perjantai 3. toukokuuta 2013

Zorro ja LuomanmatkaKuuluisa / Pahamaineinen Espanjalainen Vigilante, Zorro ilmestyi odottamatta Chelsean ja FC Baselin väliseen keikari / jalkapallo -matsiin. Hyväntuulinen Zorro antoi jopa haastatella itseään ja söi hodaria siinä missä kuka tahansa meistä. "Kiirutta on pitänyt", hän sanoo, "on nuo "nuoret" teettäneet niin paljon päänvaivaa". Zorro sanoi myös ostaneensa uuden Seat-merkkisen henkilöauton ja aikovansa kenties jatkossa korvata sillä uskollisen, jo vuosikymmeniä palvelleen kaakkinsa "Vanhan Raihnasen" joka päätyneekin sitten joko "talviteloille" tai Eurooppalaisten mikroruuaksi.
Mainittakoon vielä, että Zorro saapui stadionille sangen mahtavin puittein, hän nimittäin yht´äkkiä vain leimahti esiin / alas taivaasta (paljolti kuin meij´jän Jykä iesen-Huom!.) kirkkaan valon ja kovan pamauksen myötä. "Joka onkin iroonista, sillä usein nämä em. "nuoret" taasen katoavat, täsmälleen tällätavalla" haastattelija  lisää. 

Zorrolta, joka on siis "Kettu" Espanjaksi, saatiin vielä sellainen mielenkiintoinen vihjaus, että tulossa saattaisi olla oma vaatemallisto & mahdollisesti jopa parfyymi. Röyhelöpaidat, viitat ja naamiot ovatkin jo herättäneet suurta mielenkiintoa, Juutalaisten, Varkaiden ja Mustalaisten keskuudessa, tai sanalla sanoen ; Mustalaisten.
Parfyymin nimeksi tulee ilmeisesti ; Mierda de Toro (ei tule sekoittaa Hollywood näyttelijä Benicio Del Toroon!).
Huomautettakoon vielä lopuksi, että kevään selkeästi piristämä Zorro oli myös laihtunut silminnähden. Kun  hän aiemmin painoi n.neljännestonnin oli elopainoa nyt enää vajaat 120-130Kg. "Juu ei sillä mahalla mihinkään liikuttu" hän sanoo, "mutta nyt kaikki on kunnossa, vähemmän vain Tacoja ja Tequilaa ja enemmän   Light Burritoja ja oopiumia ja Senjoriittoja".

 Ennen olemassaanhan Zorro jäi mm. kiinni erään Andaluusialaisen baarin oviaukkoon yrittäessään punkea sisään Tequilalle ja pimpille. Ja sittenhän muistamme kaikki sen myötähävettävän tapauksen, kun Zorro yritti uida erään kuuluisan Bandiitin (Barrosso*) kiinni Rio Zújarilla, mutta painuikin pohjaan kuin lyijyharkko.
"Nii in, kyllä se oli nämä ja muutama muu tapaus, jotka herättivät minut tajuamaan, että minulla on painonhallinta hakusessa"  sanoo haikea Zorro. Hänen tiedetään myös mm. ruoskineen itseään naamaan (oletetusti vahingossa) ja huitoneen nunnia miekallaan Tequilapäissään, tälläkin visiitillä, vaikka muutoin käyttäytyikin esimerkillisen sivistyneesti, hän antoi ruoskan napsahtaa yhden epäonnisen Paparazzin nahkaan ja potki stadionin henkilökuntaa munille (useasti). Häntä syytetään myös Amerikan puolella tapahtuneesta junan räjähdyksestä, mutta kettu on toistuvasti kiistänyt osallisuutensa.

"Se en ollut minä, kyse on Kiinalaisten Kenopäiden (uskonlahko) salaliitosta. Pyrkimyksenään mitätöidä Yhdysvaltain raide-supremasismi" hän toteaa ykskantaan. 

Kysyin häneltä vielä, että mitä aikoo tehdä tulevana suvena, ja hän vastaa ; "...otan iisisti (lähinnä viiniä?) ja rillaan, siivoan Haciendani perusteellisesti ja en tiedä...olen uumoillut, josko kokeilisin uida Portugalista - Islantiin ".Tässä vielä kaikki tunnetut kuvat, "Saastaisesta Barrossosta" kuuluisasta Hispaanisesta Bandiitista.
"Haista la vittu Zorro". ´Filthy Barrosso´Heinäluoma matkalla Ilmastokonferenssiin Marssiin


 Eero Heinäluoman Marsmatkasta on nyt koitunut sitten, odotettua suurempi lasku. "Selvästi yli sadantonnin" sanoo Hyysäri Pravda. No, kunhan fyffet tuottaa jotain konkreetista "yhteishyvää" tai yleishyödyllistä niin mikäs tässä !.  Reise Reise chefmann reise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti