torstai 23. toukokuuta 2013

Tukholman nekrut ja Muslimipaskat yms. Aasinnussijat

Ja sittenhän meillä on vielä tämä, Tukholman Mellakka, tai mikä lie neekerien tribaali-rieha sitten onkaan. Neekerien kuukausittainen vauhkoontuminen ja sekalainen raadollinen räyhääminen Á la Vasemmisto.

Katsotaanpas mitä rotuja meillä taas löytyykään, täältä "nuori" monikkerin takaa, jaahas hoplaa !


No johan pomppas !!. Empä olisi ikänä uskonut !. Neekereitä, Muslimeita summuita ApinanPerkeleitä !. Fokkin´ell !

Yhdellä ainakin, on päällään tuo ei-niin-Ruotsalainen lakanakin, oikein tunnistamisen helpotukseksi. Mikä lie tälläkertaa syynä, vain VanhaVihtahousu yksin tietää. Puhetta on ollut jonkun papparaisen teilaamisesta Politzain taholta, mutta mene ja tiedä. Sitäpaitsi, tarviiko tämä suustaanvaahtoava muulilauma senkummempaa syytä riehuakseen ja poltellakseen autoja yms. ?!. Täysin legitiimi kyssäri, kuten hyvin tiedät, vaikka olisit joku umpikiero änkyrämarxistiStalinisti-limanuljaska.

Jos Militzai ampuisi yhden meistä, mitä tuumaatte, olisimmeko valtavana ympäriinsä sekoilevana mylvivänä yleisömerenä kadulla, riehumassa ja vaatimassa kyseisen sian päätä, siis todella, päätä !?. Polttelisiko Valkoiset autoja tai mitään, kivittäisivätkö edes Poliisia ?. Tuskin, kuuluu vastaukseni.

No, eikä sääliksi, Ruotsalaiset nirppaturvat saavat mitä ansaitsevat ja mitä ovat tilanneet, mutta koska ovat ikäänkuin meidän maailmanosamme juutalaisia, he varmaankin odottavat meidän siivoavan oman sotkunsa, jottaa pääsisivät sitten syyttämään siitä meitä ja rankaisemaan. Tietenkin.

Huku paskaa Svärjeland, sanoo Kapitään, huku omaan Supremasistiseen keltapäiseen, vastenmieliseen neekerinpaskaasi. Meille Suomalaisille ei totisesti tule ikävä. Eikä takuulla Norjalaisillekkaan. Siinähä lapioitte !!. Typerät Svekomaanit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti