maanantai 27. toukokuuta 2013

Sacre Bleu !

                              http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013052717069539_ul.shtml

Halveksuttavaa sakkia. Ikään kuin suurin ongelmansa olisi Homppeliliitot eikä esim miljoonat  murjaanit ja väkivalta. Mutta suurin osa ihmisistä / heteroista kokee Honchot niin totaalisena abominaationa, että se saa heidät lähes hysteerisiksi, lähes irtoamaan kropastaan ja täten ; käyttäytymään kuin vauhkot idiootit. Joita suurin osa ihmis-apinoista kyllä muutenkin on.

Muslimit tappavat, Homot ei. Kas siinä teille yksi pieni, uusi motto.

Homotko ne notkuu asematunneleissa yms lymypaikoissa väijymässä viattomia valkoisia ja sieltä käsin rankaisevat niin eläviä kuin kuolleitakin ?. Ja yksi hämmentävä piirre Maailman Vasemmistolaisissa on se, ettei nämä kaikki hienot korulauseet ja juhlapuhe ideaalit kuten, Vapaus, Veljeys ja Tasa-arvo, ikinä koskekkaan Homoja. Ihme juttu !.

Todellisuudessa, eli siellä missä Vasurit eivät pääsääntöisesti elele, eivät Vasemmistolaiset / Marxistit / muut paskakasat voi sietää Homoja. Yhtään. Se kaikki Hoosianna "suvaitsevaisuudesta" ynnämuusta potaskasta on ihan täyttä tuubaa, ei karvaiset, hikiset, likaiset, kommunistihipinpaskat voi sietää ketään itseään älykkäämpää ja parempaa eikä edes ketään joka käy yli kerran kk. suihkussa. Tai käy oikein parturissa! sen sijaan, että itse rähmisi jonkun siansonnan kanssa makkaratukkaansa tai vähän viiltelisi enimpiä haivenia stiletillä. Samallahan sekin käy kun viiltelee sillä kyynärvarttaan !.

P.s Tässä on kai kyse samasta ilmiöstä kuin siinä, ettei Kommarit / Vasurit juurikaan osoita mieltään esim Helvetin Enkeleitä tai Bandiitteja yms vastaan. Toisin kuin Siat, joilla on kuten Bätmänilläkin, sääntönsä. Ei näillä em. paholaisilla ole, joten ne saattaisivat kurmoottaa hippejä ja hippit tietää tän. Sitäpaitsi ei rotta, välttämättä, rottaa pure ! jollei ole pakko. Miksi kommuuneissa viihtyvät väkivaltaiset mulkut, totisesti!, toisiaan jäytäisivät !?. Sama paska eri säkissä !. Hävetkää !!.

No, ainakin Hellvetin Demonit yms. paska tietää olevansa lusiferiaanista pahuutta ja nähtävästi myöntää sen, mutta kommarit yms. paska ei. Sen sijaan teeskentelevät olevansa jotain ...Pekkaa parempia, hullua hurskaampia jne.

Osoitelkaa sitä mieltänne, vitun lällärit, joskus näitä oikeita gangsterin paskoja kohtaan, älkääkä aina langetko syyttämään kaikesta esim Homoja !. Ei tarvi välttämättä syyttää edes Jutkuja ! ei nekään pystyisi sotkemaan mitään, jos valkoiset pitäisi itse asioistaan parempaa huolta.
Missä viipyy Muslimienvastainen mielenilmaus / kapina / mellakka ?! tai Demonien !? tai Roistojen !? tai vaikka Kommunismin tai fsb:n tai edes Kim Ill Sungin ?!. Niimpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti