tiistai 7. toukokuuta 2013

Lisää Hollywoodin Jutkuja

Tokihan näitä riittäisi vielä vaikka lampaat söis, muttei oikein jaksaisi koostaa näitä kuvia enempää. Ja nämä ovat siis Huom! vasta pelkkiä Hollywoodin, ja sieltäkin nappailin vain suurimpia ja tunnetuimpia nimiä, -jutkuja. Todellisuudessa niitä ryömii pitkin ja poikin kaikkea mediaa ja politiikkaa, kirjallisuutta, ihan mitä vain, you name it.

Siinä !!.
Repikää siitä !. Ja tässä on siis vasta osa, ja näitä suurimpia nimiä, tosin näidenkään oikeat nimet eivät yleensä ole näitä tässä nähtyjä "Gentiileiltä" kuulostavia nimiä joita Juutalaiset ottavat omakseen kuten kaikki Mustalaiset, kadotakseen Valkoisten joukkoon sekaan ja näyttääkseen ns. Gentiililtä.

Muita todella kuuluisa Jutkuja, ei siis Haliwuudista, olisi esim. David Beckham (David !) ja "Englantilainen" Bulldogin, Manaatin ja luukasan yhdistelmältä näyttävä Stephen Fry, ja tietenkin Ainstainit ynnä muut vastaavat itsestäänselvyydet, mutta niitä en nyt jaksanut ruveta katalogisoimaan. Eikä ne muut niin vaikutakkaan meihin / meidän nuorisoomme kuin nämä "viihdetaiteilijat". "Taiteilijat", Pah!!. (Tai no niin, tietenkin vielä "Musiikin" puoleltahan "niitä" löytyy sen kun vain viitsii luetella ; Gene Simmons [yksi kuvottavimmista jutkuista mitä tiedän] Bob Dylan, Bruce Springsteen, ilmeisesti myös Lenny Kravitz jne. jne.).

Totisesti, olemme sittemmin toisen suur-sodan, eläneet puhtaasti Juutalaista-aikakautta vaikka suurin osa teistä kenestäkään ei näy sitä sen enemmän noteeraavan / tajuavan kuin siitä sen tajutessaan, mitään välittämäänkään tai ymmärtämään.

On yhtä ällistyttävää kuin hämmentävää ja kuvottavaakin, tajuta yht´äkkiä, että kaikki ne tyypit joita katsellen on lapsesta asti kasvanut, joita on jopa "ihaillut" tai joiden seurassa muuten vain viihtynyt, ovatkin " Israeliitteja "  muinaista loislaumaa, pölykuopassa eläneitä ja Beelsebuubin perseestä siinneitä "idän vitsauksia" eli juutalaisia. On joskus totisesti vaikea edelleenkin, vaikka olenkin jo suht "juutalaistietoinen", erottaa AngloSaxit ja juutalaiset, johtuuhan se osin toki ihan vain siitäkin, että juutalaiset ovat saaneet jonkinverran kyseisen (heihinnähden täysin ylivertaisen) -rodun / kansain geeniperimää joka on osaltaan eittämättä ylevöittänyt heidän muutoin sisäsiittoista ja typerää ja umpihullua omaa "itseään".

Niin kuin olen jo aiemmin sanonut ; nykyään elokuvia katsoo ihan totaalisesti eri silmin, kun on kaikesta tästä tietoinen ja aika usein tuleekin elokuvankatselusta vain "spot the Jew" -leikkiä, jossa katselen kekä heistä onkaan kauhein, ken on heistä juutalaisin. Ja myös tulee keskittyneeksi huomattavasti, siis Huomattavasti! enemmän itse elokuvan sanomaan / sisältöön ja mahdolliseen piilosanomaa, siihen mitä se nyt tälläkertaa yrittää aikaansaada valkoisessa yleisössään. Mitä patoloogista hulluutta yrittävätkään nämä "Kulttuurientuhoajat" tälläkertaa syöttää meille. Ja mitä se sitten onkaan, odotetaan meidän nielevän se kaikki kuin itsestäänselvyytenä, jonain taivaasta annettuna Gospelina jota ei sovi edes harkittavan kritisoida, saati sitten kyseenalaistaa.

Muistakseni tämä on juurikin Juutalaisten sanonta ja suosittelisinkin teitä kaikkia valkeita todella ajattelemaan tätä ja sisäistämää / ymmärtämään sen, sillä se on hyvin paljon puhuvaa.

                                       "Jos haluat tuhota vihollisesi, kasvata heidän lapsensa "


Ja mitäpä muuta olisikaan Hollywood jollei tuo ym. pähkinänkuoressa !?. Älkää ikinä luulko näitä, ...olentoja valkoisiksi ihmisiksi, sillä sitä he eivät totisesti ole, eivätkä koskaan tule olemaan, eivätkä kyllä haluaisikaan mitä siihen tulee. Sen näkee jo naamasta kun on eri rotua, ei tarvitse kuin vilkaista esim, tuolla ylimmän kuvan oikeassa laidassa lymyävää killisilmää, nähdäkseen, että kyseessä on jokin muinaisrotuinen killisilmäinen kävelevä fossiili, jokin vieras, mutta haaleaihoinen, muttei kuitenkaan ikinä Valkoinen !.

Mutta eniwei, minä olen sitä sukupolvea joka on näitä "juutalaisten kasvatteja" ja jopa minä olen pärähtänyt hereille tähän kylmään ja kolkkoon maailmaan ja totuuteen, että me valkoiset ja vapautta yms. rakastavat todellakin hävisimme sodan !. Siis hävisimme, voittamisen vastakohta, me emme voittaneet paskaakaan vaan hävisimme miltei kaiken.
Tämä moderni maailma voidaan kaikessa yksinkertaisuudessa (johon teidän tulisi aina pyrkiä) selittää tai määritellä ja kuvata näin yksinkertaisesti ; toisen maailmansodan voittivat Ryssäläiset Kommunistit ja siinä sivussa periaatteettomat kauppiaat ja muiden yli habituaalisesti kävelevät ämmämäiset nirppaturvat eli Engelsmannit ja sokerina pohjalla (totisesti!) Juutalaiset, eli summa summaarum ; Punaiset voittivat ja täten kaikki mikä on punaista on ollut sittemmin vuoden 1945 myös "Eurooppalaista". Se ei todella ole tämän kummempaa, niin kuin ei juuri mikään muukaan. "Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat".

Tällaista on nyt sitten ollut elellä vihollisten määrittelemää elämää, heidän rajaamassaan maailmassa. täällä voi kokeilla häkkinsä tilavuutta avaamalla suunsa esim tästä asiasta, kuten jokainen oikea Valkoinen Mies tekeekin, minun maailmassani, ja kuten Cicero kaikessa viisaudessan sanoi ; "jos haluat saada selville kuka sinua hallitsee, ota vain selvää ketä sinun ei sallita kritisoivan".

Mutta vaikka juutalaiset ovatkin tehneet tätä kaikkea onnistuneesti jo noin 6000 vuotta, yhtäjaksoisesti ja Auringon alla ilmenee sangen harvoin mitään uutta, on nähdäkseni nykymaailmassa jotain uutta toivoa ilmassa, naisten, Anglojen ja juutalaisten -valta on vihdoin (tai taas, välillä) murtumassa ja jokin muinainen Atlantis taas heräämässä. Ja siellä ei kerjäläiset kukkoile, niin sanoakseni. (Tosin, ihan tasan takuulla yrittävät! takuulla.)

No, mutta olkoon nyt taas, koettakaa nuoriso pysyä tämän asia kartalla, se voi olla yllättävänkin merkityksellistä lopunkaiken. Vaikka toisaalta ; mitäpä muutama hassu pohjoinen masokisti tästäkään mitään välittäisi !. Jos mitään sopii juutalaiset ja Suomalaiset ilmeisesti suht hyvin yksiin, kummatkin kun ovat aina loppupeleissä mitä puhtaimpia masokisteja !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti