lauantai 18. toukokuuta 2013

Kamalia Kuvia


Luulenko vain, vai näyttäisikö Median Vasurit valitsevan ihan tahallaan, mahdollisimman typeriä ja huonoja kuvia ihmisistä, ainakin / varsinkin "as of late" !?. Tuokin tuossa ^^ Jaloska näyttää kuin klapilla päähänlyödyltä keharilta, joka yrittää saada mehupillinsä suuhunsa kuolaamatta ja mongertamatta jotain typerää keharimongerrusta, samalla kun istuu isossa läjässä omaa sontaansa. enkä nyt sano, etteikö Jalonen tekisi moista jokatapauksessa, mutta mitä tekee omalla ajallaan on oma asiansa. Ja onhan siinä kieltämättä tiettyä tyyliä....






Ja sitten tämä, Italian-Idiootti, Il-Stupido  tai kansankielisesti ; Berlusconi. Tämä kuva, ....itseasiassa tässä kuvassa ei olekkaan mitään tavallisuudestapoikkeavaa, tuolta tuo käppänä pitkälti näyttää, alati. Mutta tässä fotossa se / hän on takertunut limaisilla konnan / liskon ..nn..öö...."jaloillaan" Mikrofooniin, yrityksessään sulauttaa se itseensä rintakehän läpi, samalla hönkien pahuutta maailmaan suustaan, haisevasta-pahasta-suustaan, ja näyttää typerämmältä kuin lobotomisoitu-Mongoloidi. Mitä jotkut sanoisivatkin koko äijän olevan. Mutta 5 siitä !.

Todellisuudessa, luulen kuvan typerän ilmeen olevan siitä johtuvainen, että Cooni (le con) on juuri ahmaissut suuren Raatokärpäsen tai ehkä pienen jyrsijän (onko kukaan muuten viimeaikoina nähnyt, Ben Syskovitsiä ?! O_0 ) haisevaan kitaansa ja nieleskelee sitä. Tai ehkä horisee Italian kansallislaulua, kurkkulaulantana en tiedä. Vai onko tuo vain se miltä tuo pölvästi näyttää ?. Mahdottomuus ei ole sekään, että joku Hipsteri on juuri potkaissut munille tai heittänyt moukarilla mahaan, ja takaa joku toinen Hipsteri ampunut sellaisen punaisen nyrkkeilyhanskan revolveristä alaselkään. Shit happens.

Ehkä nämä ja muut vastaavat fotot ovat vain jonkun "toimittaja"n törpön "kepillä pimeään huitomista", yritys päästä kuin koira portista, kuvasta mistä hyvänsä. Katsoo vain kuinka kauan tätä katsellaan sormien läpi. Minähän suorastaan käskisin käyttää tällaisia kuvia, kuka ikinä oletkin jatka samaan malliin !. Loistavaa "Fotojournalismia".

P.s Ehkä Berlusklooni sittenkin vain ulostaa, Pennepaskaa tai Tagliatellekakkaa tai "laskee Spaghettia" puhujienlavalle. En sanoisi hänen olevan moisen yläpuolella, apinan joka    Syö.  Omaa.  Räkäänsä!!!.
(Ehkä se on Kiinalainen !).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti