkeanmiehen maailmasta on todella tullut. Hyvä jos kohta saa henkittääkkään kysymättä ensin lupaa, joltain Kaikennäkevältä Keskus-kommunismi-valvontaelimeltä.

Europidit eivät ilmeisesti myöskään ihan aidosti ja oikeasti näe sitä / ymmärrä, että he ovat taas kerran se sama paska, samassa säkissä tai no ehkä sitten vähän eri värisessä säkissä, mutta kuitenkin, kuin mitä ovat aina olleet, tai ainakin hämmästyttävän usein ; diktaattoreita yms. päältäkävelijöitä. Kuten aina, ei Vasemmisto tässäkään asiassa tajua, että se on ihan yksi hailee mitä on päälläsi, mitä sanot ja teet ja miten ja jopa miksi, jos se siellä kaiken alla ja takana piilevä "latentti" Modus Operandi tai "sielu" ei muutu. Tämäkin on rodullinen piirre lopunkaiken, pelkäämpä. He yrittävät nyt, kaikin keinoin kieltää "Natsimenneisyytensä" tajuamatta, että kukaan muu kuin ylivertainen, valkoinen, ei ikipäivänä saisi edes moista aatosta pieneen päähänsä, että rupeaisi itse itseäään ruoskimaan ja sensuroimaan, vain siksi, että "se tuntuu pahalta" ja koska eräs nimeltämainitsematon Heimo (Juutalaiset! :) ovat onnistuneet patistelemaan valkeat tähän säälittävään kynnysmattomaiseen olemuksen / tilaan. Ja myös valkoisen-maailman feminiinistyminen on tähän osa syy, kun ei saisi ketään loukata (joka jo yksin tuhoaa huumorin, täysin) eikä ikinä mainita sanallakaan totuutta tai faktoja, sitä miten asiat nyt vaan on, kun ämmä älähtää ja nynnyt modernit Heteromiehet eivät uskalla sanoa vastaan, vaan ynisevät vain korkeintaan toisilleen jälkikäteen tai täällä netissä tjns. Haluaisinkin sanoa teille kaikille jotain, mitä te typerä Gnuu-lauma ette näytä vain kertakaikkiaan koskaan oppivan ; "..ainoa mitä pahuus tarvitsee voittaakseen, on se, ettei hyvät tee mitään" !!.

Jos ette ikinä itse älähdä, ette ikinä saamitään. Kiltti lapsi ei pyydä mitään, kiltti lapsi ei saa mitään. Valkea lapsi, olet liian kiltti. Muista, että muut rodut ovat alhaisia, kuin elukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti