torstai 9. toukokuuta 2013

Mongooliroistot

Mongooli Bandiitteja
Satuin tässä ajelehtimaan sangen kiinnostavanoloiselle sivulla, ja sielä tällaiseen artikkeliin :

                               http://www.subvertednation.net/general-patton-discovered-the-truth/

Kun näin tuon kuvan, tuli tämä teksti sekunnin murto-osassa mieleeni ; siinähän se on, siinä on se mitä Patton sanoi, täydellisessä pähkinänkuoressa !. Parempaa ei juuri voisi edes keksiä. Eli Panssarikenraali Patton sanoi Puna-armeijasta seuraavaa, "Upseerit, muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta, antavat itsestään käsityksen, vasta vastikään Sivistettyinä Mongoolian bandiitteina".
On pakko sanoa, että tuo on ylipäätään yksi parhaita tapoja kuvailla "Veli-Venäläistä" ja täsmälleen tätä ne ovat, Mongooleja yms. valkaistuja aasialaisia, eivät valkoisia. Tuossa jutussa on ikävä kyllä snadi viite (kuva) Suomeenkin, joten "Suomi mainittu, torilla tavataan".

"Olemme tuhonneet sen mikä olisi voinut olla hyvä rotu, ...ja korvaamme heidät Mongoolialaisilla villeillä. Ja koko Eurooppa tulee olemaan Kommunistinen...". Ja näin siinä on sitten käynyt. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Uskomatonta.

"...ovat tuhonneet Euroopan ainoan kunnollisen maan......ja tie on nyt auki Ryssän Kommunismille". Ilmeisesti suht hieno mies tämä Patton, ja osui ihan tasan naulan kantaan näissä asioissa, olisikin ollut aika kiehtova juttu jos hänen olisi onnistunut toteuttaa suunnitelmansa jokinnäköisestä "täyslaidallisesta"...jonkinlaisesta hyökkäyksestä, omia pettureitaan ja Kommareita vastaan !.
Ei ihme, ettei tätä tyyppiä koskaan juhlisteta sen kummemmin, hän kun oli asioiden oikealla puolen ja tietoinen "pelin"hengestä. Liian fiksu mies, tullakseen Suureksi Sankariksi.

Mutta silti, joka vitun rättipää Mujaheddiinia ja neekerien Machete-mestareita(!) ja vasemmiston ryysyläis-rääpäle-kommarin niljaketta ylistellään esim Hollywoodissa (mikä ihme!) ad nauseaum, ad infinitum.

Mutta kuitenkin, tuossa on Ryssille jo aika helkkarin hyvä "monikkeri", sopiva nimi ; Mongooli Bandiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti